nu pot schimba cureaua distributie
![]() ![]() ![]() |
nu pot schimba cureaua distributie
leviathanus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 14 May 10 From: Cluj-Napoca village ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4
- CJ 23 DPM
Intens 1.3 TCe 140 CP 2018
|
|||
MMVVDD |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 8 October 11 From: Baia Mare ![]() |
Vezi in spatele filtrului de aer daca a dat jos toata boasca aia de plastic, unde se apropie de blocul motor este o garnitura de cauciuc care pica jos cand desfaci toata boasca de la filtru de aer, rolul acelei garnituri e de a astupa o gaura in plastic, daca nu e acolo merge motorul naspa de tot, asa am patit si eu cu motorul 1,4 16v, cand am schimbat distributia si a demontata toata boasca de la filtru, norocul meu a fost ca a picat pe caseta de directie, si am vazut tarziu, iar a doua zi am fost inapoi la service si au chemat mecanicul de acasa sa imi puna inapoi acea garnitura de cauciuc. Asta daca ti-a dat si tie jos cutia de la filtrul de aer complet.
|
--------------------
Renault
Megane 2 Hachback 1,5dCi 78Kw
- MM-09-CUH
11.2008
|
|
leviathanus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 14 May 10 From: Cluj-Napoca village ![]() |
Mersi. O sa verific si filtrul.
|
--------------------
Renault
Megane 4
- CJ 23 DPM
Intens 1.3 TCe 140 CP 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 05:45 |