[CUMPAR] garsoniera sau apartament 2 camere, detalii
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] garsoniera sau apartament 2 camere, detalii
sonycu |
![]() ![]()
|
||
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cati bani ai?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Dacia
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Eu zic ca de banii astia sa te multumesti daca gasesti o garsoniera. Tin minte ca anul trecut cand eram si eu in cautari, o garsoniera ajunsese la 60, 65 mii eur. Acum depinde de norocul fiecaruia. Poate prin Pantelimon sa mai gasesti( adica pe unde stau eu), desi, si zona asta e destul de scumpa.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
QUOTE(guliver @ 6 Mar 2008, 11:25) Eu zic ca de banii astia sa te multumesti daca gasesti o garsoniera. Tin minte ca anul trecut cand eram si eu in cautari, o garsoniera ajunsese la 60, 65 mii eur. Acum depinde de norocul fiecaruia. Poate prin Pantelimon sa mai gasesti( adica pe unde stau eu), desi, si zona asta e destul de scumpa. oferte am gasit destule.. chiar azi merg la o vizionare in titan.. langa auchan.. garsoniera.. 40 mp.. 69.000 euro.. acum sa vedem.. |
--------------------
Ex Dacia
|
|
guliver |
![]()
|
Succese. Iei pe credit sau banu jos?
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Ex Dacia
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
www.magazinuldecase.ro
nu inteleg de ce scoti din ecuatie Berceniul nu ma refer la zona Piata Resita sau altele mai spre Ferentari dar intre Piata Sudului si Aparatori Patriei, pe Metalurgiei .... este foarte Ok blocuri relativ noi, Metrou, din zona se ajunge relativ usor in centru (Unirii), se iese foarte repede pe A2 acum depinde si tu pe unde ai jobul si ce-ti doresti |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|
guliver |
![]()
|
Sa ai grija cu bancile astea ca sunt hoate. Citeste bine contractul ( cu toate ca nu prea il poti negocia). Primul an e bine, urmand ca apoi sa varieze dobanda.Si taxele notariale sunt substantiale, mai ales ca le calculeaza in euro.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
la notar e nasol ca trebuie sa declari valuarea reala a apartamentului, din cauza creditului. Cand am luat apartamentul cu banii jos, am declarat in acte minimul posbil adica de vreo 6 ori mai putin decat realul, si am platit foarte putin la notar
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
aparatorii patriei? vai doamne.. am fost de 2 ori pe acolo.. si mi-a ajuns.. nu mersi..
la notar ma astept sa cheltui vreo 3000 de euro.. sper ca nu mai mult.. as putea sa dau si 45 % avans dar prefer sa mai raman cu niste bani, pentru mobila, electrocasnice s.a.m.d la nevoie si daca sunt multumit pot urca si pana la 80.000 dar deja ma intind si o sa imi fie greu dupa aia.. sa vad astazi ce rezolv.. multumesc tuturor pentru sugestii.. sfaturi.. apreciez !! ![]() |
--------------------
Ex Dacia
|
|
just_dci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 11 October 06 ![]() |
QUOTE(sonycu @ 6 Mar 2008, 12:01) la notar ma astept sa cheltui vreo 3000 de euro.. sper ca nu mai mult.. mai pune vreo 2-3 mii ![]() |
--------------------
Dacia
Logan DCI
2006
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Ex Dacia
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La notar iti ajung 2000E. Vezi ce faci cu comisionul "agentiilor imobiliare"...
|
--------------------
dacia
Logan
- B52
dizăl
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
QUOTE(mariuscond @ 6 Mar 2008, 21:37) tu zici ca imi ajung 2000 de euro.. antevorbitorul tau zice ca ajung la 6000 de euro.. dupa nu stiu ce calcule.. care e adevarul pana la urma? comisionul agentiilor se ridica si el pe la vreo 2000.. mda.. |
--------------------
Ex Dacia
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
off topic da sa fie euro 2 sau euro 4 ? ai gresit rubrica incearca la non-auto
|
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
QUOTE(Adrianno @ 7 Mar 2008, 00:05) nu eu l-am mutat aici.. eu am deschis topicul la cafenea.. un moderator (nu stiu care din ei) l-a mutat aici.. asa ca nu da cu pietre.. inca.. asteapta sa ajung moderator si mai vorbim atunci ![]() |
--------------------
Ex Dacia
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sonycu @ 6 Mar 2008, 21:47) tu zici ca imi ajung 2000 de euro.. Caz concret: la 98.ooo de euro (apartament cu 3 camere in Crangasi) notarul (contract+ipoteca+etc) a costat ~2000euro... asta era in decembrie 2007.antevorbitorul tau zice ca ajung la 6000 de euro.. dupa nu stiu ce calcule.. care e adevarul pana la urma?... |
--------------------
dacia
Logan
- B52
dizăl
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
QUOTE(mariuscond @ 7 Mar 2008, 00:18) Caz concret: la 98.ooo de euro (apartament cu 3 camere in Crangasi) notarul (contract+ipoteca+etc) a costat ~2000euro... asta era in decembrie 2007. aha.. mersi man.. apreciez.. chiar ma speriase celalalt user.. auzi.. 6000 de euro pe niste acte.. doamneeee.. multam' fain.. cu stima, cristi |
--------------------
Ex Dacia
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Am eu un contract la domus confort park la o garsoniera pe care vreau sa il cedez. Finisajele sunt semirosu, e la etajul 11 si predarea e in aprilie. Din cate am inteles e intabulata si are si cadastru deci te poti misca.
daca te tenteaza, suna la 0744981314 sau maine dupa 14 la 0742975219. 31500 eur mai sunt de achitat la domus, 38k pentru cedare de antecontract. exista un comisin la domus pentru cedare de contract, aprox 2250 eur, putem sa il facem 50-50 This post has been edited by sqryn: 7 Mar 2008, 10:02 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
sonycu |
![]() ![]()
|
si care este pretul integral al garsonierei??
|
--------------------
Ex Dacia
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
70.000, am un topic la bursa, mai multe detalii gasesti acolo
This post has been edited by sqryn: 7 Mar 2008, 12:07 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
sonycu |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Ex Dacia
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nota Moderator: Topicul a fost mutat de la Cafenea. Toate postarile ce urmeaza acestui anunt trebuie sa respecte intocmai Regulamentul special Bursa.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
f.marinescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 14 May 04 From: Cluj N ![]() |
Ai enumerat aproape toate zonele unde nu vrei. Ar fi mai simplu sa ne spui unde vrei.
|
--------------------
skoda
fabia
- CJ 27 GMC
1999
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
oriunde numai nu in zonele enumerate..
|
--------------------
Ex Dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 14:24 |