Tramvai in flacari, la Constanta
![]() ![]() ![]() |
Tramvai in flacari, la Constanta
ady85btz |
![]()
|
||
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sa le scoata odata din circulatie ca si asa "cazi din ele" si asa o sa avem si noi bulevardele mai late.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Eu asa am inteles (am vazut pe tv neptun) ca vor fi scoase toate trmvaiele din Constanta si inlocuite cu autobuze.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
- CT------
1,6/2005 Forza Steaua
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am auzit de la Pro Tv ca a mai luat foc inca un tramvai in Constanta (sper sa nu fi inteles eu gresit). Au mai spus ca vor fi scoase tramvaiele din circulatie (au foat luate la mana a doua acum 9 ani din Germania
![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: cānd īn cānd ![]() |
Ce ma uimeste pe mine e ca trec masinile pe langa tramvaiul in flacari de parca asa ceva s-ar intampla la fiecare juma de ora, si prezinta la fel de mult pericol cat aprinderea tigarii... ciudat.
|
--------------------
-
-
- Un romān emigrat este un romān salvat.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
...doar traim in romania;nu inteleg ce te surpinde
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Tramvaiul din Constanta a fost incendiat intentionat
"Luni, 25 februarie 2008, un tramvai a fost cuprins de flacari īn Municipiul Constanta. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, pasagerii (aproximativ 60 de persoane, dupa aprecierile martorilor) coborīnd de urgenta din tramvai, īn momentul īn care s-a produs un scurtcircuit la instalatia electrica. Conform cercetarilor īntreprinse de noi, rezulta ca evenimentul nu s-a produs īntīmplator. Desi cei de la RATC Constanta spun ca scurtcircuitul este cauzat de uzura tramvaielor (unele cu o vechime de peste 30 de ani), dupa natura incendiului si modul īn care a evoluat acesta, consideram ca este vorba despre o mīna criminala, interesata īn scoaterea tramvaielor din transportul constantean. Sīntem pe cale sa descoperim cine a comis aceasta faradelege." Ia sa va vad: unde a aparut stirea asta??? ![]() ![]() This post has been edited by costi: 27 Feb 2008, 17:21 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bobo77 |
![]()
|
Ia uimeste-ne...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
ca veni vorba de tramvaie pe cind o sa circule pe strazile oraselor noastre asa ceva http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1145467 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1145467
si ca idee asa de simplu se poate da foc de nici nu va ginditi 1-2 cabluri slabite de la instalatia de forta si gata incediu (in timp se incalzesc se incep sa nu mai faca bine contact si apare topirea metalului, la o tensiune de 700-900V cc si la un curent de 200-300A zici ca da cu artificii), si am vazut destule incendii de la cabluri slabe sau cu izolatia proasta This post has been edited by bygy007: 27 Feb 2008, 23:51 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Au luat foc si destule autobuze,dar nimeni nu a zis nimic.Cineva isi trage niste comisioane pentru aducerea autobuzelor astora,pentru scoaterea liniilor de tramvai si a retelelor de tensiune.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 18:51 |