Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

problema inchidere portbagaj, se deschide in mers

gotty
post 26 Feb 2008, 23:46
Post #1

fagocer™ haituit

Group: Members
From: oriunde vreti voi....

se ia una bucata megane sedan,se adauga una bucata subwoofer de cateva sute wati rms si se ajunge la titlul topicului.

dupa un minut,doua de ascultat muzica mai tare mi se deschide portbagajul....toata chestia a inceput de vreo 2 saptamani...la inceput o data la 2-3 zile,pe urma mai des pana azi cand mi s a deschis de vreo 3 ori in 5 km....

intrebarea mea este ce trebuie strans ca sa nu se mai deschida,m am uitat pe acolo dar nu prea imi dau seama,iar pe forum nu am gasit mai nimic,decat reglaje....

multumesc!

--------------------
Private Spice Member
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aditasse
post 26 Feb 2008, 23:50
Post #2

Membru autentic

From: P I T E S T I

Pai cauza vad ca ai gasit-o... MUZICA... pentru a rezolva o problema e nevie sa inlaturi motivul producerii problemei, ... asa ca biggrin.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 2.1 - ag 77 tas 2004/ 1.6 16 v
+
gotty
post 26 Feb 2008, 23:52
Post #3

fagocer™ haituit

pai ma gandeam la o solutie de compromis biggrin.gif ....si muzica si portbagaj inchis....

--------------------
Private Spice Member
+
MuciX
post 26 Feb 2008, 23:56
Post #4

sunt un om bun

From: când în când

Adica sa mananci prajitura si sa o si ai... asta ca sa evitam zicala cu sufletul in rai sa nu suparam moderatorii...
Ai putea sa te uiti la arcul care tine inchizatoarea stransa, sau sa pui ceva moale (burete, spuma) sub subwoofer, care sa mai taie din vibratii... zic eu.

--------------------
- - -
Un român emigrat este un român salvat.
+
Fuzz
post 26 Feb 2008, 23:57
Post #5

gHIdusul

From: RFG

Lipici industrial ph34r.gif

--------------------
Renault Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp - B-XX-FUZ Decembrie 2006
+
gotty
post 27 Feb 2008, 00:00
Post #6

fagocer™ haituit

QUOTE(Fuzz @ 26 Feb 2008, 23:57)
Lipici industrial  ph34r.gif
*

sistemul asta il putem folosi si pentru greierasii din bord,usi etc... cool.gif

--------------------
Private Spice Member
+
aditasse
post 27 Feb 2008, 02:37
Post #7

Membru autentic

From: P I T E S T I

O alta varianta ar fi (am vazut si eu la altii biggrin.gif ) sa incerci cu o coarda elastica cum se foloseau la dacii pentru prinderea rezervei, si sa il prinzi de bara. radmasa.gif
Acu serios vorbind, subwooferu ala din portbagaj creeaza mai multe probleme decat bucurii daca nu este bine fixat, si la fel de multe daca este bine fixat dar functioneaza foarte tare si produce vibratii. S-ar putea ca peste ceva timp sa iti umplii masina de greierasi (nu numai de la plastice , poate si de la tabla)
Legat de incuietoarea aia si eu am probleme cu ea. trebuie sa trantesc destul de tare portbagaju sa se inchida, uneori de 2-3 ori. A umblat cineva la ea ?

--------------------
Renault Megane Sedan 2.1 - ag 77 tas 2004/ 1.6 16 v
+
rogue66
post 6 Mar 2008, 12:01
Post #8

Membru incepator

Apropo de inchiderea de la portbagaj, eu am schimbat incuietoarea pentru ca nu mai inchidea, are in ea o rotita dintata de plastic cu doua "mustati" pe verticala, una s-a rupt si nu mai inchidea. mentionez ca nu se pot desface aceste incuietori, sa schimbi rotita cu pricina, ca sunt nituite, asa ca am luat una noua de la reprezentanta(430ron). in ce priveste faptul ca trebuie sa trantesti portbagajul sa se inchida, vezi ca se poate regla din inelul de pe caroserie, daca ii slabesti suruburile culiseaza usor inainte si inapoi. regleaza-l si vezi cum se inchide pe urma.

6 Mar 2008, 12:03:

Apropo de inchiderea de la portbagaj, eu am schimbat incuietoarea pentru ca nu mai inchidea, are in ea o rotita dintata de plastic cu doua "mustati" pe verticala, una s-a rupt si nu mai inchidea. mentionez ca nu se pot desface aceste incuietori, sa schimbi rotita cu pricina, ca sunt nituite, asa ca am luat una noua de la reprezentanta(430ron). in ce priveste faptul ca trebuie sa trantesti portbagajul sa se inchida, vezi ca se poate regla din inelul de pe caroserie, daca ii slabesti suruburile culiseaza usor inainte si inapoi. regleaza-l si vezi cum se inchide pe urma. wink.gif

This post has been edited by rogue66: 6 Mar 2008, 12:03

--------------------
renault megane II 1,4 16v - cj-19-bma 2003, full options
+
SorinCT
post 6 Mar 2008, 14:46
Post #9

Honor et Patria

From: Constanta

Verifica arcul de la incuietoare. Cel mai probabil de acolo e problema. Si ce daca sunt vibratii in portbagaj? Acum n-ai voie sa dai muzica tare in casa ca ti se deschide usa sau geamul? smile.gif

--------------------
Renault Megane Sport Tourer - CT-XX-LEA 2012 Privilege 1.5 dCI
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
+
M i h a i
post 6 Mar 2008, 22:05
Post #10

QUOTE(rogue66 @ 6 Mar 2008, 12:01)
<span class='edit'>6 Mar 2008, 12:03:</span>
Apropo de inchiderea de la portbagaj, eu am schimbat incuietoarea pentru ca nu mai inchidea, are in ea o rotita dintata de plastic cu doua "mustati" pe verticala, una s-a rupt si nu mai inchidea. mentionez ca nu se pot desface aceste incuietori, sa schimbi rotita cu pricina, ca sunt nituite, asa ca am luat una noua de la reprezentanta(430ron).
*

Pacat ca nu ai dat un mesaj ca aveam eu una noua, originala renault, la jumatate din pret..

Din cate am aflat din service este o prob des intalnita...se pare ca piesa facuta de valeo nu este asa stralucita...

This post has been edited by MHY: 6 Mar 2008, 22:08

--------------------
------ ------ ------
+
RADU__
post 6 Mar 2008, 22:09
Post #11

Membru autentic

From: Brasov

in primul rand trebuie sa sesizezi daca capacuul sta sub tensiune in pozitie inchis. Asta poti sa apreciezi inchizand foarte incet capacul pana la limita tamponarii. apoi va trebui sa apreciezi daca ai nevoie de o forta considerabil mai mare decat ar trebui sa fie rezistenta mecanica a chederului. Daca da, va trebui sa ajustezi cele doua tampoane prin infiletare.
Toate cele de mai sus sunt valabile numai in cazul in care incuietoarea este in stare buna.
Bafta si wati multi!

--------------------
Renault Megane IV - BV 22 ROC Sedan TCE140 2022
tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede!
+
gotty
post 6 Mar 2008, 22:19
Post #12

fagocer™ haituit

portbagajul se inchide absolut normal...de obicei....mi s a mai intamplat sa l mai inchid si sa scoata un sunet,clanc , si sa se deschida...dar foarte rar....

--------------------
Private Spice Member
+
RADU__
post 6 Mar 2008, 22:22
Post #13

Membru autentic

From: Brasov

poate merita incercat...si al meu era un pic prea "tare" nu mult, dar suficient ca sa opuna o rezistenta la inchiderea "cu un deget"

--------------------
Renault Megane IV - BV 22 ROC Sedan TCE140 2022
tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede!
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 07:22
Dacia