Buton dezactivare geamuri spate
![]() ![]() ![]() |
Buton dezactivare geamuri spate
paulush |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 15 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2003 expression 1,9 dci 110 hp multi stiu multe, nimeni pe toate!!!
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Cred ca o sa te lamuresti de aici:
http://www.reno.ro/schimbare-bec-buton-gea...ate-t59746.html This post has been edited by Dan73: 13 Apr 2009, 19:08 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
MeHigh_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 5 January 06 From: Cluj Napoca ![]() |
Salutare
readuc in discutie acest topic, intrucat, la intrebarea initiala a celui care a deschis topicul nu am gasit raspuns, parcurgand toate raspunsurile existente, ba mai mult, discutia a deviat de la intrebarea initiala. Situatia mea este urmatoare : am inlocuit becurile arse din butoanele pentru inchiderea/deschiderea gemurilor, iar cand am ajuns la butonul care blocheaza geamurile si usile din spate (cel de pe panoul de comanda al soferului) am constatat dupa ce am inlocuit becul, ca daca apas butonul, ledul rosu clipeste scurt, usile se aud cum se blocheaza, dar imediat se si deblocheaza, este ca si cum butonul armeaza si dezarmeaza usile imediat. Daca il tin apasat, ledul rosu ramane aprins, si intr-adevar geamurile si usile din spate, nu mai pot fi deschise, dar nu am cum sa il tin apasat. Aveti vreo solutie pentru situatia asta ? am desfacut butonul de nenumarate ori, totul este montat corect inauntru, am desfacut pana si acel microcontact, sa vad cum este inauntru, dar nu stiu cum functioneaza efectiv, la prima vedere si comparativ cu un alt microcontact, arata la fel. Am masina de putin timp, nu stiu daca inainte sa ajunga la mine, functiona corect acel buton. Mai este pe langa acest buton, si un alt modul, sau orice altceva care ar fi responsabil pentru activarea acestei functii ? astept parerile voastre. o zi frumoasa |
--------------------
Renault
Laguna 2
- -
2004 Privilege Renault Laguna 2 - Privilege, 1.9 dCI, 120CP,
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Din cate imi amintesc micro-contactul este unu normal , fara retinere , ce-l face sa stea cuplat este un sistem de 2 lamele de plastic situat deasupra . Poate acele lamele nu apasa suficient pe contact ... incearca cumva sa le mai tensionezi/curbezi !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
MeHigh_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 5 January 06 From: Cluj Napoca ![]() |
microcontactul arata ca in pozele atasate, am facut si un filmulet (pe fundal se aute TV-ul, destul de tare, scuze) ca sa fie si mai clar cum functioneaza. In video, se vede cum clema, coboara, atunci cand blocheaza usile si geamurile spate, dar revine imediat.
Oare ar trebuii sa ramana jos ? sau nu lucreaza efectiv ? toate lipiturile sunt ok, nimic nu afecteaza/blocheaza mecanic alte componente din buton. 16 Feb 2015, 19:01: si filmuletul, nu a incaput in postul anterior This post has been edited by MeHigh_: 16 Feb 2015, 19:01 Attached thumbnail(s) DSCF9001.JPG ( Size: 866.7k ) Number of downloads: 79 DSCF9002.JPG ( Size: 769.65k ) Number of downloads: 80 DSCF9003.JPG ( Size: 821.57k ) Number of downloads: 76 DSCF9004.JPG ( Size: 786.48k ) Number of downloads: 72 DSCF9006.JPG ( Size: 777.9k ) Number of downloads: 73 DSCF9007.JPG ( Size: 803.04k ) Number of downloads: 24 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- -
2004 Privilege Renault Laguna 2 - Privilege, 1.9 dCI, 120CP,
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 07:08 |