Seriale, ce vizionati ?
![]() ![]() ![]() |
Seriale, ce vizionati ?
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Chernobyl - chiar daca este doar o miniserie, merita vazut.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
Confirm.
Anormal de realist (daca pot spune asa). Sunt si articole pe internet despre cum a fost pregatit acest serial, documentarea despre el etc. |
--------------------
-
-
-
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
L-am vazut si eu pe tot in weekend...isi merita nota mare pe IMDB.
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dupa 2 episoade vazute am o senzatie de rau. Am citit tot felul de materiale, am vazut documentare, dar miniseria asta e facuta chiar sa te rascoleasca.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Da, chiar te rascoleste. Iar episodul 3 e cu adevarat greu de digerat, cel mai infiorator si mai greu de privit din serie, dpmdv. Nu prea sunt genul care sa ramana cu o impresie puternica in urma unui film, insa cu serialul asta a fost altceva. Probabil ca o mare parte din efect e datorat faptului ca lucrurile povestite acolo s-au intamplat (in mare parte, fiindca sunt si niste exagerari si bucati de pura fictiune).
Insa din cauza, sau datorita, nici nu stiu cum sa spun...starii pe care o transmite si felului in care a fost realizat, cinematografic vorbind, ziceam ca isi merita nota. E un film asa cum, sincer, eu n-am mai vazut. |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
MuciX |
![]()
|
Bre, de aia m-am mirat si eu, ca din cum au facut scena pare ca sanchi s-a dezintegrat de la radiatie. Si chiar ma intrebam oare este posibil ca radiatia sa fwta structura moleculara in asa hal incat sa se rupa palele alea?
|
--------------------
-
-
|
|
AndreiMR |
![]()
|
Aia e exagerare pentru efectul artistic...a cazut intr-adevar un elicopter, dar nu in primele zile, ci la cateva luni, si nu din cauza radiatiilor, ci din eroarea pilotului.
Oricum, e trist ca si in ziua de azi in tarile estice mentalitatea tot cam aia e...am facut o tampenie, hai sa incercam sa o ascundem si sa speram ca se rezolva fara sa se afle de ea. Si la nivelul statului, si la nivelul populatiei. Mie mi-a adus aminte de Colectiv si de jegul ala uman de Banicioiu care declara la TV ca au situatia sub control si ca victimele sunt tratate corect, ca spitalele au tot ce trebuie...cand stiau clar ca de fapt nu e asa...totul din orgoliu si de dragul imaginii. |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
|
MuciX |
![]()
|
Tu crezi ca numai la noi e asa? Cate cotidiene daneze citesti zilnic? Nu de alta, dar sunt sigur ca si de acolo ai avea material de comentat.
|
--------------------
-
-
|
|
AndreiMR |
![]()
|
Nu cred ca se intampla numai la noi, insa cred ca se intampla mai des la noi. Lipsa de transparenta si obedienta dusa la extrem fata de liderul de partid si interesul de a pastra "imaginea nepatata" cred ca sunt obsesii comuniste care la noi n-au disparut. Mi-e lene sa caut acum citatul exact, dar Rovana Plumb, intrebata ceva pe teme economice, legate de deficit sau inflatie sau whatever, raspunde ceva de genul "daca liderul partidului spune ca inflatia e foarte mica, inseamna ca asa e". Chiar daca toate cifrele spuneau ca de fapt e mare. Ceva imi spune ca in Danemarca nu vezi asta
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
QUOTE(AndreiMR @ 11 Jun 2019, 14:08) Aia e exagerare pentru efectul artistic...a cazut intr-adevar un elicopter, dar nu in primele zile, ci la cateva luni, si nu din cauza radiatiilor, ci din eroarea pilotului. The helicopter crash in episode two isn't all wrong, but it took place after the initial two weeks of recovery — not, as the episode suggests, in the immediate wake of the explosion. In a statement to Men's Health, Mazin said it was one of the few events that had to be moved around chronologically. "I wanted people to know that this was one of the hazards that these pilots were dealing with — an open reactor. Radiation was flying over it," he told the site. |
--------------------
-
-
-
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.387 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
|
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
Vasea30 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 19 June 13 ![]() |
The Mentalist - https://www.imdb.com/title/tt1196946/
Castle - https://www.imdb.com/title/tt1219024/?ref_=tt_rec_tti Madam Secretary - https://www.imdb.com/title/tt3501074/?ref_=..._1?ref_=nv_sr_1 Designated Survivor - https://www.imdb.com/title/tt5296406/?ref_=tt_rec_tti Scorpion - https://www.imdb.com/title/tt3514324/?ref_=..._1?ref_=nv_sr_1 |
--------------------
Renault
Scenic
2006 - 1.6 b Album foto => http://www.daciaclub.ro/galerie/index-108207.html
https://www.carvertical.com/ro/landing/v3?utm_source=aff&a=daimyo&b=0eb206ae |
|
MuciX |
![]()
|
Așa, ce-i cu ele?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Doar 5 link uri?
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Decat.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Vasea30 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 19 June 13 ![]() |
Am scris doar ce seriale urmaresc acum, nu am intrat in amanunte..............
|
--------------------
Renault
Scenic
2006 - 1.6 b Album foto => http://www.daciaclub.ro/galerie/index-108207.html
https://www.carvertical.com/ro/landing/v3?utm_source=aff&a=daimyo&b=0eb206ae |
|
MuciX |
![]()
|
Stie sa scrie si fara link-uri.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Eu urmaresc de vreo luna Designated Survivor pe NETFLIX....bun serail, fiecare episod are alta intriga si toate se leaga intre ele...dau cel putin nota 9!
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
wolfin |
![]()
|
Am vazut primele 3 sezoane..
Al 4 nu mai vreau.... In schim bun peaky si kominsky. |
--------------------
pegas
3120
|
|
wolfin |
![]()
|
Bunicel...nu la nivelul Fauda dar de vizionat
Taramul nimanui _hbo no man's land. Si un clasic..the wire Le. Mandolorian a inceput s2. ![]() This post has been edited by wolfin: 4 Nov 2020, 19:12 |
--------------------
pegas
3120
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 422 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Si Star Trek Discovery sezonul 4
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e
05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
- HA308VT
|
|
wolfin |
![]()
|
Cand au inceput sa faca urale transgenderilor....bisexualilor ...gay..si alte variatii...plus exagerarile din sezoanele anterioare am zis pas....dupa 2 episoade numai cu subiectul asta.
Ok...suntem deschisi la minte..dar ce plm are cu filmul..care ii legatura?? Deci..on topic..sa si l bage in c@r. This post has been edited by wolfin: 5 Nov 2020, 13:44 |
--------------------
pegas
3120
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
QUOTE(pcs @ 5 Nov 2020, 13:38) Sezonul 3. Sezonul 4 doar ce au inceput filmarile pe 02.11.2020. Asa si Picard sez.2 in ian.2022, sez.3 in iun.2022, se filmeaza ambele la rand...sunt in plina filmare. Daca au fost in stare sa declare Pe aripile vantului ca e film rasist si are bulina...plm...m#ie gayflix si alti d-astia c#risti |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Si credeam ca sunt eu singurul care nu mai suporta Gayflix. Da' n-am zis nimic ca mi-a fost ca sariti pe mine ca-s homofob. Nu ca mi-ar pasa prea mult cum sunt considerat, dar am zis sa nu mai dau motive de cearta p'aici.
Bah nene, dar nimic din ce apare nou nu mai exista fara poponari. Ok, inteleg, exista, sunt printre noi.....bah dar e deja obsesiv. This post has been edited by vallixx: 5 Nov 2020, 15:31 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 00:53 |