1.5 dci 70 cv trage fff rau, corvin
![]() ![]() ![]() |
1.5 dci 70 cv trage fff rau, corvin
ccorvin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 7 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
kangoo
1.5 dci 70cv
2003 sept
|
|||
oltcit |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 4 October 08 ![]() |
S-ar putea sa fie discul de ambreiaj dus ,dc zici ca se tureaza normal motorul in gol,ar fii bine sa fie numai atat..spor la reparat
|
--------------------
renault
clio symbol
- b23 ccr
2008,1.4 8 v
|
|
ccorvin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 7 February 09 ![]() |
eram sigur ca e riscul sa gasesc si astfel de mesaje...poate ca am o roata desunflata si nu stiu .....
daca ar fi dus discul de ambreiaj s-ar ambala motorul in gol cand o calc...ea nu se ambaleaza deloc.creste f greu in turatii si evident si in viteza..of lume... adica cand e scoasa din viteza(in gol...fara sarcina)motorul se tureaza normal,dar fiind prezenta si bataia respectiva,dar in sarcina(adica cand merg cu ea bagata in viteza cu ambreiajul lasat de tot)degeaba incerc sa o accelerez,indiferent cat apas pe pedala,ea pleaca cum vrea ea...foarte foarte lent...nu se tureaza aiurea pt ca nu are cum daca s-ar tura,ar merge si masina...e alimentarea...dar unde. e buba nu stiu.. 8 Feb 2009, 08:34: chiar daca ajung cu greu pe la 2000 ture turbina tot nu intra in functiune...si nu e vina ei,ci pur si simplu volumul de aer e prea mic ca sa o puna in functiune....si chiar daca ar lucra(dar nu lucreaza pt ca nu aud acel sssssssssssssssssss)nu are destul volum de gaze din cauza alimentarii cu probleme This post has been edited by ccorvin: 8 Feb 2009, 08:34 |
--------------------
kangoo
1.5 dci 70cv
2003 sept
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 09:33 |