motor praf, inexplicabil
![]() ![]() ![]() |
motor praf, inexplicabil
Shaggy_yo |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 22 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
- HY02FPP
2002 Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga....totul se Transforma[B]
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Shaggy_yo:
din ce ai descris tu, ai cam rupt un tampon la motor su ti s-a dus o bieleta anti basculare. In concluzie motorul s-a deplasat si e posibil sa fi rupt ceva pe undeva. Cel mai probail radiatorul, dar mai sunt posibilitati: ambreiajul, galeria de evacuare. Oricum, nu am mai intalnit simptomele descrise de tine. Nu stiu la ce nene te referi. E unul in Magurele care ar putea sa te ajute. Da-mi un semn si am sa te ajut cat pot. Maine dupa 3 si jumatate sunt liber si pot sa te duc la el. Dar in primul rand trebuie sa suni la numarul asta: 0722.343.042 (Mihai Parvulescu) sa vb cu el ca sa nu vii degeaba. Mai sunt niste neni prin zona care te pot scoate, dar asta mai are si o seama de piese prin gradina (are un pom unde cresc diferite chestiii nteresante). Nu mai plange, ca se rezolva. ![]() This post has been edited by claus: 14 May 2008, 13:32 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Shaggy_yo |
![]()
|
am fost la cervice.....si mi-a spus nenea ala ca nu e nimic grav.sunt 2 variante:
1) oro s-a blocat un injector din cauza vitezei....iar cand am oprit si am accelerat s-a desfundat 2) banutii de la exele cu came care sunt hidraulici,pe presiune de ulei, nu au avut destul ulei si nu s-a facut ungerea cum trebuie. m-i s-a luat o stanca de pe inima....dar tot au mai ramas cateva pietricele. a spus ca daca era sa se fi gripat ceva la motor nu isi mai revenea si nu mai ajungeam cu ea acasa This post has been edited by Shaggy_yo: 14 May 2008, 13:39 |
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
- HY02FPP
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ti-a luat o stanca de pe inima spunandu-ti ca nu a fost suficient/a volum/presiune de ulei pentru tacheti?!
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Shaggy_yo |
![]()
|
poi da...ca masina bea ulei si u era la nivel uleiul...si a zis sa completez pana la semn
|
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
- HY02FPP
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Dumnezeule mare.... Ce mecanic e ala? De tractoare? Daca iti ia ulei, ce ai de gand? Daca ti s-a infundat un injector, nu inseamna ca exista si riscul sa se fi decalibrat? Mai ales daca l-ai desfundat printr-o metoda total "neortodoxa". Eu zic sa te duci la un tester si sa iti verifici raspunsul la injectoare. This post has been edited by Johnny78: 14 May 2008, 14:21 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Shaggy_yo |
![]()
|
maine vin in buc......cine ma poate ajuta va rog lasati-mi un nr de tel....sa ma duca la un test...app cat coasta?
|
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
- HY02FPP
|
|
Johnny78 |
![]()
|
0740810230 - Johnny
Te pot ajuta dupa 3 jumate, sa te duc la un tester. Da-mi un apel daca vrei. Oricum, vezi mai sus, ti-am lasat toate informatiile necesare This post has been edited by Johnny78: 15 May 2008, 09:35 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
Johnny78 |
![]()
|
salve Shaggy,
ai mai rezolvat ceva cu motorul? s-a adeverit ceea ce a spus nenea Parvulescu? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
Shaggy_yo |
![]()
|
sal johny.scuze de intarziere da s-a stricat si roaba asta de calc.zici ca s-au adunat toate la mn.masina am tras-o pe dreapta de atunci.am mai mers ziua urmatoare ca am avut niste trebi prin oras si am parcat-o la tara in curte.ma duc la bulgari sa schimb distributia si sa ii explic acolo la om ce si cum.am vazut ca merge binisor....numai ca parca nu mai trage.in fine...trebe sa strang niste banuti ca eu is mai amarat ashea......sa ma duc la bulgari cu cel pusin 1500 ron...sper sa o rezolv....si app de ulei...dupa ce o fac...o sa te rog sa ma ajuti si pe mn cu ulei de acolo ca la mine aici e foarte scump...30 de lei elf diesel,1L,si mie imi trebuiesc destui....6,5
![]() |
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
- HY02FPP
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cumpara un bidon de 5l si 2 de 1l.
Si nu te supara, dar pe viitor incearca sa nu iti iei o masina pe care nu o poti intretine... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Johnny78 |
![]()
|
te ajut, nu se pune problema
am sa iti caut ulei, numai sa imi spui ce ulei vrei. eu iti recomand ELF pentru diesel. Prestigrade 15W40 ar fi cel mai ieftin This post has been edited by Johnny78: 25 May 2008, 11:45 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
Shaggy_yo |
![]()
|
r19.....nu aveam nevoie de sfaturile tale ;)shtiam si eu sa socotesc ca 5 + 2 fac 7
|
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
- HY02FPP
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Hello...omul incearca sa te ajute si tu sari intepat de fund???/
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
b50ptr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 3 January 08 ![]() |
johnny 78, apreciez cit de saritor esti la nevoile altor reno-isti! felicitari!
|
--------------------
renault
laguna
- b58cwe
2000/1.8/16V
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Multumesc!!!
Ajut si eu cat pot de mult. S-ar putea sa am si eu nevoie de niste informatii in ceea ce priveste piesele din Franta. Ma bate gandul sa imi iau o cutie de viteze ca a mea da semne de deces pe la sincroane. Deci ori sincroane ori cutie cu totul...in functie de pret. De adus o aduc eu cand ma intorc de acolo in august. Crezi ca poti sa ma ajuti? Multumesc anticipat!!! |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
b50ptr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 3 January 08 ![]() |
sa-mi spui ce piese, sa-mi trimiti bulina ovala si scan din talon
vrei doar nivel de pret, ca sa-ti formezi o idee? id-ul meu de mess este acelasi ca aici |
--------------------
renault
laguna
- b58cwe
2000/1.8/16V
|
|
Johnny78 |
![]()
|
doar preturi, pentru idee.
Cutia e JC3, mecanica, pentru Laguna de 2000 cmc din 1994 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 04:52 |