variatie ac vitezometru
![]() ![]() ![]() |
variatie ac vitezometru
george84 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 17 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna III
2009/1.5 dci
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
e posibil sa fie cablul de la vitezometru, daca e mecanic, sau receptorul daca e electronic
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
george84 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 17 June 07 From: Bucuresti ![]() |
nu e mecanic, e electronic.
|
--------------------
renault
laguna III
2009/1.5 dci
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
Din cate am observat, multe probleme apar de la contacte imperfecte. Incearca sa cureti mufa senzorului cu un spray de contacte electrice bun.
La a ta oare cine citeste viteza? Senzorul de ABS? Nu are ceva senzor la cutia de viteze? oricum, chiar daca functioneaza ABS-ul, poate fi un contact imperfect la senzor si sa mai dea rateuri din cand in cand, sa aiba o functionare discontinua. LE: uite, ti-am gasit un manual de reparatii pt transmisie la Laguna si ti l-am catarat pe sharemobile.Da-l jos si dezarhiveaza-l, poate te ajuta cu ceva: http://www.sharemobile.ro/file.php?id=205256 . This post has been edited by cosminphotog: 7 Aug 2008, 10:37 |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
2008 Laureate 1.6
- MS-36-GIN Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|
COXI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 22 February 08 ![]() |
Sal. Mai ai documente de genul asta si cu alte parti ale masinii (motor, suspensie, interior,............. TOT)? Dar in engleza. Te rog sa le postezi daca se poate.
Astea sunt si pentru laguna 1 phase 2, nu? Mersi. |
--------------------
Laguna 1 Phase 2
Laguna 1 Phase 2
1999 Break 16 16v
- BH85COX
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
cosminphotog:
este putin probabil ca senzorul de ABS sa citeasca si viteza. mai plauzibila e varianta cu senzorul de pe cutia de viteze. COXI daca imi dai ID-ul de mess ti le trimit PDF-urile dar sunt in franceza. si eu caut in engleza (desi nu am foarte mare nevoie) tocmai pentru situatii ca a ta. george84 Un alt vinovat ar putea fi chiar acul si sistemul lui de angrenare. Nu stiu cum sa te ajut acolo pentru ca nu am vazut inca cum se desface si ce tip de mecanism e acolo. Promit ca ma voi documenta... This post has been edited by Johnny78: 7 Aug 2008, 22:53 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
COXI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 22 February 08 ![]() |
Ai ID-ul meu de mess. Sunt baiatul din oradea cu care ai discutat de pempa servo. valentinchecicheis. Da un buzz oricand pt. ca eu sun pe invisible tot timpu
|
--------------------
Laguna 1 Phase 2
Laguna 1 Phase 2
1999 Break 16 16v
- BH85COX
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Da-mi de stire cand ne putem gasi. Ti-am dat Buzz si...nimic.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 00:45 |