zgomote suspensie la frig, dar ii trece cand se incalzeste
![]() ![]() ![]() |
zgomote suspensie la frig, dar ii trece cand se incalzeste
rombu |
![]()
|
||
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|||
norisss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 2 September 04 From: Buc ![]() |
undeva pe axele de la amortizoare exista niste cauciucuri ca niste bureti.Aia se imbiba cu apa si peste noapte ingheata.La primele denivelari mai mari pe care le ieie in dimineata urmatoare veia auzi ca un scartait, dupa care dispare odata cu incalzirea zonei de la caldura degajata de motor.Asta pateam eu acum 2-3 ani cand a fost ger in Bucuresti.Sper ca si la tine e acelasi lucru, uitate sub aripa fata si vei vedea bureteii de ca re zic.
bafta si La Multi Ani!!! |
-------------------- Megane II Sedan 1,5 dci, beige angora,septembrie 2004
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc frumos de raspuns, cred ca ai dreptate, faza e ca totul a aparut dupa ce am spalat masina. deci clar, e ceva care s=a imbibat cu apa, dar interesant e ca nu se mai duce odata! adica face figura asta zilnic.. eu sunt la busteni momentan ,unde noaptea sunt cam -10 si ziua -4 , deci probabil nu apuca sa duca de tot . ca de vre-o 3-4 zile face figura asta!
daca mai are careva alte idei.. |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
norisss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 2 September 04 From: Buc ![]() |
pune mana acolo unde ti-am zis si nu mai cere alte idei.Vezi sub aripa din fata pe axul amortizorului printre spirele de la arc.daca nu incape degetul baga un betisor, o creanga ceva sa vezi ca buretelul ala e inghetat.
|
-------------------- Megane II Sedan 1,5 dci, beige angora,septembrie 2004
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
si eu am avut aceeasi problema...m-am linistit acum
![]() |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 20:35 |