suygestie-ajutor, zgomot ciudat
![]() ![]() ![]() |
suygestie-ajutor, zgomot ciudat
mariusa |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 18 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan manager
- is 76 aoc
2007, 1.5 dci, 85 cp
|
|||
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
pai nu te duci de geaba in service. Faci un test pe detectorul de jocuri unde-ti misca masina din toate "incheieturile" si cineva sta in canal si ciuleste urechile si deschide ochii si gata. Nu cred ca costa nimic (cel putin la noi in atelier)
La ce spui tu se poate sa fie capul de telescop slabit din piulita, poate sa fie bara stabilizatoare in lagar, sau bieleta ei slabita. Nu-ti fa griji ca se rezolva. |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca se aude din interiorul masinii vezi sa nu fie clestele de la centura de siguranta de pe spate, care daca se atinge de usa sau daca e deasupra scaunelor produce zgomot la rulare.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
gindestete ce ai pus in urma cu 4 - 5 zile in portbagaj... sau la ce ai umblat atunci ce ai facut eu am pus la Clio antifurtul de la roti si la cea mai mica denivelare facea zgomot am fost in service pe atunci si pe ei ia mirat zgomotul dupa o luna mi-am dat seama ce face cind am vindut masina l-am sfatuit pe noul proprietar sa nu faca ce am facut eu... poate si tu ai pus ceva "aiurea" si face asa...
|
--------------------
.
.
.
|
|
mariusa |
![]()
|
m-am gandit la asta
maine dim aveam de gand sa verific, da' ma gandeam daca poate fi altceva se aude in special cand sta cineva pe bancheta spate |
--------------------
renault
megane sedan manager
- is 76 aoc
2007, 1.5 dci, 85 cp
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Cred ca am patit-o si eu, verifica daca amandoua spatarele de la bancheta spate sunt pe pozitia asigurat.
Eu am avut nevoie sa transport ceva, am rabatat bancheta, si dupa nu am asigurat bine spatarul la bancheta mica si se balanganea acolo si trosnea de ma scos din minti vreo doua zile, pana am depistat care este problema si am remediat-o imediat. |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
mariusa |
![]()
|
o sa verific acum ce poate fi
am montat niste senzori de parcare, da' nu vad ce treaba ar avea am pus si huse pe scaune o sa verific si bancheta daca e pusa cum tr sincer imi vine sa ma urc pe pereti de zdranganeala aia |
--------------------
renault
megane sedan manager
- is 76 aoc
2007, 1.5 dci, 85 cp
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sigur se aude din interior?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
mariusa |
![]()
|
acum am venit de la masina
de la scaune nu e se aude ca si cum ar balangani ceva, ca si cum s-ar lovi ceva de metal sub masina nu am vaz nik bag seama, singura varianta e sa merg in service sa vada cei de acolo ce poate fi |
--------------------
renault
megane sedan manager
- is 76 aoc
2007, 1.5 dci, 85 cp
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Oare o fi de la toba?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
mariusa |
![]()
|
nu pot ajunge la toba, da' nu pare
acum plec acasa de la munca, o sa vdm cum se comporta acum am inchis ceva mai bine sper bancheta din spate, o sa vdm cum se comporta acum 10 Mar 2008, 18:08: s-a rezolvat!!!! pana la urma a fost de la scaune cred ca baietii in service cand au montat senzorii de parcare, au umblat si pe la scaune si nu le-au impins cum trebuie la loc acum totul a revenit la normal ![]() This post has been edited by mariusa: 10 Mar 2008, 17:08 |
--------------------
renault
megane sedan manager
- is 76 aoc
2007, 1.5 dci, 85 cp
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
De la scaune sau de la bencheta spate, detaliaza putin de unde se auzea zgomotul respectiv, poate mai sunt si altii patiti si vor sa stie.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
mariusa |
![]()
|
pai din ce am putut sa imi dau seama
era de la clema de la bancheta din spate partea dreapta cand se rabateaza bancheta se vede clenciul metalic se pare ca nu au inchis bine bancheta si astfel clenciul respectiv batea in bancheta la orice denivelare tot ce a fost de facut era sa rabatez bancheta din nou su sa o imping putin mai tare sa fiu sigur ca a intrat la locul ei sunt curios daca ar fi interesant sa scrie fiecare cam ce zgomote a mai descoperit la masinuta noastra draga si cum s-a rezolvat la mine a mai fost probl cu bordul am fost in service si au pus 2 tampoane de cauciuc pt o rigidizare mai buna nu mai trancane absolut deloc, desi nu mi se pare o sol normala. pacat ca nu au rez probl asta din fabrica |
--------------------
renault
megane sedan manager
- is 76 aoc
2007, 1.5 dci, 85 cp
|
|
CataT |
![]()
|
Deci ce am banuit si am postat eu mai sus.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 22:08 |