Renault Clio 3 facelift, cica pe bune
![]() ![]() ![]() |
Renault Clio 3 facelift, cica pe bune
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
…in postul #43 se face referire la postul #41 iar postul #44 “vine” ca o completare la postul #43; urmatoarele posturi #45 … #59 sunt intradevar putin offtopic
![]() P.S.: rabdare, mai sunt doua saptamani -> http://www.mondial-automobile.com/ offtopic: se observa in fundal una dintre SupeRNovele (motor VW supraalimentat de aprox. 300 CP - bomba pe roti) cu care a concurat Puiu Rusu in CNR 1998-1999, pe vremea aceea uzina Dacia chiar se implica in astfel de activitati (masinile erau si sunt acum pastrate "la naftalina" de uzina). This post has been edited by loganfan2008: 21 Sep 2008, 16:15 |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Manuel @ 20 Sep 2008, 22:50) Adica? Adica pozele sunt foarte vechi. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Sunt curios daca la facelift vor rezolva si problema (penibila, jenanta, penala) a infiltrarii apei in masina pe la usile din spate, o problema de proiectare de toata jena.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Modus |
![]()
|
Vad ca e o poza cu faceliftul RS
![]() |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Cum ai ajuns la concluzia asta?! Jante maxim 16", xenon nu, culoarea nu e de RS, discuri de frana mici, aripi fara acele prize, garda la sol imensa(parca e PDG)...
This post has been edited by bambu: 29 Jan 2009, 15:24 |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
Modus |
![]()
|
M-oi fi inselat, nu zic nu, da faza legata de culoare nu sta in picioare.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Imi place ! Sper sa arate si spatele la fel de bine.
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
De acord ca culorile se mai schimba, dar nu prea vad eu verdele ala pe RS. Presupun ca sti ca paleta de culori de la RS-uri difera de cele normale. Vedele asta l-am mai vazut pe megane-uri 2.1 hatch.
This post has been edited by bambu: 29 Jan 2009, 18:22 |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.171 Joined: 13 October 06 ![]() |
are dreptate bambu , jantele sunt de 16" Canasta se numesc si evident nu se comercializeaza in ro
![]() RS-ul are jante dedicate de 17" Bebop si Cup, poti sa descarci un catalog de pe renault.fr si te lamuresti imediat oricum e in tendinta de design din ultima vreme a lor cu grila fata acoperita - cica ofera mai mult dinamism masinii :lol pe-asta n-o cumpar , imi place mai mult fara face-lift, dar asta e |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
bambu |
![]()
|
Mie imi place bara.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
fanta aceea care se presupune a fi grila radiatorului e cam ca nuca in perete, probabil ca daca o excludeau arata mai bine.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cred ca te inseli
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
fiecare cu gusturile lui. deci nu cred ca ma insel, daca mie unul nu imi place
This post has been edited by slider2: 3 Feb 2009, 15:29 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
sunt de acord cu slider2... parca ceva nu e in regula in fata acolo. Poate totusi cand vom avea niste poze mai clare sau va fi pe strazi vom vedea altfel problema
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
IRONICK |
![]()
|
"Fata" aia sufera din cauza aerodinamicii, nu din cauza ca nu va place voua. Macar aprofundati si voi "trendul" actual ...
This post has been edited by IRONICK: 3 Feb 2009, 16:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
l-au facut sa semene destul de mult cu megane si laguna 3. pana acum renault a avut masini foarte diferite in fiecare clasa, nu aveau o imagine de marca care sa se regaseasca in linii mari pe fiecare model, numai la interior semanau.
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Modus |
![]()
|
Ca noi e niste prosti de la coada vacii, si nici macar nu stim inca ce e aia trend.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 4 Feb 2009, 01:41) "Fata" aia sufera din cauza aerodinamicii, nu din cauza ca nu va place voua. Macar aprofundati si voi trendul actual ... Care trend bre, ca la moaca aia ii mai lipseste o tigara in coltul guri^H^H^H^mastii de radiator, macar asa ar aduce cu o Laguna 3 careia i s-a luat calusul de pe gura ca s-o lase sa fumeze ultima tigara inainte de executie. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
IRONICK |
![]()
|
adip, este aerodinamica de vina. Nu am zis ca imi place si mie, dar din punctul meu de vedere masina la exterior poate sa fie urata cu spune, dar sa aiba un cx de sub 0.2.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
slider2 |
![]()
|
si crezi ca pe cumparatorul de rand de clio il intereseaza mai mult cum arata sau ca are coeficientul aerodinamic foarte mic?? mai ales tinand cont ca foarte multi oameni nu prea stiu ce inseamna cx-ul.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu prefer o masina frumoasa, decat una aerodinamica... Doar nu vreau sa zbor cu ea, mai ales in cazul unei buburuze de Clio cu motor mic...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
albacazapada |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 18 January 07 ![]() |
Aerodinamica unei masini parca influenteaza si consumul ei.Nu contest,estetica primeaza,dar in vremurile astea de restriste parca ar fi bun si un consum cat mai mic
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(albacazapada @ 3 Feb 2009, 21:00) Aerodinamica unei masini parca influenteaza si consumul ei.Nu contest,estetica primeaza,dar in vremurile astea de restriste parca ar fi bun si un consum cat mai mic ![]() conteaza, dar nu cred eu ca acea fanta ofera un coeficient aerodinamic astfel incat viitorul clio sa aiba o scadere cu 0.5l/100km per motorizare. probabil influenteaza cu vreo maxim 10%, desi mie mi se pare tocmai invers. eu nu ma pricep la aerodinamica, dar din minimul de cunostinte pe care il am in domeniu eu deduc ca acea fanta impiedica curgerea lina a fluxului de aer pe caroserie. dar cum am spus posibil sa ma insel, nu ma pricep asa bine la capitolul asta. |
--------------------
symboala
neagra
|
|
IRONICK |
![]()
|
slider2, 0,5l/100km inseamna 10% la un Clio3. Chiar si la un Logan dCi (si de ce nu un mpi nealergat). In locul unde este capota aia mai plonjata aerul este aruncat si apoi cate undeva pe la jumatatea capotei. Cu cat curentul de aer nu mai face saltul asta, cu atat scade rezistenta la inaintare. Iar fanta aia este cum trebuie acolo, nici prea mare ca sa influnteze rezistenta la inaintare, nici prea mica sa nu raceasca. Forma farurilor iesite in afara, tot rol aerodinamic.
A l e x, nu te obliga nimeni sa cumperi. Si oricum Renault nu tine cont de amarastenii de pe reno. Chiar ma bucura, ca ar fi iesit niste struto-camile dupa voi. albacazapada, in afara de "gestiunea" motoarelor, gramele alea de CO2 pe km sunt scoase si din cx. daciafan, un client se mai uita si la consum, nu neaparat la aerodinamica. PS. Solutii asemanatoare: Toyota Prius 2009/HONDA Insight/LEXUS HS 250h This post has been edited by IRONICK: 3 Feb 2009, 21:54 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Eu as fi dispus sa fac unele concesii in materie de design pentru un Cx mai mic. In cazul de fata nu este nevoie pentru ca mie imi place cum arata restilizarea.
Clio III faza 1 parca are Cx=0,34. Cam mult. Se simte si se aude. Vad ca la faza 2 au schimbat si oglizile laterale. |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pe langa faptul ca arunca curentul de aer pe sub ele, scade cx-ul, scade vajaiala si nu este murdarit geamul.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 18:27 |