Rezultate CLIO III Dynamique 1,4 16v 100CP, tabel lunar - extras computer de bord
![]() ![]() ![]() |
Rezultate CLIO III Dynamique 1,4 16v 100CP, tabel lunar - extras computer de bord
sadi |
![]()
|
||
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|||
AndreiClioTrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 29 February 08 ![]() |
QUOTE(valeron_x @ 30 Mar 2008, 17:41) stimate membru adip, dupa cum vezi, tot initiatorul topicului a revenit cu niste intrebari, iar titlul topicului este "Rezultate CLIO III Dynamique 1,4 16v 100CP". cu tot respectul, inainte de a trimite pe toata lumea pe unde apuci, cred ca ar fi util sa citesti ce s-a scris in topicul respectiv. iar atitudinea asta tafnoasa te indreptateste sa te gandesti si la psihoterapie, dar nu pentru altii. multumesc pentru intelegere! ![]() dar. am atasat un tabel cu cifre reale in ideea de a motiva lumea sa posteze cifre asemanatoare. ma intriga o chestie. in conditiile in care lumea functioneaza (de principiu) in spiritul economiei de resurse, eficientei, civilizatiei, anti-poluarii de toate felurile, ma intreb de ce producatorii nu pot oferi date mai precise de utilizare a motoarelor, de exemplu: viteza cutare - turatia cutare - consum cutare - atatia km/h, chiar si in regim de "laborator" sa zicem. sunt detalii si variabile multe, dar cred ca ar fi un punct bun de orientare. ceva clar, pe hartie. asa poti compara motoare, poti alege. vrei sport si zgomot si vibratii si consum cat cuprinde, OK! vrei relaxare totala, sa nici nu simti ca ai masina, arata-mi cum... in aceeasi ordine de idei, cum ar face directorul mecanicilor de la Renault sa imi arate ca masina lui are consumul din manual (sau macar p'aproape, nu sunt absurd)? cum pleaca de pe loc, la ce turatii schimba, la ce viteze calatoreste ca sa imi arate ca e o masina competitiva... ecologic vorbind... economic... in fine. ca io nu reusesc ![]() ![]() au si reply-urile despre viteze de 190km/h rostul lor: cand auzi de... zgomot, control scazut, consum de 20% in conditiile in care nu exista decat 2 autostrazi de maxim 100km, pe care oricum le faci in maxim 1 ora... as zice ca te poti orienta putin deja ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
armin23 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 25 December 07 ![]() |
al meu e 1.4 16v si dupa ce a trecut de cei 1000 km consumul a ajuns la 9.8 ~10 in oras, doar in oras am folosit-o... extraurban merge tot cam pe acolo pentru ca de cate ori am iesit in afara nu am iertat-o... mie mi se pare un consum foarte bun pentru un motor 16v
|
--------------------
Renault
Clio V
2020
|
|
valpred |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 27 November 07 From: Galati ![]() |
Salutare
La sfarsitul lunii aprilie (+2 zile din mai, ca mi_a fost lene sa resetez CB-ul) am tras linie si iata ce a iesit: Km realizati = 1679 (urban-20%; extraurban 80%) Consum mediu= 7.0 L/% Viteza medie= 45,9 km/h ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- GL-07-...
Dynamique / 2007 / 1.4 16V 100cP
|
|
dj22sib |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 26 March 07 ![]() |
Am reusit eu un consum de 5.4 l/100 km, cu 4 oameni in masina (as putea spune mai degraba 3
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V Expression Sedane,
- DJ
Clio III 1.4 16V Exception
|
|
valpred |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 27 November 07 From: Galati ![]() |
Consumul centralizat pe ultimele 4 luni :
Masina are in prezent 8050 km ![]() Attached thumbnail(s) 00.JPG ( Size: 16.69k ) Number of downloads: 445 |
--------------------
Renault
Clio III
- GL-07-...
Dynamique / 2007 / 1.4 16V 100cP
|
|
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
Graficul puterii il are cineva? Ma intereseaza la ce turatie sa schimb viteza pentru optim
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- PH 86 BAD
2007 // 1.4 Dynamique Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
|
|
AndreiClioTrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 29 February 08 ![]() |
s'au implinit 2 ani zilele astea, revin cu tabelul adus la zi (atasat)
amintesc, sunt date culese direct din bordul masinii, fara intepretari sau corectari de virgule si zecimale. asa incat, numerele in rosu pot fi puse la indoiala. numerele de aceeasi culoare reprezinta rezultate care se verifica intre ele (sunt corecte plus sau minus) in momentul in care se fac calcule de consum, medii, etc. clio 3 1,4 100cp 2 revizii la fiecare an (500ron, respectiv 600ron) probleme: d'abia in ultima perioada ceva fluctuatii de turatie la relanti (s'a reglat la ultima revizie). ceva zgomote in hayon (care se auzeau de cand am iesit pe poarta showroom-ului...) Attached thumbnail(s) TABEL_REZULTATE_CLIO_3_1_4.jpg ( Size: 908.93k ) Number of downloads: 309 |
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
baban sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 361 Joined: 22 March 07 ![]() |
Tocmai m-am intors din concediu unde am facut 3930Km cu un motor 1.2. 16v, 75ch - clima mai mult oprita pentru consum redus
drumul: baia mare - portile de fier - Nis (Serbia) 80km autostrada - Macedonia 200 km autostrada - salonic (grecia) 60km autostrada - Igumenita (catre Corfu) - 350km autostrada - corfu cu bacu - Igumenita - salonic 350km autostrada - Halkidiki - 80km autostrada - vama cu bulgaria - 130km autostrada - vama giurgiu - 180km autostrada - baia mare - 110 km pe A1 + un drum de halkidikisalonic si inapoi (plimbat prin salonic) - 280km din care 160 autostrada un total de 1700Km pe autostrada avem asa: conform CB distanta: 3930km consum mediu: 5.6 combustibil utilizat: 223 litri viteza medie: 62.8 km/h pana la intrarea pe prima autostrada am avut un consum de 5.1% cand am ajuns in Corfu aveam 5.8% la apropierea de casa a afisat 5.6% am alimentat asa: LuKoil 40l - benzina de 95 - 150lei langa Orsova - peco fara nume: 25l benzina de 95 - 900lei in grecia de la un Shell: 40l benzina de 95 normala - 45 Euro in grecia de la un Shell: 40l benzina de 100 V-POWER RACING (un fas de benzina) - 60 Euro - nu am simtit nici un fel de diferenta , numai in buzunar in grecia de la EKO: 38l benzina de 95 - 40 Euro in giurgiu Petrom; 25l benzina de 95 - 100lei la 10km de baia mare sa aprins rezerva This post has been edited by baban sergiu: 29 Jun 2009, 09:14 |
--------------------
Rebault
Megane IV EDC + Clio IV
- YC07OCW
2007 - 2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 08:54 |