RUGINA(OXID), la 2 luni si 2000 km mi-a ruginit masina
![]() ![]() ![]() |
RUGINA(OXID), la 2 luni si 2000 km mi-a ruginit masina
crisolro |
![]()
|
||
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|||
toniraducu2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 2 March 08 ![]() |
Stiu ca nu e de crezut sa rugineasca la 2 luni de la achizitionare o caroserie cu garantie de 6 ani! si pentru mine a fost un soc;cred ca si pt ing. rosu de la serus de s-au tot incurcat atit !
|
--------------------
renault
symbol
- B-75-GKS
nov.2007 fidji
|
|
hashcip |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 31 October 07 ![]() |
ce s-a mai intamplat cu problema ta?
|
--------------------
renault
symbol 1,5dci 85 cp
2008 fidji
|
|
toniraducu2006 |
![]()
|
Astept miine un raspuns de la renault-nissan Romania ! ii voi cauta eu primul la tlf pe la orele 10;00 !vreau sa le reeamintesc ca sunt datori cu un raspuns la pretentiile mele !
This post has been edited by hellcat: 11 Mar 2008, 19:50 |
--------------------
renault
symbol
- B-75-GKS
nov.2007 fidji
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Eu am inchis temporar acest topic deoarece devenise chat si dupa ce am facut un pic de curatenie l-am redeschis. In continuare va rog ramaneti strict on-topic!
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
toniraducu2006 |
![]()
|
hellcat! multumesc pentru atita intelegere! se vor toci multe taste pe acest subiect,te asigur! am observat ca mesajele se selecteaza chiar daca au un limbaj comun!
11 Mar 2008, 20:08: [B] ![]() 11 Mar 2008, 20:12: Ma bucur ca am reusit sa gasesc citiva oameni care au inteles aceasta problema,care o au si ei,care vor si pot sa ma sprijine ! This post has been edited by toniraducu2006: 11 Mar 2008, 20:12 |
--------------------
renault
symbol
- B-75-GKS
nov.2007 fidji
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Ti-am scris si pe pm, te rog nu te purta copilareste! Poti scrie linistit despre problema ta, iar cei care doresc si pot sa te ajute, sa te ajute!
Dar, nu vreau sa mai vad discutii interminabile in 2, intre tine si crisloro, discutii ce le puteti tine pe pm! Ce am considerat off-topic am sters...si cu asta basta! ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
Aantonio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 17 January 08 From: Ploiesti ![]() |
Symbolul meu este din Iunie 2007 culoare albastru (bleu gris) si citind acest forum am verificat acea zona concluzionand ca la mine nu se cunosc nici un fel de urme de rugina sau exfoliere a volpselei.
Ma gandesc totusi ca daca la unul din cazuri petele au iesit la polis, problema nu este de ruginire a caroseriei ci pete externe. Poate ca rugina aia s-a scurs de undeva... hala in care au fost tinute, poate alta componenta a masinii ... Eu stiu una si sigura, rugina care iese prin vopsea se observa clar... se umfla vopseaua. |
--------------------
Alfa Romeo
147
1.6 16v 120cp Ex: Megane 2.1/2005/1.5dCi/82cp; Renault Clio Symbol 2007 1.5dCi/68cp; Megane 2.1/2004/1.6 16v/113cp
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
celor care se pricep ... ce sanse sunt ca, in cazul unui strat subtire, primele urme de rugina sa iasa prin porii vopselei si sa para doar niste pete rosiatice pe vopsea ... se poate, sau de fapt primul semn este umflarea vopselei?
|
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
se poate ca vopseaua sa fie prost aplicata si sa apara coroziune sub forma de puncte. In zona aia vopseaua e foarte subtire si nu se poate umfla. Pentru umflare trebuie un strat mai gros.
|
--------------------
a
a
a
|
|
toniraducu2006 |
![]()
|
Cu respect,va salut stimabililor! DA! E rugina la masina noua ! asa a constatat si expertul din partera Renault!
15 Apr 2008, 11:28: Am infatisare la judecatoria sector 6 in data de 30-04-2008! This post has been edited by toniraducu2006: 15 Apr 2008, 11:28 |
--------------------
renault
symbol
- B-75-GKS
nov.2007 fidji
|
|
toniraducu2006 |
![]()
|
DA! am chemat RENAULT-NISSAN la judecatoria sector 6 printr-o actiune intemeiata pe art.112 cpc,art 1073 cod.civ.,art 1084 cod civ.,1093 cod civ.,art 5,11 din decretul 167/1958 rep. si modif.
15 Apr 2008, 14:32: Dupa actionarea in justitie,au primit din partea avocatului o notificare oficiala la care ar trebui sa raspunda pina cel tirziu in 22.04.2008! This post has been edited by toniraducu2006: 15 Apr 2008, 14:32 |
--------------------
renault
symbol
- B-75-GKS
nov.2007 fidji
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
@toniraducu2006
Sa ne tii la curent...eu sunt curios de traseul dosarului/procesului...cred ca te-ai pregatit psihic...NU? stii ca primul termen se va amana...iar urmatorul va fi abia in octombrie...noiembrie...ptr. ca va incepe vacanta judecatoreasca... |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
- BC-
2007-1.5 dCI/70Cp
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
toniraducu ! esti tare! daca toti am proceda asa probabil s-ar schimba multe in tara asta si nu am fi nevoiti sa mai umblam in pribegie.
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
toniraducu2006 |
![]()
|
VERDE ! Stima si respectul "meritat" pt toti care au ceva de spus in srijinul consumatorului din Romania ! Pina acum esti un "ROMAN",care isi da seama ca e de ajuns cu batjocura din partea "lor"! Sunt constient ca demersul meu presupune multe riscuri materiale sau /si morale! Sunt "ROMAN" si inca nu permit unui .......sau altui................ sa....... Ar trebui sa avem si noi mindria si onoarea de Roman! atita timp cit legea Romaneasca este lege pt noi ar trebui sa fie si pt "EI" in tara noastra!
|
--------------------
renault
symbol
- B-75-GKS
nov.2007 fidji
|
|
hellcat |
![]()
|
Cu tot respectul cuvenit, anunt ca suntem inca pe o arie tehnica!!
![]() Discursuri despre apartenenta si altele le puteti desfasura pe aria Cafenea. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Detaliaza te rog ce-i cu "art.112 cpc,art 1073 cod.civ.,art 1084 cod civ.,1093 cod civ.,art 5,11 din decretul 167/1958 rep. si modif". Practic de ce dai in judecata Renault Romania?
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
toniraducu2006 |
![]()
|
lungan ! dec. 167/'58 zice ca daca nu ai facut reclamatie in privintza unui viciu ascuns sau impotriva unei nereguli.........se prescrie dupa 6 luni,1 an,2 ani 3 ani ! daca nu as fi actionat in nici un fel oficial si continuam cu telefoane si altfel de corespondenta ar fi trecut 6 luni si as fi mers cu masina la reparat asa cum se vrea ! din momentul depunerii acelei plingeri in instanta termenul de prescriptie este intrerupt pina la solutionare si se reia dupa o hotarire definitiva a instantei!
|
--------------------
renault
symbol
- B-75-GKS
nov.2007 fidji
|
|
hellcat |
![]()
|
Aha,...deci sa inteleg ca tu NU doresti ca masina sa fie "reparata"...vrei alta!
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Nu cred ca or sa-ti schimbe masina pentru asa ceva, o sa obtii o reparatie. Doar sa ii ameninti ca vei mediatiza cazul ca sa ai ceva sanse. Lor nu le e greu sa ia masina de la tine, sa o repare, si sa o vanda de noua
![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
hellcat |
![]()
|
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
lungan |
![]()
|
Am gresit.
![]() @hellcat: Stai linistit, nu ma supar asa usor. |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
hellcat |
![]()
|
Pai si tu vezi unde-i problema??...ca eu n-o vad. Sa zicem prin absurd (aspectul asta n-o sa se intample niciodata) ca masina e vazduta ca vehicul de ocazie - o masina foarte buna cu o rama la portbagaj revopsita.
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
lungan |
![]()
|
Pai nu e o problema, ar fi ambele parti fericite. Renault ar obtine un pret bun pe masina "ca noua" si ar scapa de antireclama, iar toniraducu s-ar alege cu un alt Symbol. Totusi, el nu s-a pronuntat, poate ca vrea banii inapoi ca sa-si cumpere altceva.
![]() Eu m-as multumi cu o reparatie ca lumea si cred ca asta e cea mai corecta solutie, asta ca sa vezi si care e punctul meu de vedere, ca nu mi l-am exprimat pana acum. Bine, daca Renault refuza sa repare masina aflata in garantie, sau daca o repara si defectul reapare, atunci e alta mancare de peste. |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
toniraducu2006 |
![]()
|
doresc sa am masina pe care am platit-o ! nu banii ca sa iau altceva,nici daune morale ! poate ceva daune interese care sa acopere drumurile si corespondeta ! de mediatizat desigur ca voi mediatiza aceasta problema dar nu o pot face decit odata cu inceperea procesului(care este public),altfel risc sa fiu eu cel acuzat!
|
--------------------
renault
symbol
- B-75-GKS
nov.2007 fidji
|
|
reptileq |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 21 November 07 From: Bucuresti ![]() |
M-am uitat si eu de dimineata. Am gasit vreo 3 punctulete ce ar semana cu rugina dar erau niste pete superficiale. Am dat putin cu degetul si am vazut ca sunt deasupra vopselei. Oricum in zona aia ... parerea mea... stratul de vopsea pare mai subtire si mat asa ca si cum n-ar fi lacuit. Masina e din decembrie 2007, vopsea bleu gris.
|
--------------------
Renault
Megane RS 265 Cup
2013
|
|
crisolro |
![]()
|
la toate symbolurile (chiar logan) la care m-am uitat, in acel loc (rama portbagajului, sub luneta) vopseaua e subtire si mata ... loc unde zace apa mult timp
daca e si prost aplicat acel strat subtire, se poate strecura apa prin pori si de aici totul depinde de calitatea tablei si a tratamentului tablei inainte de vopsire deci suntem la mana lui baiazid care face masini sub marca Renault ... totusi, ca experienta generala, am vazut masini reno lovite la care nu aparuse roseata pe tabla nici la multisor timp dupa impact |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal
|
|
toniraducu2006 |
![]()
|
Va salut din nou,dragi posesori ai masinilor de la Reno'!
am incercat o actiune de chemare in instantza a acestui concern Renault-nissan! |
--------------------
renault
symbol
- B-75-GKS
nov.2007 fidji
|
|
hellcat |
![]()
|
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
toniraducu2006 |
![]()
|
Sa zicem ca a intrat lumea in sevraj!
am avut 3 infatisari! am ajuns la faza de recurs! |
--------------------
renault
symbol
- B-75-GKS
nov.2007 fidji
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 22:47 |