Honda City, impresii
![]() ![]() ![]() |
Honda City, impresii
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
E ok, as cumpara una. Dar cred ca o sa coste cu cateva mii de euro mai mult decat un symbol.......
Da tu cum ai avut onoarea? This post has been edited by Arhimede: 11 Sep 2009, 19:34 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
Arata super bine, dar nu cred ca va fi prea ieftina. Are prea multe pe ea, precis are sibara stabilizatoare pe fata ... Pai numai asta cat o costa ...
![]() This post has been edited by smailmiami: 11 Sep 2009, 20:02 |
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
Pe unde ai dat de ea?
|
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
Va costa 10-12000 EUR probabil + TVA
O masina buna, solida, plicticoasa. Oricum nu sunt in targetul ei, pe viitor voi cumpara numai hatch sau break pana fac 50 ani, cand imi voi lua un frumos coupe. This post has been edited by dizzy: 12 Sep 2009, 08:03 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai in spatele blocului am dat de ea, acelasi vecin care m-a "onorat" prezentandu-mi un Sandero cu vreo cateva luni inainte sa iasa pe piata a venit azi cu ea acasa. E adusa din Ungaria din cate vad, noua, cumparata de uzina si inmatriculata cu numere de probe. Practic uzina cica isi verifica "concurenta", desi vorba lui la ce impresie lasa masina in comparatie cu un Logan n-o sa aiba cum sa concureze din punctul de vedere al pretului cu acesta.
Mie mi-a placut foarte mult per ansamblu. Si vizual arata ok, nu e deloc plicticoasa, ci un pic kitchoasa daca pot spune asta. Din spate stopurile bat un pic a BMW seria 3 actual parca, fata aduce un pic mai mult a Civic, dar si asa arata ok. Singurul unghi din care nu prea-mi place e lateral. Prea mult se aseamana cu Prius, o masina oribila estetic vorbind(parere proprie, nu judecati). Mi-a fost jena sa rog omul sa ma dea o tura, nu mai zic sa ma lase si pe mine la volan, dar macar din dreapta eram curios cum sta cu "greierii" si cu antifonarea macar asa de impresie. Abia venise de la munca si nu cred ca ar fi avut chef sa-mi indeplineasca mie dorinte automobilistice. ![]() Poate zilele urmatoare daca s-o mai "da" cu ea il prind mai liber si vad ce si cum. Dar serios vorbesc, daca in viitorul apropiat(1-2 ani) o sa dau Dacia la Rabla pentru o masina noua, asa ceva as vrea s-o inlocuiasca. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
Ia uite-o: Honda City
Data viitoare cand am drum pe la Debrecen ma duc pe la showroom ![]() Preturile incep pe la 13.000 ( fara taxe ) - 1.4 Comfort si ajung la 15.300 pt 1.4 Elegance AT. This post has been edited by CataOlar: 11 Sep 2009, 22:50 |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
catalinz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 5 November 08 ![]() |
Pentru cine stie turceste: http://www.honda.com.tr/otomobil/content/modeller/city/
Masina din cate stiu eu e lansata in Turcia de ceva timp. |
--------------------
renault
scenic
2002
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
E vorba de un model (actuala versiune datand din 2008) bazat pe platforma Jazz si fabricat de Honda in uzine locale pentru pietele emergente din Asia si America de Sud...si de aceea ma intreb: pentru Romania va fi importata din India, Pakistan, Thailanda sau Brazilia??? Sau are Honda o uzina langa cea de la Bursa?
![]() Cat despre pret...cica la unguri, unde se vinde deja (si de unde au luat-o se pare si cei de la ADSA ![]() Adica mie imi pare ca si la noi va fi cam tot pe la aceeasi banuti, City va avea un pret interesant, dar din acest punct de vedere se va bate undeva mai sus fata de Logan sau Symbol; de la Renault, cred ca mai degraba va sta in clasa cu Fluence...Interesant e ca multi competitori nu au versiune in trei volume (de ex.C'eed, I30) ceea ce pentru Honda, ca si pentru Renault poate fi un avantaj... ![]() Mie unul, din ceea ce vad in poze, ca design imi place, atat la interior cat si la exterior iar daca voi avea ocazia o voi si testa...dar, pana atunci...mai e ceva... Succesuri!!! ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Din pacate decat volanul si calandrul aduc aminte cu adevarat de Honda. Totusi cu un pret bun poate fi o optiune interesanta, tot succesul depinde de pret/dotari.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Merced |
![]()
|
Asta-i fix varianta Elegance dupa descrierea ta, are clima automata si toate celelalte dotari. Si sincer imi place chiar pentru ca-i in trei volume. Portbagaju' e mai spatios decat pare. Ce m-a enervat e ca n-am vazut(adevaru' ca nici nu m-am uitat dupa el) sa aiba buton pentru deschiderea lui din masina. Asa ca am fost nevoit sa bag cheia. Dar ma gandesc ca o masina cu clima automata, tempomat si comenzi pe volan are si asa ceva, dar n-am observat eu.
Inca o chestie foarte ok care mi se pare chiar necesara pentru o masina din zilele noastre e ca are intrare USB plus intrare jack pentru legat ce mp3player ai la indemana. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
TAW |
![]() ![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Merced...are si deschidere la portbagaj din interior: e in stanga scaunului sofer, langa reglajul spatarului
![]() This post has been edited by TAW: 11 Sep 2009, 23:09 |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Merced |
![]()
|
Eram convins, insa n-am avut timp sa studiez fiecare detaliu. Doar am petrecut un pic de timp pe scaunul soferului, m-am pus pe bancheta sa vad cum e ca pasager, am belit ochii la motoru' ala care pare asa mic si neputincios intr-un spatiu atat de mare(cred ca intre motor si radiator sunt vreo 25 cm spatiu gol) si la bateria aia minuscula, m-am mirat ca are portbagaju' pe care-l(500 si un pic litri, comparabil cu Logan).
Per total masina mi se pare simpatica foc, mi-as lua una maine daca as dispune de bani fara s-o fi condus in viata mea, doar dupa impresia lasata azi. E cu o clasa peste noul Symbol. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Imi place.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
botul ala de civic nu-l mai schimba si ei??? le dau eu un ciocan.
This post has been edited by rtBK: 15 Sep 2009, 17:50 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
"Ramane de vazut daca pana la sfarsitul lui 2009 Honda va aduce City si in Romania, pentru a rivaliza cu sedanurile entry-level deja existente pe piata autohtona: Chevrolet Aveo, Peugeot 206 Sedan, Nissan Tiida sau Renault Symbol."
Crezi ca vreo contracandidata arata mai bine? ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Preturile incep pe la 13.000 ( fara taxe ) - 1.4 Comfort si ajung la 15.300 pt 1.4 Elegance AT.
a pai scuza-ma. dar symbolul ala amarat, nasol, urat, si praf incepe la 6500 de euro ( jumate din bani ) ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Duyu |
![]()
|
Aici ai si tu dreptate.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
Or sa fie mai mici sigur. Numai daca ma gandesc la Cruze, care e comparabil (ca-mi place mie mai mult e alta treaba) si incepe de la 10.700 cred ca o sa fie prafu' de 2 degete pe Hondele astea in showroom.
|
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
boga81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 18 September 08 From: Bucuresti ![]() |
seamana cu insight... frumos...
|
--------------------
Suzuki
SX4 1.6 4x4 Navi
- ex: '08, Sandel 1.5 dCi MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
Gone CrAzY! Back soon... |
|
rtBK |
![]()
|
Mai las-o moarta cu Cruze... ca deja au trecut 3 luni de la lansare... si numar eu pe degetele cate am vazut. 1 in parcare ... si a disparut in ultimile saptamani. Nu cred ca si-a atins tinta in Romania sau reputatia lasata de vechile masini isi spun cuvantul.
In orice caz citeam pe aici ca are probleme foarte mari de stabilitate... asa ca.. sa vedem de cate degete se face prafu pe cruze ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Merced |
![]()
|
Nu comparati cel mai ieftin model de City, care are pretul ala, cu un Symbol coaja care costa in consecinta. City in varianta 1.4 Comfort are dotari similare cu Cee'd. Si pret in consecinta.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:42 |