Megane Sedan, Manager 1.4
![]() ![]() |
Megane Sedan, Manager 1.4
Lideru |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 17 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager 1.4
2008
- 04588992247896
|
|||
Steff_fun |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 7 March 08 From: Pitesti ![]() |
Facem polemica pe chestia asta?
|
--------------------
Megane
Maserati GrandSport
Sedan Manager 2008
- AMY
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
QUOTE(A l e x @ 12 Mar 2008, 16:21) Cum? ![]() Ai tu de vanzare Alex? 14 Mar 2008, 11:04: QUOTE(Steff_fun @ 12 Mar 2008, 21:09) Nu stiu cui sa raspund mai intai... @ bacu / nu cred k grila asta arata bine pe orice culoare @ Christu / mersi...probabil... @ A L E X / locuiesc in Eremia....nu inteleg dc conteaza? Deocamdata masina nu e in fatza blocului...daca vrei sa-mi furi grila ![]() pe negru iti spun sigur ca ar arata bine, poate chiar mai bine decat pe bej. pentru ca eu am doar negru si argintiu pe masina, tu ai mai multe culori... ![]() This post has been edited by Bacu: 14 Mar 2008, 11:04 |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
di3g0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 1 February 06 ![]() |
sa o stapanesti sanatos...si eu am un Megane Sedan Privilege si sunt foarte multumit de cum se comporta, parerea mea este ca e o masina perfecta pentru "orice"...e o masina cu personalitete
![]() |
--------------------
dacia break
1310
1987
- b 11 wji totul incepe de la dacia
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Steff_fun, nu facem polemica pe tema limbajului tip irc chiar deloc. regula e clara si nu are ca scop decat imbunatatirea calitatii discutiilor si a intelegerii de catre toti a discutiilor serioase.
Semit te-a rugat frumos sa respecti o regula. QUOTE Nu stiu cui sa raspund mai intai... @ bacu / nu cred k grila asta arata bine pe orice culoare @ Christu / mersi...probabil... @ A L E X / locuiesc in Eremia....nu inteleg dc conteaza? Deocamdata masina nu e in fatza blocului...daca vrei sa-mi furi grila |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Steff_fun |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 7 March 08 From: Pitesti ![]() |
@ AlexV / nu am zic ca nu vreau sa respect regulile forumului, doar ca m-am invat sa scriu intr-un anumit fel si uneori din neatentie scriu prescurtat...atat.
Stiu sa scriu cat se poate de bine din punct de vedere gramatical, doar ca uneori sunt neatent si nu vreau sa facem polemica pe chestia asta...ca am scris 2-3 cuvinte aiurea. Sper ca ne-am inteles si terminam cu parantezele pe aceasta tema. |
--------------------
Megane
Maserati GrandSport
Sedan Manager 2008
- AMY
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(Steff_fun @ 12 Mar 2008, 21:09) @ A L E X / locuiesc in Eremia....nu inteleg dc conteaza? Deocamdata masina nu e in fatza blocului...daca vrei sa-mi furi grila ![]() Nu, nu s-ar potrivi la mine din pacate ca am model pre-facelift, incercam sa-l ajut pe colegul de mai jos : QUOTE(Bacu @ 14 Mar 2008, 11:03) Este un loc in Pitesti de unde poti lua ![]() P.S. = Steff_fune, nu e polemica, e regula. Data viitoare vei fi sanctionat deci nu te mai plange si incearca sa o respecti... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Steff_fun |
![]()
|
Azi am facut curat in masina...si big prtoblem!
Covorasele au fost date cu silicon sau ceva de genul asta....si daca le spal cu apa nu se indeparteaza praful de pe ele... foarte fmm enervanta chestia. Are idee cineva cum ar trebui sa le spal/curat? Inca ceva...urmele de picioare de pe panourile usilor...voi cum le stergeti? Cu carpa uda nu s-au sters bine, iar cu pronto se face lucioasa nu se intampla altceva....deci chiar am nevoie de sfaturile voastre... |
--------------------
Megane
Maserati GrandSport
Sedan Manager 2008
- AMY
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Servetele umede pt panourile usilor.
This post has been edited by ictranca: 15 Mar 2008, 22:52 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
Steff_fun |
![]()
|
Buna idee nu m-am gandit
![]() Apropo....se duce cineva la 4tuning astazi? |
--------------------
Megane
Maserati GrandSport
Sedan Manager 2008
- AMY
|
|
Lideru |
![]()
|
cati km. ai mai facut ? cum mai merge masinuta ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager 1.4
2008
- 04588992247896
|
|
meskin |
![]()
|
![]() parazit Group: Members Posts: 21 Joined: 8 March 08 From: Constanta ![]() |
frumoasa masina ... culoarea e trasnet ... sa te bucuri de ea si sa o stapanesti sanatos
![]() |
--------------------
Dacia Logan
KissFm
1.5 dci 85 cp
|
|
Steff_fun |
![]()
|
S-au mai adaugat cativa km la bord... am avut acumulatorii descarcati (mersi Clau) ca faceam poze.
Ma uitam zilele astea la preturile altor masini....acum pe bune...ca si masina de familie...Megane-ul e super oferta...si nu ai ce sa-ti iei la banii astia... |
--------------------
Megane
Maserati GrandSport
Sedan Manager 2008
- AMY
|
|
band1tu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 3 March 08 ![]() |
Steff_fun tie iti arata temperatura exterioara pe afisaj?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2008
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
band1tu tie nu-ti afiseaza temp exterioara??normal ca afiseaza:)
|
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
2007
- B-08-BBM Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
band1tu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 3 March 08 ![]() |
noul megane manager...ca al lui steff...doar ca e negru.
din ce vad eu pe afisajul de la mp3...nu am temperatura exterioara.. sau..nu vad eu?? This post has been edited by band1tu: 20 Mar 2008, 12:56 |
--------------------
Renault
Megane
2008
|
|
Lideru |
![]()
|
QUOTE(band1tu @ 20 Mar 2008, 12:55) noul megane manager...ca al lui steff...doar ca e negru. din ce vad eu pe afisajul de la mp3...nu am temperatura exterioara.. sau..nu vad eu?? ce naiba, de 2 zile am ridicat masina din reprezentanta, merge super ![]() ![]() ![]() tot manager e ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager 1.4
2008
- 04588992247896
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
en gross europa-termometru-legat de antena-3 ron
bucuria de a vedea cat grade sunt afara-nepretuita ![]() scuze de off. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Lideru |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager 1.4
2008
- 04588992247896
|
|
Steff_fun |
![]()
|
Nu-mi arata....dar pana la urma nu consider ca e ceva extraordinar....e ok pentru statistici....dar in rest nu vad la ce mi-ar folosi.
Inca o parere personala nu-mi plac autosorcovele... am pus azi alarma pe masina - 400 Lei la AMAT. Cand vor mai fi bani vor urma niste jante 205 / 16" ...poate candva si niste geamuri semi-fumurii, in rest este masina de familie....daca vreau tuning sau ceva...imi mai cumpar un Golf 2 si ma joc pe /cu el sau o harca de Dacia. 21 Mar 2008, 22:11: Sa intelegeti inca o chestie...daca ar fi dupa mine mi-as cumpara o masina care era in voga cand eram eu pustan... ![]() This post has been edited by Steff_fun: 21 Mar 2008, 22:11 Attached thumbnail(s) 190.jpg ( Size: 118.69k ) Number of downloads: 372 |
--------------------
Megane
Maserati GrandSport
Sedan Manager 2008
- AMY
|
|
Lideru |
![]()
|
nu-mi arata. credeam ca tine acest lucru, doar ptr. cei care au climatronic, dar am vazut azi un clio..fara clima, si avea afisaju' temperaturii exterioare.
deh, nu-i mare lucru. vorba ta, nu prea conteaza. am si eu o harca de dacie, sta langa Megane parcata ![]() ![]() hmm, as baga ceva piese de ''tunning'' dar nu am ce. e o amarata de 1300,din 80',prin septembrie a fost vopsita ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager 1.4
2008
- 04588992247896
|
|
Steff_fun |
![]()
|
Lideru' io am condus multe Dacii 1300.
Mi-ar placea una bine pastrata....eventual vopsea originala (pozele mai jos) Ca si chestia in urma cu vreo 5 ani am cumparat de sotia unui popa, o Dacia 1300 bej, culoarea oului, avea vreo 60 TKM, pastrata in garaj, popa murise de 2 ani. Am luat-o cu 13 milioane + 1mil. baterie noua...si am dat-o cu 27 mil. Tipul care a luat-o am inteles ca a dat-o la schimb pe un Break din '96 echivalent a 40 mil. Concluzia, ai vazut cum isi renoveaza aia masinile pe discovery? Incearca si asa ceva. Jurnal de bord: 719 km, 55.1 litri consumati, conum mediu: 7.7 litri. Attached thumbnail(s) Dacia_1300.JPG ( Size: 125.96k ) Number of downloads: 364 dacia1300bg.jpg ( Size: 24.57k ) Number of downloads: 342 |
--------------------
Megane
Maserati GrandSport
Sedan Manager 2008
- AMY
|
|
Lideru |
![]()
|
oare cei de la Pimp My Ride Europe s-ar risca s-o tuneze si pe-a mea Dacie ?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager 1.4
2008
- 04588992247896
|
|
Steff_fun |
![]()
|
Mie nu-mi plac aia de la Pimp my ride...mi se pare k exagereaza...cu tv-uri in fiecare colt al masinii...boxe prea mari...etc. Aceeasi parere o am cu NOS-ul... in peste 90% din km parcursi conduci in conditii normale...iar cum in RO infrastructura e la nivelul anilor 70-80 te obliga sa conduci de cele mai multe ori preventiv, sa ocolesti gropi, tarani care umbla dampulea pe marginea drumului, carute nesemnalizate, etc...
In fine...vb maine... |
--------------------
Megane
Maserati GrandSport
Sedan Manager 2008
- AMY
|
|
tatapaun |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 6 December 06 ![]() |
Salutare! Voiam sa te intreb cum ti se pare motorul de 1.4 pentru aceasta masina? Se misca binisor sau nu?
La 100-120 cum ti se pare, e fortat motorul? Te intreb pt ca vreau sa-mi iau si eu unul cat de curand. Cat e taxa de inmatriculare acest motor? Si casco cam cat e pe an? Mersi de raspunsuri |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Manager 1.4 16v 100cp
|
|
Steff_fun |
![]()
|
Daca citesti putin mai sus (sunt doar 2 pagini) gasesti toate raspunsurile de care ai nevoie.
IMO un motor Ok ar trebui sa aica cam 170-180cp...recomand 2.5tdi de pe Audi. Deocamdata masina nu are rodaj efectuat deci nu a fost condusa sportiv. |
--------------------
Megane
Maserati GrandSport
Sedan Manager 2008
- AMY
|
|
tatapaun |
![]()
|
Steff_fun
spune-mi, te rog, vreau sa iau manager din noiembrie 2007, crezi ca are volan+schimbator piele? De cand a aparut managerul asa are? Te intreb pentru ca pe toate pliantele de la dealeri in dotari nu apare asa ceva, dar am vazut pana acum 3 manager-uri care aveau. Am intrebat pe consilierul de la serus si n-a stiut sa-mi spuna. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Sigur are.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Steff_fun |
![]()
|
@ tatapaun / Daca ala de la reprezentanta nu stie....pana mea..
Sa te uiti cu atentie la masina...sa nu iei masina care a fost in Bucuresti sau care e culoare alba (masina de firma) sau care are carlig de tractare. Apropos...vrei sa cumperi cu 0 km...fabricatie 2007? Sau cum? |
--------------------
Megane
Maserati GrandSport
Sedan Manager 2008
- AMY
|
|
tatapaun |
![]()
|
Da vreau sa iau un megane fabricatie noiembrie 2007 care e la ei pe stoc. Masina a stat intr-un antrepozit nu in reprezentanta, intelegi? are 0 km, e noua. Si la acestea care sunt pe stoc au o reducere mai mare
This post has been edited by tatapaun: 1 Apr 2008, 14:59 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:23 |