Pierdut tot uleiul (de la motor) in max 16 km, ......in 20 min am ramas fara ulei!!!!
![]() ![]() ![]() |
Pierdut tot uleiul (de la motor) in max 16 km, ......in 20 min am ramas fara ulei!!!!
Hypo RS |
![]()
|
||
![]() Lentilescu Obezel Group: Members Posts: 215 Joined: 26 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Sport
Clio 172
2003
- B -- XUU Hyundai Accent 2005 B xxxxxx
Biciclist urban... Univega HT 560 usor modificata |
|||
tinere22 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 29 April 06 ![]() |
QUOTE(doc172 @ 18 Mar 2008, 07:50) OK, deci recapitulam. Doar cuzienti au fost de schimbat. Restul nu au fost afectate in nici un fel (a fost verificat si arborele cotit). Motorul se aude la fel ca inainte, trage la fel, ce sa zic .... astept sa fac mia si sa ii dau Exellium si o noua garnitura de fitre. @Balanel Am inteles ca acei cuzineti sutn facuti special "mai moi" sa crape primii. E motor de RS mah.... nu de trabant.. (n-am nica cu cartonul est-german. ) Ce ai patit tu doar la cuzineti se numeste''Uzare termica''.Uzarea termica este o forma de uzare prin aderenta.Este specifica presiunilor de contact si vitezelor de alunecare mari .Procesele termice sunt intense.In cazul tau au aparut zone de contact cu temperaturi mari care au dus la incalzirea materialului favorizind deformarea plastica si aparitia unor punti de sudura la cald fapt care a dus la o gripare.Concluzie:Cel mai destept cedeaza.In cazul tau supernorocos au fost cuzinetii.Nu am nimic cu RS ,dar sa stii ca la fel se intampla si la Dacie si la Trabant cand nu ai ungere suficienta. ![]() |
--------------------
DACIA+++CLIO
1410--SYMBOL
2004
- EDY
|
|
Hypo RS |
![]()
|
![]() Lentilescu Obezel Group: Members Posts: 215 Joined: 26 November 07 From: Bucuresti ![]() |
ce treaba are CASCO cu faptul intamplat mie ?
nu a vazut mai mult de 4500 de ture, si da, dupa 1000 km ii schimb uleiul si filtrele. |
--------------------
Renault Sport
Clio 172
2003
|
ionutmar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 9 July 06 ![]() |
pai daca lovesti baia undeva (bordura, groapa) e caz de despagubire CASCO
|
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
Hypo RS |
![]()
|
Am avut o problema cu cealalta masina, mai exact am lovit si indoit un surub ce tinea nush ce pe sub masina, CASCO (Tiriac) a refuzat sa plateasca. Deci..ce sa zic ...oricum acu am scut sub masina deci ...
|
--------------------
Renault Sport
Clio 172
2003
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
Casco ti-ar fi despagubit cel mult scutul de plastic si baia de ulei. IN rest nimic pt ca a fost vina ta ca ai agravat consecintele. Exista o prevedere in contract care spune exact asta.
|
--------------------
a
a
a
|
|
Hypo RS |
![]()
|
Le voila....
Nici nu ma bazam pe CASCO. Daca aveti scut de plastic jos cu el ..este TOTAL ineficient pe drumurile noastre. P'aci metalu' ruleaza.... |
--------------------
Renault Sport
Clio 172
2003
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu am schimbat si scut metalic si baie pe casco fara discutii.
Imi pare bine ca ti-ai rezolvat problema doc. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
Poi si eu ce am zis?1 Scut si baie in rest nimic
|
--------------------
a
a
a
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
pai scutul, cel putin la symbolul meu, e metalic ... cat de tare tre sa i-o tragi ca sa se strice si baia?
l-am frecat de o bucata de bordura lasata de un cretin intr-o parcare; pare asa putin zgariat, nu indoit etc. si e "lovit" intr-o parte, nu central ... am si io partea mea de vina si de noroc ... ca masina e "inalta" si are scut nu va spun ce zgomot cumplit a facut scutul ala pe bucata de bordura ... cred ca am si plimbat-o putin ... imi venea sa plang This post has been edited by crisolro: 21 Mar 2008, 10:25 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Hypo RS |
![]()
|
la mine era undefel de plastic-cauciuc-linouleu...ceva de modu asta ... acu e fier. sa tot dau cu el
![]() |
--------------------
Renault Sport
Clio 172
2003
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
@SorinV da, eram de acord cu tine si iti sustineam parerea relatand intamplarea mea
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 10:28 |