Problema Cauciucuri De Iarna, din cauza legislatie Suedia
![]() ![]() ![]() |
Problema Cauciucuri De Iarna, din cauza legislatie Suedia
GunX |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Mergi cu alea de iarna. Atata timp cat prin tarile pe care le traversezi nu va exista obligativitatea gumelor de vara, mergi cu cele de iarna. Se vor toci mai mult, vor avea zgomot mai mare si distanta de franare pe masura, dar te adaptezi. Simplu.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
... sau iei avionul !
![]() Dincolo de gluma, daca masina este absolut necesara, poate o inchiriere/imprumut de all season ar rezolva problema. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu sunt acceptate compromisuri all season, cu ele iei amenda si vara si iarna.
Avionul este exclus, pentru excursii de genul asta am cumparat masina (motorina, 140 CP). Exista cineva care inchirieaza consumabile (cauciucuri)? This post has been edited by GunX: 2 Mar 2008, 04:01 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
QUOTE(GunX @ 1 Mar 2008, 11:55) Intentionez sa fac un drum lung pana in Suedia, unde legislatia conform mae.ro prevede folosirea gumelor de iarna de pe 1 noiembrie pana pe 30 aprilie. Cum eu mi-am planificat sa plec de acolo cam pe 17 Mai.... Cum 17 Mai vine dupa 30 Aprilie poti folosi cauciucuri de vara. Parerea mea. Sau ai de gand sa pleci acum si sa te intorci pe 17 Mai? This post has been edited by $$ilvviu: 2 Mar 2008, 10:05 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
GunX |
![]()
|
Da, am de gand sa plec intrr-o sapt si sa ma intorc in jurul 15 Mai
Se pare insa ca sunt exceptate de la legea asta masinile neinregistrate in Suedia, supuse adica drumurilor lungi in zone mai calduroase This post has been edited by GunX: 2 Mar 2008, 10:11 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
QUOTE(GunX @ 2 Mar 2008, 03:39) Ciudat ! Ai informatii ca ar fi interzise all season in Suedia ? LE Am facut o mica documetare si regulile sunt clare: iarna numai cu anvelope de iarna. ![]() Aici, Departamentul de Stat american recomanda chiar "antrenamente de conducere pe gheata". Am discutat cu un prieten umblat prin Suedia si mi-a spus ca acolo nu se aduna si nu se cara muntii de zapada (ar fi imposibil) asa ca pe timp de iarna, in majoritatrea oraselor si pe drumuri secundare se circula pe zapada, peste care se presara uneori un fel de "prundis". Daca pleci acum, se pare ca nu prea ai de ales - cauciucuri de iarna. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
GunX |
![]()
|
Multumesc de ajutor/sprijin.
Temperaturile ACUM pe timp de zi (nu o sa merg noaptea) in Suedia sunt peste 0. Peste doua saptamani cand ajung eu, poate mai cresc putin. Stau doua luni, perioada in care sigur cresc iar. De ce as mai pleca cu gume de iarna, in conditiile in care nu mai sunt obligat de lege, doar de frica unei ninsori/inghet de pe 15 Martie incolo? This post has been edited by GunX: 2 Mar 2008, 11:20 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Bogdam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 26 April 07 From: Brasov ![]() |
Tatal meu a pus cauciucurile de iarna din iarna trecuta, peste vara nu le-a dat jos si a mers foarte bine
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 confort
- BV-38-BAN Make your life like toilet paper. Long and useful
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:00 |