Intra in viteze greu, Cand motorul e se incalzeste intra greu in viteze
![]() ![]() ![]() |
Intra in viteze greu, Cand motorul e se incalzeste intra greu in viteze
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
dan_mar |
![]()
|
![]() Membru cu portbagaj Group: Members Posts: 348 Joined: 31 August 06 From: HD ![]() |
![]() This post has been edited by dan_mar: 6 Apr 2008, 22:57 |
--------------------
RENAULT
19 Chamade
GTR 1990, C1J / JB1 1.4 57CP RENAULT Megane I hatchback 1997 1.6 75CP 199.000 km
|
|
cristiland30 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 16 October 07 From: Brasov ![]() |
salut din nou baieti... am nelamurire: cand merg cu masina si accelerez, nu conteaza la ce viteza, imi da in nas... adica isi reduce viteza chiar daca accelerez mai tare, apoi isi mareste viteza si ma baga in usor in scaun...super sentiment
![]() |
--------------------
Renault
19
- BV 90 CRD
1990 GTS ren 19....F2N-C7-10...65 KW... the best car...
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca este ambreiajul la tine ...ci reglajul injectiei sau vreo sonda ciudata .Ai verificat bujiile? La mine nici acum nu am rezolvat ..la fix 2000rot/min uneori cand o apuca chit ca accelerez sau decelerez se simte o frana de motor pt fractiune de secudna dupa care raspunde corespunzator pozitiei pedalei de acceleratie ...nu mi-am putut da seama ce ar putea f ide vina
![]() Raspunsuri, pareri? This post has been edited by vepman_ro: 7 Apr 2008, 20:08 |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
cristiland30 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 16 October 07 From: Brasov ![]() |
exact la fel mi se intampla... iar bujiile sunt noi de vreo 2 saptamani. Sa aiba legatura ca bujia nr1 se uda odata la 2 saptamani si nu mai functioneaza????
|
--------------------
Renault
19
- BV 90 CRD
|
|
unicooll |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 25 May 07 From: Galati ![]() |
QUOTE(cristiland30 @ 7 Apr 2008, 19:24) salut din nou baieti... am nelamurire: cand merg cu masina si accelerez, nu conteaza la ce viteza, imi da in nas... adica isi reduce viteza chiar daca accelerez mai tare, apoi isi mareste viteza si ma baga in usor in scaun...super sentiment ![]() Ciudat...credeam ca doar la mine se intampla asta ![]() De obicei cand face asa, trag socul putin si isi revine...care o fi cauza??? Cel mai nasol e cand reactioneaza asa la intersectii ![]() |
--------------------
Renault 19
TRE, 1237 cmc, Motor C1G730, Benzina
1989
|
|
cristiland30 |
![]()
|
verifica capacul delco... si platinile sa nu fie impuscate...la mine s-a rezolvat asa.
|
--------------------
Renault
19
- BV 90 CRD
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(dan_mar @ 6 Apr 2008, 17:47) Pare totusi mai mult decat un simering, are si un rulment in interior, iar partea exterioara e dintr-o bucata. Simering-ul propriu-zis e undeva in mijloc. Nu s-a lasat scos decat dupa ce am desfacut toata cutia. Inginerie frantuzeasca ... Urmaza comanda si montat totul la loc ![]() Asa trebuie, nu incercati sa-l scoateti altfel. E extrem de nedrept, insa trebuie desfacuta cutia si extras/repus prin interior. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
dan_mar |
![]()
|
![]() Membru cu portbagaj Group: Members Posts: 348 Joined: 31 August 06 From: HD ![]() |
Altfel nici nu aveam cum ... crede-ma ca m-am invartit in jurul cutiei cam o jumatate de ora, sa-mi dau seama cum as putea sa-l scot. Am intrebat si pe la mecanici, cel putin pe cei pe care ii cunosc, toti mi-au spus ca nu exista o presa speciala pentru acel rulment/simering si mi-au recomandat sa-l ciocanesc din interior spre exterior. Initial nici nu stiam cum iese si daca il pot scoate cu totul.
Am aplicat o solutie mai "speciala" folosind tubulara de 30 si un ciocan de tinichigerie. A iesit mai greu dar macar am certitudinea ca nu am stricat nimic acolo. Din lipsa de timp nu am montat cutia la loc, dar am reusit sa-mi fac timp sa-l pun la loc pe cel nou. Am folosit o presa de bucse, adaptata, sa-l traga inauntru. La final pare ca s-a aliniat bine, am facut o proba scurta cu axul central al CV si se simte ca strange simeringul. Image2187_res.jpg ( Size: 74.64k ) Number of downloads: 133 Sper ca zilele urmatoare sa pun totul la loc si sa-i dau o cheie... ca de 2 saptamani sta degeaba ![]() Salutari! This post has been edited by dan_mar: 11 Apr 2008, 22:10 |
--------------------
RENAULT
19 Chamade
GTR 1990, C1J / JB1 1.4 57CP RENAULT Megane I hatchback 1997 1.6 75CP 199.000 km
|
|
oakyy_h |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 7 February 10 ![]() |
Salutare tuturor ,doresc unele sfaturi cu privire la schimbarea kyt ambreaj.Am un r19 tse din 90 cu motor 1400 E6J Energy,patineaza rau ambreajul nu trage,nu mai pot sa urc o panta decit cu 1-a.La ce sa fiu mai atent cind demontez cutia si ce ar mai trebui schimbat daca tot dau cutia jos,uleiul din cutie chiar este necesar sa-l schimb dar de gresat este ceva ce trebuie gresat.Cite ceva repere ar fi bine venite la aceasta operatiune.MUTUMIRIII si tot binele,forumisti-lor
![]() |
--------------------
renault
19
- PH09GDT
1990 tse carburetie e6j
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 13:54 |