Megane 1.5 85cp :Manager sau Privilege ?rog ajutor
![]() ![]() ![]() |
Megane 1.5 85cp :Manager sau Privilege ?rog ajutor
ggv |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 23 February 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 8v 90 cp
2000
|
|||
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Daca tapiteria e problema ta, pot sa spun din experienta ca dupa 7 luni, 2 copii si multe noroaie, se tine foarte bine... In concluzie, Privilege.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
cristibz |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 27 December 06 From: Buzau ![]() |
Privilege , clar, tapiteria se curata, optionale nu se mai pun......dar alegerea e a ta.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5 dCi 80 CP PA Albastru Crepuscule
|
|
ggv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 23 February 08 From: Bucuresti ![]() |
va multumesc mult pentru informatii, imi scapasera unele topicuri
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
2000
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Privilege. Arata mai bine si e mult mai confortabila, datorita dotarilor in plus.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
privilege - pentru optinonale si nu neaparat pentru tapiterie
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Privilege.
Dupa aproape un an, masina mea arata in interior ca noua. In plus, din punct de vedere estetic, bejul ii aduce o clasa in plus. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
Vullpee |
![]()
|
![]() LifeForSpeed Group: Members Posts: 66 Joined: 21 August 07 ![]() |
cu siguranta Privilege, o sa fi multumit de alegerea asta....
|
--------------------
Renault Megane Sedan
dCi 1.5
2007/Luxe Privilege
|
|
ggv |
![]()
|
multumesc pentru ajutor si ma bucur ca mi-ati sarit in ajutor atat de multi si atat de repede
![]() ![]() ![]() This post has been edited by ggv: 24 Feb 2008, 14:06 |
--------------------
Renault
2000
|
|
dodox |
![]()
|
![]() Liber cugetator Group: Members Posts: 127 Joined: 16 July 07 From: Bucuresti(RO) ![]() |
Cu riscul de a te pune pe ganduri si poate pe cheltuieli in plus iti recomand un Privilege 1.5dci cu 105cp si 6 viteze. Eu regret mai mult ca nu am ales motorul asta decat ca nu am ales Privilege. Am vrut varianta cea mai ieftina si de asta am ales Manager 85cp(initial am vrut Prima). Scuze ca am fost putin offtopic.
|
--------------------
Renault
Megane
- SB-XX-XXX
Sedan Manager 1.5dci 85cp 2007 gri acier
|
|
ggv |
![]()
|
Am luat in calcul si acel motor,dar am facut un test drive cu dci 80 cp (euro 3 cred ) si mi s-a parut destul de agil ,nu caut viteza si merg 90% in bucuresti si fata megane 1 90cp din semnatura ( care face foarte bine fata pt ce am nevoie ) cred ca motorul dci 85 cp e cel putin la fel de bun ca ce am acum,adica asa sper ,sa nu fie mai lenes.....si in acest caz nu as mai da diferenta de 700-800 euro care ma cam incomodeaza pentru ca vreau sa optez pt extensie de garantie 24 luni care e cam 1000
|
--------------------
Renault
2000
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
1. Extensia de garantie este numai 500 EUR. S-a modificat din februarie.
2. Extensia merita NUMAI daca faci mai putin de 15k km pe an, caci garantia pentru trenul de rulare se opreste la 50k km, indiferent daca ii faci in 2 ani sau in 4 ani. 3. Daca mergi mult in oras si nu esti un sofer care cauta viteza mare, atunci motorul de 85CP te va satisface garantat. In oras vei avea si cu ~1 litru mai mic consumul. Daca mergi insa mult la drum lung, acolo cei 20CP in plus is viteza 6 fac diferenta. 4. Dintre cele 3 cheltuieli, eu iti recomand sa le prioritizezi asa: - echiparea Privilege - motorul de 105CP - extensia de garantie |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
xcss |
![]()
|
Extensia de garantie s-a ieftinit, cauta ca este un topic dedicat undeva pe forum... Si in ce priveste motorizarea, s-o alegi cu grija, sa nu regreti ulterior ca nu ti-ai luat un motor mai puternic...
LE: Am postat deodata cu AlexC, se pare... This post has been edited by xcss: 24 Feb 2008, 17:26 |
--------------------
-
-
|
|
ggv |
![]()
|
Eu m-am raportat pana acum la site-ul Serus (de unde cred ca o voi comanda ) si la ei era diferenta de preturi la extensie garantie intre Manager si Privilege la una ~500 cealalta ~1000 si d-asta eram pe ganduri. Am configurat un model Privilege 1.5 85cp si cu tot ce as vrea ajunge la ~16500 ( asta in conditiile in care era extensia de garantie ~1000 ) daca intradevar este 500 atunci cu siguranta voi lua 105 cp ,multumesc pentru pont. De mers merg foarte mult in oras (dar nu depasesc 10-12.000/an ) iar la drum lung nu sar de 140-150 km/h ceea ce cred ca poate si cel de 85cp acum nu stiu cat de zgomotos
![]() Tocmai am configurat masina pe siteul Serus si cel Renault.......la Serus masina ajunge la 17312 Euro iar la Renault 16805 euro amandoua dupa ce am scazut discountul 2053 euro motor 1.5 105 cp, diferenta venind de la garantia extinsa care difera de la un site la altul, iar la motorul de 85 cp 16005 euro fata de 16511 euro .Cel mai bine o sa vad la fata locului ,probabil ca unul din siteuri nu e actualizat This post has been edited by ggv: 24 Feb 2008, 19:02 |
--------------------
Renault
2000
|
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
Optionalele in plus sunt prioritare...nu mai poti sa le pui dupa ce ai masina, sau unele poti, dar cu costuri muuuult mai mari...
![]() Si apoi ai si varianta de a pune huse de scaune originale ce pleaca de la cca. 5-600 lei speciale si pentru airbag-urile din scaune ..."Riva Sport" sau cel mai mult "Blason" mi-au placut la acel moment mie, dar atunci erau dublu ca pret ... ![]() This post has been edited by TRANCA: 24 Feb 2008, 19:36 |
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
AlexC |
![]()
|
Din ce zici tu acolo am si eu o dilema: ce pret ai in gand? Peste 15k eur nici sa nu te gandesti la o alta dotare decat Privilege. Cand ai zis initial de Manager ma gandeam ca vrei ceva ~14-15k eur.
In alta ordine de idei, daca nu faci decat 1000km/luna, de ce nu iei benzina? Diferenta de pret este mare si nu o vei recupera foarte repede. Sunt adeptul masinilor diesel, insa 1500EUR iti acopera diferenta de consum pentru 60.000km, adica 5 ani... Cu motorul de 85CP mergi lejer cu 130km/h constant, cu urcusuri foarte ok la 150km/h. In Romania consider ca nu ai multe drumuri unde sa simti diferenta dintre cele 2 motoare. Poate sunt eu mai pragmatic din fire, insa din ce spui acolo eu as lua 1.6 110CP benzina sau 1.5d 85CP diesel. Acolo diferenta de consum este mai mare si diferenta de pret mai mica. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
ggv |
![]()
|
Asa e Tranca,stiu ca trebuie niste huse omologate de Renault sa zic asa, nu am vazut mai multe modele ,dar stiu ca sunt mai scumpe si ma gandesc ca merita....din punctul asta de vedere vreau ceva simplu ca model dar util ,nu ceva "sofisticat" din targ care sa obstructioneze air-bagurile ; o sa le cer si catalogul ,multumesc
Pt AlexC: nu eram hotarat ce sa aleg :sa am mai multe dotari sau sa renunt la ele in favoarea tapteriei inchise la culoare care imi place foarte mult. Dupa ce am citit parerile voastre din alte topicuri ,va dau dreptate in sensul ca unele dotari optionale ( care merita fara indoiala banii ) nu le folosesc decat foarte putin timp ( oglinzile electrice si geamurile spate....etc ), dar inclinam spre a fii masina mai dotata. Ca pret diferenta nu ar fii foarte mare ,din calculele mele intre 1.6 benzina si 1.5 85 cp ar fii de 700 euro in cap( pe configurator ,sper sa nu gresesc ),deci calculul tau la jumatate ceea ce e foarte bine. Vreau motorina ca sa ma imbie la km multi ![]() 24 Feb 2008, 22:50: In legatura cu motorul cred ca mai potrivit ar fii cel de 85 cp ; sunt constient de clasa si performantele masinii si nu o sa-i cer mai mult decat poate.Ca performante, nu sunt diferente foarte mari (viteza maxima fiind irelevanta pt ca n-o sa ajung pe acolo ![]() ![]() This post has been edited by ggv: 24 Feb 2008, 22:50 |
--------------------
Renault
2000
|
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
Iti spun ca merita oglinzile electrice (cand vrei sa reglezi partea dreapta cel putin) si de asemenea geamurile electrice spate vara cand vrei sa mai mergi si cu un geam deschis usor si sa nu-ti bata in ureche vantul..etc...senzorul de ploaie de asemenea e foarte util...toate (xenon, esp, mp3, cotiera, climatronic, tempomat, jante al, mai multi "cai", etc) o sa vrei sa le ai dupa ce o cumperi si iti mai revii din "emotii", dar...vezi ce-am zis mai sus.
This post has been edited by TRANCA: 25 Feb 2008, 00:07 |
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
|
|
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum vezi si in semnatura eu am ales varianta manager si am sa incerc sa-ti detaliez cee ce a contribuit in alegerea mea: in primul rand diferenta de pret...eu tin masinile in jur de 3 ani iar idea ca meganul sa fie intradevar o masina ieftina si cu un confort minim manager-ul sa potrivit....cea ce pot spune ca am resimtit a fost lipsa cotierei dar am rezolvat-o comandand una,restul de dotari nu pot spune ca le simt lipsa...ca nu am geamuri cu actionare elecrica pe spate,reglaj elecronic a oglinzilor,ac automat si nu mai stiu ce buzunar pe usa,pe spatele scaunelor chestile astea pt mine nu au contat....subliniez ,pt mine...iar interiorul manager-lui pur si simplu mi-a placut tribil de mult,nu din motiv de ....ca tine la tavaleala
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
ggv |
![]()
|
Sper sa fac cea mai buna alegere ,o sa iau privilege ,ma incanta destul de mult dotarile si sper sa nu am porbleme cu ea.Masina nu vreau s-o vand neaparat dupa 3-4 ani ,daca va fii buna o voi tine cum am facut si cu cea actuala
![]() ![]() This post has been edited by ggv: 25 Feb 2008, 08:47 |
--------------------
Renault
2000
|
|
TRANCA |
![]()
|
"Blason" e inchis si super ca material...sigur o sa-ti placa...cu ceva piele Alcantara in componenta, deci nu poliester sau alte cele sa te incingi vara...si decat 200 lei pe o "carpa" in talcioc...mai dai 100 euro in plus, dar ai siguranta totala...si mai ales ca acum sunt la jumatate de pret decat acum trei ani...!!!
In plus cred ca Privilege este facuta in Franta ...nu stiu sigur acum...dar poti intreba... This post has been edited by TRANCA: 25 Feb 2008, 00:02 |
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
|
|
red_dog |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 13 December 07 ![]() |
GGV: ia 1 sfat prietenesc de la mine bagate pe un megne extrme poate sa fie bicorp sau sedan am vazut chiar daca nu e prezentat exista si vei avea toate optiunile numai jenti nu are are atat si ere si tapiterie neagra
![]() ![]() |
--------------------
megane EX-treme
2
- gr-63-dog
2008
|
|
oto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 29 December 07 ![]() |
Privilege si nu o sa regreti , se intretine destul de usor cu servetele umede demachiante (2.5 RON ) din Cora
![]() |
--------------------
renault
megane sedan
2007,1,5 dCi 105CP , Euro 4,privilege
|
|
ggv |
![]()
|
Red_dog din cate stiu pe manager se pot pune jante al ~400 euro,dar nu se pot pune geamuri spate si oglinzi electrice sezori ploaie/lumini si aer conditionat automat ( +celelalte de pe privilege ,pe SEDAN . pe BICORP merg din cate stiu ) cel putin nu le aduc la noi
![]() This post has been edited by ggv: 25 Feb 2008, 08:55 |
--------------------
Renault
2000
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Privilege. Nu sunt probleme cu intretinerea tapiteriei, dotarile suplimentare justifica diferenta de bani.
Am mai scris si prin alte topicuri, se curata cam orice (mancare, cafea) destul de usor. Eu zic ca nu merita sa pui huse. |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
MMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 September 06 ![]() |
Salut tuturor,
din nestiinta, am o nelamurire: iarna,cum se comporta senzorul de ploaie, cand ai gheata pe parbriz? exista riscul ca el sa actioneze stergatoarele si sa distruga mecanismul, motorasul, etc ? Intrebarea este doar pe jumatate off topic! Multumesc! |
--------------------
Audi
A3 Sedan 1.4 tfsi
Ambition
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
fara indoiala, PRIVILEGE!chiar daca efortul financiar poate fi substantial in acest moment, te vei felicita mai tarziu..
![]() |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
ggv |
![]()
|
Din ce am calculat (configurator site ),cu dotarile care le vreau ,diferenta dintre Privilege si Manager este destul mica ,de ~1300 beuro ,deci mult in favoarea Privilege-ului tinand cont ca este mai dotat
25 Feb 2008, 08:51: Stiu ca Bicorpul este facut in Franta ,iar sedanul in Turcia....dar sper sa ai dreptate cu Privilege-ul ![]() This post has been edited by ggv: 25 Feb 2008, 08:51 |
--------------------
Renault
2000
|
|
xcss |
![]()
|
Orice Sedan e facut in Turcia, indiferent de nivelul de echipare... a mai fost un topic destul de extensiv pe tema asta...
http://www.reno.ro/Turcia-vs-Spania-vs-Franta-t96463.html This post has been edited by xcss: 25 Feb 2008, 08:58 |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 18:56 |