Filtru habitaclu cu carbon activ.Pro sau contra?
![]() ![]() ![]() |
Filtru habitaclu cu carbon activ.Pro sau contra?
Cristi39 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Am eu. Eu am dat vreo 70 de lei tot de la Augsburg. Parca e o idee mai bun ca ala normal, pe care il cumperi de la dealer cu 100 de lei. Nu trebuie sa te astepti sa faca minuni, tot vor mai intra mirosurile in interior, dar parca mai putin. In Vest tipul asta de filtru e standard.
Totusi, spre deosebire de cel normal, nu are deja portiunile alea slabite unde trebuie rupt si impins. Ci va trebui sa dai jos torpedoul ca sa-l poti monta. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am dat 84.03 lei fara TVA pe cel standard, la Renault, la revizie si nu cred ca gasesti cu mai putin de 50-60 de lei in afara retelei, deci nici nu trebuie sa-ti pui problema daca merita. Normal ca merita sa incerci, insa sa nu te astepti la diferente spectaculoase.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Filtrul cu carbune, piesa de origine, face 120RON.
7701064235 Disclamer: am ales un megane 2 la intamplare, necunoscand seria ta de sasiu, deci codul se poate sa nu fie corect. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Am avut eu la Clio, exista o diferenta dar tot mai intra. Util daca se foloseste masina foarte mult in mediu urban.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
Cristi39 |
![]()
|
multumesc celor ce si-au gasit timp sa ma consilieze.referitor la pret,va pot spune cu certitudine ca cel pe care l-am scris este cel oferit de augsburg conform pre-comenzii pe care mi-au trimis-o pe mail,cu specificatia clara ca e de renaul megane II,si are si tva inclus.
This post has been edited by Crisxx: 16 Jan 2008, 10:39 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am sunat acum 2 minute la Augsburg si mi-au spus ca ce au disponibil este filtru de polen FARA carbon activ, la 86RON, facut de MANN. Tipul a mai spus ca difera in functie de motorizare. CU carbpon activ au zis ca nu au.
Intrebarea mea este daca tipul avea dreptate sau mai bine sa ma duc acolo sa vad ce si cum. E posibil sa fie filtre diferite in functie de motorizare? |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine mergi pana acolo,e posibil ca tipul sa nu stie ce are pe stoc
![]() ![]() |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mersi. Banuiesc ca pe cutia filtrului scrie clar daca e cu Carbon Activ. Daca nu scrie nimic atunci nu are... O sa incerc sa ajung luni, desi maine e mai liber...
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Scrie clar pe cutie. La mine am vazut ca a inceput sa se dezintegreze ... Adica am avut impresia ca am gasit pe bord niste chestii ca o funingine ... cenusa ... Si din cate stiu filtrul parca avea asa ceva in componenta lui. Se poate sa ma insel
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Silviu de cat timp ai filtrul pus pe masina?
|
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
ssilviu |
![]()
|
Din septembrie si 11.000 de km.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc Silviu.
Am luat si eu odata filtru de polen MANN si am fost nevoit sa-l schimb dupa nici 500km din cauza calitatii foarte proaste a acestui filtru. Ca sa fiu mai exact filtrul la fel ca si cel original pe margine are o banda de plastic perforata din loc in loc pentru a fi rupta in vederea inserarii filtrului in suport. La mine dupa rupere o bucata de plastic a cazut de pe filtru de parca nici macar nu a fost lipita. L-am folosit totusi, dar dupa un timp m-am trezit cu apa in masina pentru ca se infundase scurgerea. Ca sa fiu onest nu stiu daca filtrul a fost cel care a determinat sau a grabit infundarea orificiului dar pentru a fi sigur ca nu trece mizeria usor de el am fost si am luat unul original pe care il am si acum. Asa ca aveti grija ce puneti pe masina. |
--------------------
Renault
Megane II
Iulie 2004 |
|
ssilviu |
![]()
|
La mine s-a dat jos torpedoul pentru montarea lui.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Am folosit filtre de habitaclu si cu si fara carbon activ...Si am revenit la cel clasic...
Diferenta notabila e ca la un moment dat carbonul ajunge pe tubulatura de aer (cazul lui ssilviu). Altele?..N-am sesizat sa ''ucida'' mirosurile din exterior ... Sau am io masina neetansa...?... ![]() In ceea ce priveste montarea, pentru asigurarea etanseitatii filtrului in ''scaunul'' lui, am demontat torpedoul, ca sa evit ruperea ramei de plastic... |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
dmc |
![]()
|
De acum incolo asa o sa fac si eu montarea. Si ca sa fiu sigur de lucrare o sa o fac personal.
|
--------------------
Renault
Megane II
Iulie 2004 |
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
E cea mai ortodoxa cale...
![]() Parol! Cand am montat filtrul ''rupt'' - de lene sa desurubez cele 5-6 torxuri ale torpedoului -, am sesizat un curent de aer ce iesea cu mare voiosie din carterul filtrului...Mai mult p-acolo decat prin aeratoare... Am incercat o oarecare etansare (declarata provizorie) care, ca orice improvizatie, a ramas definitiva pana la inlocuirea filtrului ... Al naibii Murphy! ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
relativ off: am vazut ieri cum arata filtrul meu de habitaclu, dupa 3k km facuti in bucuresti. Cata tarana a curs din ala e si prin plamanii nostri. eu m-am ingrozit...
si intentionez sa schimb filtrul cu prima ocazie posibila, indiferent de kilometraj. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
AlexC |
![]()
|
Azi am facut revizia de 40.000km, si am bagat filtru de polen cu carbon activ, reperul Renault 7701064235 (127 RON). Ca sa fie tacamul complet, am si curatat instalatia de AC la revizie (54 RON).
Filtrul vechi era mai negru decat pamantul de flori din Carrefour. Instalatia de aer era atat de plina de praf de nu stiu ce mai intra la mine in masina de fapt. Au curatat tot baietii, totul acum e curat si frumos mirositor. In oras am mers 1 statie in spatele unui autobuz si apoi l aun moment dat in saptele unei Rabe ca-n filme. Noul filtru nu elimina toate mirosurile, insa diferenta e ca de la cer la pamant. Pentru 40RON diferenta de pret la 6 luni stiu ce filtru voi folosi de-acum incolo. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
AlinD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 18 December 06 ![]() |
Se apropie revizia de 20K si vreau sa-mi pun si eu filtru de polen cu carbon activ. Voi de unde ati cumparat?
|
--------------------
Megane
Bicorp 2.2
- 1.5 Dci (100cp) Confort Dinamique, 2006
|
|
Cristi39 |
![]()
|
si eu o sa inlocuiesc cu un asemenea filtru.dar o s-o fac din 7 in 7000 de km rulati.la cata mizerie si poluare e in Buc,cred ca e o decizie corecta.
Si apropo ca tot intreba un coleg mai sus: de unde l-ati cumparat cei care deja aveti? am intrebat la Augsburg mai demult,prin Ianuarie,dar nu mai tin minte pretul.Important e ca aveau....dar astept si alte variante.Augsburg e cam departe de mine.... This post has been edited by Cristi39: 17 Apr 2008, 19:06 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 11:16 |