Tremurat volan, Volanul tremura la franare
![]() ![]() ![]() |
Tremurat volan, Volanul tremura la franare
dulceata33 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 6 October 13 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2004 Privilege 1,9 dCi
|
|||
andru1973 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.271 Joined: 8 December 14 From: nu conteaza ![]() |
1.Verificarea vizuală a discului de frână.
2..Dacă discul nu pare a fi deteriorat cu ochiul liber, acesta este dezasamblat și verificat cu un ceas comparator 3.Dacă discul nu este deformat când se măsoară cu ceasul comparator, vibrațiile sunt aproape sigur cauzate de butuc 4.O altă posibilă cauză a vibrațiilor este uzura îmbinărilor cu biletelor și a brațelor de suspensie, care ar trebui detectate.etriere slabite ,ABS,etc This post has been edited by andru1973: 24 Oct 2017, 16:54 |
--------------------
renault
LAGUNA 1 RT 2.0 LAGUNA 3 2.0 DCI 130CP fara DPF
iulie 2008 expresion
|
|
dulceata33 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 6 October 13 From: Timisoara ![]() |
Multumesc ! O sa verific !
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2004 Privilege 1,9 dCi
|
|
andru1973 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.271 Joined: 8 December 14 From: nu conteaza ![]() |
sper sa te ajute ,mult noroc
95%din cazuri sunt discurile de frina This post has been edited by andru1973: 24 Oct 2017, 17:29 |
--------------------
renault
LAGUNA 1 RT 2.0 LAGUNA 3 2.0 DCI 130CP fara DPF
iulie 2008 expresion
|
|
dulceata33 |
![]()
|
Asta mi sa mai spus, dar am vrut sa intreb si aici, printre posesorii de Laguna !
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2004 Privilege 1,9 dCi
|
|
Thescorpions |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 September 17 ![]() |
QUOTE(dulceata33 @ 24 Oct 2017, 18:34) Salut. Si eu am aceeasi problema ... discurile de frana sunt uzate. La accelerare ( 100-120 km/h ), precum si la franare ( 110 - 90 km/h ) imi vibra volanul . ( si la franare mai tare ) Am schimbat cauciucurile (nu mai vibreaza deloc la accelerare ), insa la franare inca imi vibreaza foarte putin. La schimbarea cauciucurilor, domnul, care se pricepea si la mecanica, s-a uitat la discurile de frana si mi-a spus ca sunt uzate. Mi s-a recomandat sa le schimb in primavara ca sa dispara vibratiile ( vibratiile nu sunt bune pentru nu stiu ce caseta ) This post has been edited by Thescorpions: 1 Nov 2017, 13:23 |
--------------------
Renault
Laguna II
2006, 1.9 dci, 110 CP
|
|
aurelyan2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 September 17 ![]() |
La mine a disparut tremuratul odata cu trecerea la anvelopele de iarna, si cu echilibratul rotilor... Poate ar trebuii sa incepi cu asta...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
de ce ar vibra o masina la accelerare din cauza franelor ? Cand accelerezi apesi si frana ?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|
busu 12 |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 567 Joined: 22 October 14 ![]() |
QUOTE(Thescorpions @ 1 Nov 2017, 12:06) Salut. Si eu am aceeasi problema ... discurile de frana sunt uzate. La accelerare ( 100-120 km/h ), precum si la franare ( 110 - 90 km/h ) imi vibra volanul . ( si la franare mai tare ) Am schimbat cauciucurile (nu mai vibreaza deloc la accelerare ), insa la franare inca imi vibreaza foarte putin. La schimbarea cauciucurilor, domnul, care se pricepea si la mecanica, s-a uitat la discurile de frana si mi-a spus ca sunt uzate. Mi s-a recomandat sa le schimb in primavara ca sa dispara vibratiile ( vibratiile nu sunt bune pentru nu stiu ce caseta ) ti-ai dat singur raspunsul. In rest meseriasul era complet atehnic in explicatii Verifica si culisele de la etrieri si pistonasele din etrier sa culiseze perfect. De curatat cu spray Brake cleaner. De inlocuit garnitura antipraf de pe pistonas. sau poti avea fuzeta stramba.... Se verifica cu ceasul comparator cu cadran. This post has been edited by busu 12: 1 Nov 2017, 21:36 |
--------------------
Renault
dacia
1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:31 |