Va rog un sfat, Motorul sta la aprox 500 rot la relanti
![]() ![]() ![]() |
Va rog un sfat, Motorul sta la aprox 500 rot la relanti
Manuchao |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 16 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3
2008/Dynamique
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
n am putut sa ma abtin:rombeton repara masini?
![]() din cele enumerate de tine doar adrasul are nume de service...cam scurta lista totusi.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
andr3y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 May 07 ![]() |
CICLOP - Sos Giurgiului Nr 260
e un service f bun ... recomand ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- b 89 RUN
2007 / luxe privilege
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Daca sta la 700 e absolut normal, vezi ca s-a mai discutat pe aici... Da un search!
![]() Eh, l-am dat eu... ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Nu are nici o problema relantiul. Asa e normal. Cand e rece, motorul sta la o turatie mai ridicata ( aprox. 1000 rpm), concomitent cu incalzirea motorului relantiul trebuie sa scada treptat pana la aprox. 700 rpm.
I-ai intrebat pe cei de la asigurari daca nu au contract de colaborare cu vreun service Renault ? In mod normal tu esti obligat sa iti repari masina intr-un service autorizat Renault atata timp cat este in garantie. Cei de la asigurari nu iti pot pretinde ca tu sa faci reparatia altundeva. This post has been edited by r_vlad: 16 Apr 2008, 22:06 |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
Manuchao |
![]()
|
Multumesc mult , am scapat de o grija
![]() R_Vlad o sa vorbesc cu cei de la asigurari, cred ca service-urile din lista lor au niste preturi mai mici , diferenta ar trebui sa o platesc eu This post has been edited by Manuchao: 16 Apr 2008, 22:24 |
--------------------
Renault
Clio 3
2008/Dynamique
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar CASCO nu ai?
Faci oe CASCO si apoi aia sa isi recupereze banii de la Carpatica. |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
Manuchao |
![]()
|
Am si CASCO dar am inteles ca asa o sa creasca pretul asigurarii,cu toate ca nu mi se pare logic daca nu sunt eu vinovat, sincer nu stiu, trebuie sa ma interesez.
Lucman stii din experienta ca este posibil si este mult mai simplu/sigur asa?? |
--------------------
Renault
Clio 3
2008/Dynamique
|
|
ionz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 7 April 08 ![]() |
Al meu dupa ce opresc la semafor are un moment cand motorul se duce la 500 RPM apoi revine pe la 700 RPM, exact ca batrana mea dacie cu un furtun neetans la servo, numai ca uneori se mai si oprea
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
pretul asigurarii casco nu creste, pentru ca e cu regres, adica ei isi recupereaza banii. o sa platesti doar reintregirea sumei asigurate, care la ce ai zis tu ca ai de reparat nu cred ca e mai mult de 50 de RON. da-mi un PM si zi-mi unde ai asigurarea, daca e cu fransiza pe eveniment etc.
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
...prin Casco e si mai simplu, si mai comod, scapi de drumuri si nervi si repari in service Renault ca sa nu-ti pierzi garantia masinii - dar trebuie sa-i anunti in 48 de ore de la eveniment parca...
This post has been edited by TRANCA: 10 May 2008, 17:29 |
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
depinde de soc de asigurari. la BCR spre ex m-am dus dupa o saptamana.
si pana la urma poti gasi N motive pentru care nu te-ai prezentat in 48 de ore ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 16:32 |