Zgomot la deschiderea/inchiderea usii
![]() ![]() ![]() |
Zgomot la deschiderea/inchiderea usii
51lvu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 17 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
1,9 dCi Luxe Privilege
|
|||
51lvu |
![]()
|
Chiar nu a deschis nimeni cutiuta respectiva ?
Ma deranjaza foarte tare zgomotul facut la deschiderea usii. |
--------------------
Renault
Megane II
1,9 dCi Luxe Privilege
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Cutia? Io zic sa iei un WD40 de la benzinarie si scoate ala si dracii din masina.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Cred ca s-a slabit surubul care tine balamaua. Nu vizualizez acum cutiuta, insa stiu ca asa pateam la Logan, strangeam surubul ala o data la 2-3 luni.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
nu ti se misca si usa ? gen tremurat in sus si jos? eu am avut asa, deschideam o portiera pocnea si avea putin joc in sus si jos, pana sa ma prind ca era slabit un surub la balama, l-am strans si nici o problema
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
La mine trosnește portiera de la șofer, din când în când, din cauză că, datorită prafului, rola din plastic care este în ușă și asigură menținerea ușii deschise la jumătate sau la capăt nu s-a mai rotit pe tija aceea profilată care este fixată pe stâlp și a căpătat un șanț (Asta am văzit după ce am folosit un spray pt curățare). Când deschid ușa, funcție de poziția rolei (care acum se rotește) se aude sau nu. La vară o să desfac portiera (mă cam supără senzorul pentru mâini libere) și o să văd ce fac cu rola.
|
--------------------
renault
laguna 2
- AG 70 BUB
2001 Privilege 1,8 I 16V
|
|
51lvu |
![]()
|
Usa nu are joc. E foarte putin lasata in jos (freaca coltul).
Zgomotul se aude in interiorul cutiei, dar nu o pot deschide. Are ceva cleme sau e lipita? Attached thumbnail(s) DSCF0556.jpg ( Size: 127.58k ) Number of downloads: 890 |
--------------------
Renault
Megane II
1,9 dCi Luxe Privilege
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Eu nu cred ca e nici o cutie aia. Vad ca deja a zgariat vopseaua pe acolo. Mai bine intreaba la un service, sa nu strici ceva.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
51lvu |
![]()
|
Am dat o gaura in capac si am injectat vaselina lichida, dar tot degeaba. E posibil sa fie o piesa foarte tare uzata sau sparta acolo. Solutia cred ca e service-ul, dar m-au programat peste 3 saptamani. Chiar asa ocupati sa fie ??
This post has been edited by 51lvu: 25 Nov 2007, 18:34 |
--------------------
Renault
Megane II
1,9 dCi Luxe Privilege
|
|
<dan> |
![]()
|
![]() posesor_renault Group: Members Posts: 122 Joined: 18 June 06 ![]() |
am aceeasi problema, daca descoperi ceva sa-mi spui si mie cum ai rezolvat-o
|
--------------------
megane ll 1.5dci
toyota auris D-4D
2003/2009
|
|
steele |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 14 March 08 ![]() |
am si eu aceeasi problema la ambele usi din fata. Intradevar zgomotul pare sa vina de la "cutiuta" situata intre cele doua balamale. Aceasta pare sa aiba un capac un partea superioara dar pe care nu am reusit sa il deschid. Cine a mai patit asa si cum ati rezolvat?
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2003 1.9 dci
|
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
Este balamaua opritor usa...numai prin inlocuire scapi de pacanitura la deschidere...si mai trebuie si vopsita in culoarea masinii inainte de montaj...sau la SH daca ai noroc...
This post has been edited by TRANCA: 14 Mar 2008, 21:56 |
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Despre zgomotul facut de usa si ce se intampla in cutiuta aia mai scrie aici.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:34 |