Masina pusa la inmuiat, Se mai poate repara?
![]() ![]() ![]() |
Masina pusa la inmuiat, Se mai poate repara?
Bliss |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Am avut eu una la reparat, adusa pe platforma din Olanda. Am muncit cam 2 luni la ea (nu permanent) Era un Peugeot 607 de 1 an si 12000km la bord.
Cele mai mari probleme au fost la dispozitivele electronice si la interior. In rst nu au fost probleme cu nimic. S-a lasat cu schimbarea modulului de lumini care a fost distrus, releul de bujii, si ceasurile de bord care am reusit sa le refac mai putin turometrul care facea nebunii. arata orice numai real nu. cu scaunele a fost o problema la curatat. Pana la urma am scos toata tapiteria si am spalat-o la o spalatorie chimica specializata. au spalat-o nu stiu cum lpe uscat. dupa 2 luni a mai cazut si computerul de motor dar am reusit sa-l repar. am avut noroc, in sensul ca se vedea un traseu oxidat si intrerupt pe cablaj. Altfel nu aveam nici o sansa. Tot cam asa dupa vreo doua luni am mai schimbat rulmentii pe spate dr. si cam asta a fost tot. Pretul de achizitie a fost de 1500€ Reparatia a mai costat 2200€ cu totul. |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
pai as cumpara si eu o masina cu 1500euro + reparatii de 2200 euro. A fost un targ bun.
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Am mai auzit despre astfel de afaceri.
Ține de noroc și pricepere, dar de obicei profitul e considerabil. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Anul trecut, in Grecia, am vazut mai multe masini aruncate de torenti in albii de rau si mare dupa furtuna si mi-am pus aceeasi intrebare. Oare se mai pot repara ?
Am postat si fotografii pentru cine a urmarit sectiunea Calatorii. Oamenii de la service, care au venit cu platforma la una din masinile din hotelul nostru, spuneau ca la cele cazute in mare nu prea sunt sanse fara schimbarea "calculatoarelor" si a instalatiei electrice aproape in totalitate iar in general, la restul, depinde de apa in care au stat, in sensul ca daca torentul a apucat sa imbaxeasca cu nisip toate cotloanele, reparatia este foarte scumpa. Oricum, daca ar exista garantia ca te cost anumai ~2500 Euro, multi am incerca. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Pe mobile.de se gasesc destul de des astfel de masini, in urma inundatiilor, la preturi bunicele. Cei interesati uitati-va dupa masini cu mentiunea "Wasserschaden"...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:59 |