Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

HURUIT FATA IN VITEZA 5, HURUIT FATA in viteza a cincea

contforall
post 18 Mar 2009, 16:01
Post #31

Membru

Group: Members

pentru renotgo: nu imi dau singur raspunsurile, numai ca nimeni nu mi a raspuns concret ce rulmenti sa folosesc mi s a spus pe fata de solenza si atat. nu aveam de unde sa stiu ca rulmentii de fata solenza sunt identici cu rulmentii fata renault twingo, a se vedea mai sus: (pe spate logan si pe fata solenza) dar la fel de bine puteau sa se potriveasca cei de pe spate de solenza. Nu ma pricep deloc la masini. Ceea ce scriam mai sus nu mi raspundeam eu singur, am scris pentru cazul in care s o mai gasi si altul nestiutor ca mine. oricum multumesc de opinii si nu cred ca acest forum s a facut ca sa ne INTEPAM unii pe altii.

18 Mar 2009, 16:04:
Confirm ca se potrivesc pivotii de solenza, am schimbat eu.
AR FI O IDEE BUNA SA FACEM UN TOPIC DE COMPATIBILITATI.

This post has been edited by contforall: 18 Mar 2009, 16:04

--------------------
Renault Clio 2 2004 1.2 16v D4F
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
renotgo
post 18 Mar 2009, 16:18
Post #32

Membru autentic

From: Onesti

Eu te-am "intepat " pentru ca dupa parerea mea ,am fost destul de explicit si tu n-ai luat deloc in seama spusele mele ...Pana la urma nu-i nicio suparare ... up.gif

--------------------
Laguna 3 Inițiale Paris 2.0 DCI . 2008
+
twingo_buc
post 18 Mar 2009, 18:15
Post #33

fost twingar

contforall, o informatie pretioasa, multumim! renotogo nu se supara niciodata eu am o presimtire ca e un om f vesel tongue.gif:P:P am fost off-topic da nu cred ca se supara nimeni

--------------------
mitsubishi colt CZ3 - B8x8BBB 1.1 75CP 2008 MOTION
fost twingar si fost TDI-st
+
bubu782001
post 18 Mar 2009, 19:10
Post #34

Membru autentic

Eu te-as sfatui sa nu testezi daca se supara sau nu... boxing.gif
Pot spune ca e un tip temperat. respekt.gif

This post has been edited by bubu782001: 18 Mar 2009, 19:11

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
twingo_buc
post 18 Mar 2009, 19:13
Post #35

fost twingar

smile.gif))) gun3.gif bubule dupa cat scandal am avut meritam sa ne vedem la o bere fara alcool intr`un week end?

--------------------
mitsubishi colt CZ3 - B8x8BBB 1.1 75CP 2008 MOTION
fost twingar si fost TDI-st
+
bubu782001
post 18 Mar 2009, 19:39
Post #36

Membru autentic

Vedem..weekend-ul asta am ceva treaba la masina, si pe urma ma reped la niste firme. In general weekend-urile le am "mancate" de alergatura pe la firme. Asta e...dar vedem noi. Mai vorbim.

This post has been edited by bubu782001: 18 Mar 2009, 23:18

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
renotgo
post 18 Mar 2009, 21:16
Post #37

Membru autentic

From: Onesti

QUOTE(twingo_buc @ 18 Mar 2009, 19:15)
contforall, o informatie pretioasa, multumim! renotogo nu se supara niciodata eu am o presimtire ca e un om f vesel  tongue.gif:P:P am fost off-topic da nu cred ca se supara nimeni
*

biggrin.gif Nu sint un om foarte vesel ,pot spune ca m-am nascut cumva trist ...poate ca si orasul in care stau a contribuit la asta ...Oricum ,iti multumesc pentru "presimtire" ! salut.gif

18 Mar 2009, 22:20:
QUOTE(bubu782001 @ 18 Mar 2009, 20:10)
Eu te-as sfatui sa nu testezi daca se supara sau nu... boxing.gif
Pot spune ca e un  tip temperat.  respekt.gif
*

Bubule ,multumesc ! Esti un om deosebit ! up.gif

This post has been edited by renotgo: 18 Mar 2009, 21:20

--------------------
Laguna 3 Inițiale Paris 2.0 DCI . 2008
+
bubu782001
post 18 Mar 2009, 23:16
Post #38

Membru autentic

Multumes rentgo. Hai ca mai avem putin si plangem pe umerii celuilalt si ne pupam radmasa.gif . (si nici nu suntem inca beti biggrin.gif )
Ideea e ca forumul asta chiar a inceput sa dea roade si volumul de informatii cu privire la masinuta asta deja se simte. Intra omul...vede care e treaba, citeste, apoi se convinge si isi ia si el unul (nu ati observat asta?) Deja numarul nostru a inceput sa creasca ceva.
Apropo ca am weekend-ul "ARANJAT" de o curatare a corpului clapeta (deh..prostia se plateste).
M-a mancat weeekend-ul trecut sa curat suportul de la baterie si lonjeronul (vopsea umflata de la o baterie proasta ce a curs, + oxizi la greu - NU RUGINA ci o chestie alba). Zis si facut am spalat acolo cu apa...am dat cu rotativa (intr-o bormasina) si am facut BEC acolo. Apoi cu un spray cu grund i-am facut felul..(o sa dau si cu vopsea verde - metalizata ca mai am ceva)
Eee si am uitat sa remontez fltrul + capacul de la filtru.. Si am mers cu el asa pana astazi..cand deja facea urat prin zona la mine..(noroc ca era aproape de casa - mi sa oprit motorul de 2 ori). Simptomele? Exact ca cele descrise in topicul cu probleme la relanti...(de altfel le-am recunoscut ca am mai avut candva...cu uleiul...aaa alta poveste..) si cam asta a fost.... sad.gif

This post has been edited by bubu782001: 18 Mar 2009, 23:24

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
sageata albastra
post 19 Mar 2009, 09:46
Post #39

Membru incepator

Curios!!ai uitat sa strangi sau ai circulat cu capacul si filtrul in portbagaj?Crezi ca s a murdarit corpul clap doar de la asta?
Ma tem sa nu ti fi bagat ceva mai mare n CAMERA AIA DIN PLASTIC care e amplasata intelig la twingo sa nu plece mizeria direct in motor-ce trece de filtru-ci sa se mai depuna pe acolo-si sa ti obtureze ceva gauri.De desfacut e clar ca trebuie desfacuta partea de admisie-si apoi vezi care e problema.Eu zic sa nu prea circuli pana n o desfaci ca nu i de joaca!
INCA CEVA-ti s a oprit cand nu aveai filtrul sau dupa ce l ai pus?

--------------------
renaumt twingo 2003,75 cp,16V
+
bubu782001
post 19 Mar 2009, 17:00
Post #40

Membru autentic

Ce nu intelegi ca nu am montat filtrul...? Si ca am vazut abia miercuri asta?? + Ca tot praful si toti oxizii aia ce au sarit de la curatare (bormasina cu peria rotativa) au sarit si pe la gaura aia pe care LA FEL am uitat sa o curat (se facuse noapte si am zis sa o las pe dimineata - insa dimineata am uitat - si sa curat, si sa pun la loc filtrul...si am mers asa vreo 2 zile. (filtrul + carcasa stateau bine-mersi in debara inchise cu grija, alaturi de trusa de scule folosite la operatiunea precedenta.
Oricum sa fim seriosi incearca tu o singura zi (daca vrei testeaza) sa mergi fara filtru in trafic si sa-mi zici pe urma daca mai merge bine masina a doua zi...pai numai noxele care sunt trase - de unde funinginea care se depune pe corpul clapeta + praful..+ vapori de ulei de la circuitul de recirculare...stii ce iese acolo?? blink.gif

Eee asta e..nu mai fac...si gata (desfac magaoaia si o curat) si se rezolva. Da mi-e sila de mor...si stii si tu de ce.

This post has been edited by bubu782001: 19 Mar 2009, 17:52

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 18:22
Dacia