Help PLS, Problema cu Mio Map
![]() ![]() ![]() |
Help PLS, Problema cu Mio Map
adicusar |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 27 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
BMw
Bmw
1995
- fsads
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu cumva ai sonorul tastelor dat la minim?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
adicusar |
![]()
|
NU este tot la maxim
|
--------------------
BMw
Bmw
1995
- fsads
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
banuiesc ca ai dezactivata din sys.txt optiunea de camere pentru austria, germania, elvetia....
Din respect pentru noi te rog foloseste limba romana... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
adicusar |
![]()
|
Da ok
dar ce modificari trebuie facute in sys.tx? |
--------------------
BMw
Bmw
1995
- fsads
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
ar trebui sa ai asa ceva:
[speedcam] usemio=-12,90,37,27 enable_at_startup=1 Suma resepctelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
adicusar |
![]()
|
la mine in sys.txt
;disable="_SUI", "_GER", "_AUT" usemio=-12,90,37,27 enable_at_startup=1 poate in loc de disable trebuie sa fie enable de aceasta poate nici vocal nu ma anunta |
--------------------
BMw
Bmw
1995
- fsads
|
|
cvp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 6 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sys.txt este corect setat. La Miomap v3.2 nu ai alerte vocale, asa ca renunta la ele (apropo de celalalt topic) si lasa beep-urile, care le setezi din optiunile de camere.
"Planteaza-ti" de proba, pe un drum pe care mergi mai des zilele astea, citeva tipuri de camere, cu limita de viteza de 30 km/h si orientare multidirectionala si vezi cum reactioneaza aparatul cind treci pe linga ele. Dupa ce te-ai lamurit, poti sa le stergi. Evita sa-ti "plantezi" cele sectoriale (cu limita pentru viteza medie intre doua puncte), deoarece sint mai greu de setat. Ce baza de date pentru camerele din EU folosesti? Salutari, cvp |
--------------------
Hyundai
Tucson
2005
- Mio C720
|
|
adnana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 2 November 07 From: Viena, Austria ![]() |
@adicusar
Sterge din sys.txt linia : ;disable="_SUI", "_GER", "_AUT" Cu deosebita consideratiune , adnana |
--------------------
VW Passat Variant
1,9 TDI
2003, Cazare ieftina Viena : http://austriacazare.ro/
Cazare Viena : http://cazare-viena.blogspot.com/ HP iPAQ 31X, iGO 8.3.4.117940, skin GJ6.15p_da |
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
sa va intreb si eu ceva: daca am o camera si e setata la o viteza de 50km/h aparatul va bipai chiar daca eu am viteza de 30 km/h? sau ma avertizeaza doar daca viteza mea depaseste viteza setata la camera?
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
cvp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 6 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca esti pe "Simplu", te beepaie doar daca ai depasit viteza legala pentru acea camera. Daca esti pe "Apropiere", te beepaie cind te apropii, din ce in ce mai des, si in plus iti da beep (la fel ca la simplu) cind ai depasit viteza.
Salutari, cvp This post has been edited by cvp: 28 Feb 2008, 14:18 |
--------------------
Hyundai
Tucson
2005
- Mio C720
|
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
Multumesc pentru raspuns!
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
adicusar |
![]()
|
Numai ce am testat prin Bucuresti la o camera si nu ma anuntat nimic si nici nu a facut beep nu inteleg de ce am copiate toate radarele si camerele http://speedcams.tehnoplus.net
am transformat asa cum se cuvine dar oricum nici un semn am trecut de 3 ori si am depasit si limita de viteza am creat in mio mapa skin si am copiat vocea cu alerte in sistem la enable safety camers/option imi scrie audible warning-when approaching/disable/simple am lasat warning-when approaching si a doua visible warning este setat simple si oricum nici ioana nu vorbeste si nici beep nu face. Spuneti-mi ce sa fac va rog foarte frumos 28 Feb 2008, 15:12: Referitor la avertizarea vocala pentru speedcams, cred ca iGO2006+ o are si poti sa incerci sa o adaugi si sa vezi daca merge astfel: adauga in SD card/iGo/skin fisierul RO_F_audio.zip de aici (nu-l dezarhivezi): http://www.reno.ro/index.php?act=Attach&ty...t&id=1627420463 Daca nu ai folderul "skin", il creezi. In acest folder trebuie sa fie doar acest fisier! Apoi intri in optiunile pentru speedcams si bifezi "avertizare vocala", iar din cursorul de limba alegi "Romanian female". Aceste setari sint pentru Mio - s-ar putea sa difere in iGO, dar esenta este aceeasi. Succes si astept impresii. Salutari, cvp + ca nu imi apare in meniu sa aleg vocea si nu functioneaza in general This post has been edited by adicusar: 28 Feb 2008, 15:12 |
--------------------
BMw
Bmw
1995
- fsads
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:35 |