[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
daniel_vld |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 10 September 08 From: brasov ![]() |
|
||
--------------------
renault
modus
2005 1.5dci 65cp
|
|||
themircea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Salut!
daniel_vld - Pentru cele textile, pretul este in functie de modul in care ti le configurezi. Vezi pe paginile anterioare ale topicului un post lung cu poze, detalii pentru configurare si preturi ale covoraselor de mocheta. Ca sa nu mai cauti: postul #677/pag.23 - toate informatiile si cateva poze ; #663- poza catalogului de materiale. Reduceri pentru forum: -la tavite sau bandouri– 10% reducere sau curierat gratuit (avantaj client ~ 25 ron) -la covorase (cauciuc si mocheta) – aveti de plata 15 ron (un partial din costurile de curierat). Tot 15 ron ramane si daca sunt mai multe seturi pe livrare (practic aveti livrare gratuita pentru celelalte) -la covorase + tavita sau bandouri (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit -la doua tavite/bandouri pe livrare – 8 ron reducere pe bucata si curierat gratuit ; la 3 – 10 ron / buc ; la 4 – 15 ron / buc ; la 5 tavite sau bandouri /livrare aveti al 6-lea produs gratuit. Multumesc, Mircea This post has been edited by themircea: 2 Jul 2009, 08:08 |
--------------------
Renault
Laguna Grandtour 1999 Concorde ;
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
Cautam distribuitori. 0256/275273, 0720.699655 L-V 8-18 |
|
mishu_dci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 24 August 07 ![]() |
tavitele de portbagaj arata super.
Pentru un megane 2.2 (2007) cat ar costa o tavita de portbagaj si un set de covorase? Spune-mi, te rog, daca covorasele au si o margine de protectie si daca exista si o piesa care sa acopere pragul de pe mijlocul meganului, din fata banchetei spate. |
--------------------
Renault
Megane
Sedan Manager 2007
|
|
radoi_petrica1953 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 20 May 09 ![]() |
Salut Mircea!
As vrea sa comand si eu tavita pentru Scenic II, 2008. Cum procedez? Iti dau PM cu adresa? Plata cum se face la livrare? Astept raspuns. |
--------------------
Renault
Scenic II
2009/ Privilege
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
Salut Mircea,
M-ar interesa si pe mine pentru un megane sedan 2.2 din 2006: - tavita portbagaj - presulete mocheta bej, cu sisteme de prindere pentru presul de la sofer (ala mai evoluat, am vazut ca sunt 2 tipuri, eu am un sistem de prindere si acum dar nu sunt multumit deloc), cu sigla renault megane pe cele din fata. Cat ar costa cu totul, livrare in bucuresti? |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
themircea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Salut!
mishu_dci - Multumesc! ![]() Pentru Megane II S - tavita 151 ron, covorase de cauciuc 120 ron. De la covorase mai scazi inca 10 ron pentru ca-s pereche cu tavita si ai curierat gratuit. Da, covorasele au margine de 1 cm inaltime. Nu, pentru tunelul median fabricile din vest nu fac covoras de cauciuc - ei zic ca nu li se cere si ca arata urat... Ce am vazut pe la noi cu o limba de cauciuc peste tunelul median sunt fabricate prin alte tari... ![]() Pot insa sa-ti ofer din mocheta cu spate cauciucat un covoras care sa-si faca datoria. Pot sa-l alegi din cateva culori - vezi postul cu covorasele de mocheta- asa ca poate fi ori culoarea mochetei de baza a masinii, ori un negru, ca si covorasele. Ca idee, murdarirea tunelului median este mai degraba accidentala decat regulata, si nici nu este atat de "agresiva" ca si la podeaua din lateral, asa ca un covoras de mocheta sigur ar fi suficient. radoi_petrica1953 - Pentru facturare si livrare, va rugam sa ne trimiteti prin PM, mail, fax, telefon: • date de facturare: persoana fizica (CNP si CI – aici puteti si “gresi” cate o cifra pe ici-colo, ca trebuie sa fie chiar corecte...), firma (toate datele, inclusiv IBAN –aici trebuie corecte ca e vorba despre contabilitate) • date de livrare: la serviciu sau acasa, unde poate gasi curierul mai usor pe cineva in timpul zilei • neaparat un numar de telefon valabil Cand dai comanda, daca nu o scrii pe PM unde informatia e evidenta, sa scrii si nick-name-ul de forum, te rog. Da, plata se face la livrare. Bacu - sigle protejate de copyright nu am putut imprima niciodata, decat daca cel ce comanda are hartie de la Renault (sau de la respectiva firma de masini) ca are dreptul de a folosi numele de marca si model. Oricum, avand in vedere ca au fost deja probleme cu clienti care au comandat logo-uri si dupa ce le-au venit covorasele s-au razgandit asupra inscriptiei pe care o vroiau, nu mai luam comenzi pentru inscriptionarea covoraselor. Este hilar, dar un client a comandat covorase cu numele prietenei, iar in 3 saptamani pana au ajuns covorasele si-a schimbat prietena... ![]() Tavita e pe stoc: 151 ron minus 10% sau curierat gratuit. Covorasele de mocheta se produc doar la comanda. Vezi, te rog, detalii pentru configurare si preturi ale covoraselor de mocheta : postul #677/pag.23 - toate informatiile, preturi si cateva poze ; #663- poza catalogului de materiale. Ai mai jos un pdf cu datele de care avem nevoie. Te rog, daca comanzi, sa completezi toate elementele cerute in tabel. In posturile pe care ti le-am scris vezi si ce sisteme de prindere putem sa-ti oferim. Nu sunt standard Renault, ci ale grupului VAG (VW-Audi etc). Multumesc, Mircea Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
|
radoi_petrica1953 |
![]()
|
poti sa imi dai o adresa de mail pe care sa iti trimit comanda? nu am destule post-uri si nu pot sa dau PM
|
--------------------
Renault
Scenic II
2009/ Privilege
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
deci sa inteleg ca nu pot sa scriu megane pe ele , nu ?
![]() vad ca intradear megane e marca inregistrata renault |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
radoi_petrica1953 - ai PM cu site-urile si cu mail-ul. L!nuX - Ca o consolare, in general logo-urile si imprimeurile de pe covorase se murdaresc primele, iar ce parea la inceput o chestie tare interesanta devine exact motivul pentru care le arunci... Daca vrei fara personalizare iti stam la dispozitie. Duminica placuta tuturor! Mircea |
--------------------
Renault
|
radoi_petrica1953 |
![]()
|
Salut Mircea,
Ti-am trimis mail cu comanda. Sa imi spui cand pleaca si cand ar trebui sa ajunga. ar fi de pereferat sa ma sune curierul inainte de a ajunge. Multumesc. |
--------------------
Renault
Scenic II
2009/ Privilege
|
|
bahrim II |
![]()
|
![]() Urat! Group: Members Posts: 271 Joined: 26 February 09 From: Pitesti ![]() |
mircea vreau si eu covorase de megane 2 bicorp ai >si daca da pune niste poze ca iau si eu ...fac vanzare ca orcum ai prea multa
|
--------------------
Renault
Megane II Bicorp 1.4 16 V
- Ag----
2005 Capitan' de judet!
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
radoi_petrica1953 - Te vor suna colegii mei pentru inca niste date de facturare. Azi pleaca spre tine. bahrim II - ai mai jos o poza, dar vezi ca sunt poze mai de calitate mai sus pe topic. 120 ron + 15 ron un partial din curierat. Daca iei si tavita pentru portbagaj ai inca 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit. Multumesc, Mircea Attached thumbnail(s) B_PT29710_big.jpg ( Size: 38.71k ) Number of downloads: 750 |
--------------------
Renault
|
dflorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 30 June 09 ![]() |
Salut Mircea,
Vreau sa comand si eu o tava de portabagaj pentru un clio symbol (modelul 2009). Poti sa imi trimiti adresa de mail ca sa iti trimit datele pentru comanda? Mersi |
--------------------
renault
symbol
- sb 17 DIZ
2009
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
dflorin - Abia dupa ce am vorbit la telefon am observat ca ai mai luat si anul trecut in iunie de la noi pentru un Ceed. Iti multumesc ca apelezi din nou! Tavita a plecat azi spre tine. Sper ca maine sa o primesti. Iti stam in continuare la dispozitie! Multumesc, Mircea |
--------------------
Renault
|
daniel_vld |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 10 September 08 From: brasov ![]() |
salutare la toata lumea!am primit covorasele de cauciuc pt modus si vreau sa spun ca se potrivesc perfect.multumesc lui mircea si colaboratorilor pentru seriozitate si calitatea serviciilor oferite!
|
--------------------
renault
modus
2005 1.5dci 65cp
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
salut!
covorase din material textil pt megane,culoare bej? mersi! |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
radoi_petrica1953 |
![]()
|
Salut Mircea,
Am primit ieri tavita si vine frt bine, multumesc. Astept si presurile acum. Sper sa intre in productie cat mai repede. |
--------------------
Renault
Scenic II
2009/ Privilege
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
daniel_vld si radoi_petrica1953 - Va multumesc ca ati cumparat de la noi si ma bucur ca va plac produsele! Sper sa ne mai auzim! Cat despre covorasele de Scenic nou, am notat si te sun cand se face matrita. gotty - Da, sunt si beige. Vezi, te rog, postul # 677 pentru poze, preturi si explicatii si postul #663 pentru pozele displayului de materiale. Ca o completare fata de acele posturi: nu mai luam comenzi pentru inscriptionare si au aparut covorase de mocheta pentru tunelul median (18-19 ron). Multumesc, Mircea |
--------------------
Renault
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Pe langa tavite pentru portbagaj, covorase de cauciuc si de mocheta si bandouri, am inceput sa aducem si cotiere. Sunt fabricate in Cehia, speciale pe model de masina, rabatabile, cu spatiu de depozitare, fabricate din plactic rezistent , nu casant. Pretul este 218 ron, plus 15 ron un partial din curierat. Alte reduceri -la fel ca la covorase (vedeti mai sus). Dintre Renault-uri sunt in catalog Clio II si III, Symbol I si II, Megane I si II, Scenic I si II si Logan cu/fara geamuri electrice (daca-mi dati voie sa-i zic tot Renault...). Pe langa acestea inca vreo 180 de modele de masini. Multumesc, Mircea Attached thumbnail(s) Honda_Civic.jpg ( Size: 171.56k ) Number of downloads: 701 Focus_II__1.JPG ( Size: 126.7k ) Number of downloads: 637 Focus_II__2.JPG ( Size: 129.94k ) Number of downloads: 642 Focus_II__3.JPG ( Size: 119.59k ) Number of downloads: 639 |
--------------------
Renault
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Pentru Logan cotierele au si armatura metalica, cea de se prinde de podeaua masinii?
|
--------------------
Mazda
6
- TL31...
2011 Combi 2.0
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
crising - Ma bucur sa te "aud" din nou! ![]() Despre armatura, nu stiu. Cotiera pentru Logan inca nu avem pe stoc, dar vom primi. Din cate vad la alte zeci de modele (vezi si pozele de mai sus), au o talpa de plastic care se prinde in suruburi de consola centrala (aia ce merge de la schimbator pana intre scaune). La Logan, daca nu e consola centrala (am avut Logan, dar nici sa ma impusti si nu mai stiu...), cred ca se prinde direct in podea... Decat sa vorbesc prostii mai bine tac si pun poze cand primim Logan. ![]() ![]() Mai jos sunt poze cu cotiera de Renault Clio Symbol I - vezi? Si asta pare a se prinde direct in podea. Multumesc, Mircea This post has been edited by themircea: 14 Jul 2009, 17:58 Attached thumbnail(s) P7140309.JPG ( Size: 142.37k ) Number of downloads: 260 P7140310.JPG ( Size: 135.22k ) Number of downloads: 205 P7140311.JPG ( Size: 143.45k ) Number of downloads: 201 |
--------------------
Renault
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
presuri de cauciuc si/sau mocheta ptr mcvu cu 7 locuri ai? niste poze? ma intereseaza la sofer daca exista vreo metoda sa acopar spatiul acela ``ptr odihna piciorului stang``...
ps. tavita de portbagaj am... ![]() This post has been edited by sonykel: 14 Jul 2009, 22:20 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
themircea |
![]()
|
Salut!
sonykel - Stiu ca ai tavita...! Multumesc! ![]() Cat despre covorase, vezi mai jos poza cu MCV/5. Evident, la 7 locuri mai ai inca doua covorase, dar n-am eu poza cu ele... Vis-a-vis de rest-pied, sunt multe masini la care tehnologic nu se poate face din cauza latimii mici a acestuia, lucru care ar duce la probleme in productie sau, mai tarziu, in folosirea covorasului. Nu-i cazul Logan-ului, insa... Asa cum ziceam, in cazul producatorilor cu care lucram noi, toate matritele pentru covorase sunt aprobate de fabricantii masinilor. Mai mult, am vazut covorase de Logan de la 4 producatori din Vest. Toate sunt fara extensie la rest-pied. Nu stiu de ce a acceptat sau a cerut Renault asa ceva... Despre producatori din Asia sau de dincolo de Marea Neagra nu ne intreba... ![]() Cum poti tu sa rezolvi asta: iei cativa centimetri patrati de mocheta culoarea celei de baza a masinii (se gaseste si cu spate cauciucat) ; iei cativa centimetri liniari de banda Velcro (arici). Decupezi mocheta in forma pe care doresti sa o protejezi. Nu te incurca cu decupari prea "savante" ca se indoaie colturile si arata urat. Mergi pe minimalist, doar lasa cativa centimetri sa intre sub covorasul de cauciuc in partea de jos a foot-rest-ului. Cosi sau capsezi pe spatele bucatelei de mocheta cateva "bulinute" de arici (partea cu carlige, nu partea cu lana, evident...) si gata. Ariciul va adera foarte bine la mocheta de pe rest-pied, il va proteja perfect si e suficient de ieftin incat sa poti schimba aceasta protectie si saptamanal daca vrei (desi nu va fi cazul). Berea pentru "consultanta" mi-o dai cand ne vedem proxima data... ![]() ![]() Multumesc, Mircea This post has been edited by themircea: 15 Jul 2009, 06:55 Attached thumbnail(s) Dacia_Logan___pt_site.JPG ( Size: 131.73k ) Number of downloads: 238 Detalii.JPG ( Size: 199.46k ) Number of downloads: 179 |
--------------------
Renault
|
Lucio16 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 April 09 ![]() |
salut ! ma intereseaza o tavita pentru un opel signum .Multumesc anticipat
|
--------------------
RENAULT
CLIO 1.5 DCI
2005
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
si covorase din textil/mocheta nu ai??? preturi?
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
gogota_69 |
![]()
|
![]() JUST ME Group: Members Posts: 441 Joined: 5 July 06 ![]() |
Covorase cauciuc+tavita portbagaj pentru un Opel Vectra an 2002? Si ce pret. Stima
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
- B-51-W U D
PREFERANCE GOGOTA
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Lucio16 - din pacate tavita pentru Signum nu avem pe stoc, ca-s masini rare. Putem sa aducem, dar doar dupa concediu, adica pe la jumatatea lui August. Daca nu-i tarziu si daca nu-i cu suparare, trimite-mi te rog un PM cu numarul de telefon si te sunam cand ajunge. sonykel - de mocheta se pot aduce, dar doar pe comanda. Sunt practic infinite modalitati de configurare si nici macar fabrica nu tine stocuri. Vezi, te rog, postul # 677 pentru poze, preturi si explicatii si postul #663 pentru pozele displayului de materiale. Ca o completare fata de acele posturi: 1.nu mai luam comenzi pentru inscriptionare, 2.au aparut covorase de mocheta pentru tunelul median (18-19 ron) 3.nu mai exista materialul V8. Carrera si Caliber se comanda atat de mult, incat fabrica a renuntat sa mai aduca si V8. gogota_69 - Exact in 2002 a inceput Vectra C. Al tau e C sau e vreun ultim lot de Vectra B? Inca o intrebare: sedan, HB (liftback) sau combi (caravan)? Evident ca difera, dar le avem pe toate in stoc. Tavitele 151 ron, covorasele 120 ron sau 125 (daca e Vectra C caravan). De mai sus scade inca 10 ron la covorase ca-s in colet cu tavita si ai curierat gratuit. Multumesc, Mircea |
--------------------
Renault
|
gogota_69 |
![]()
|
![]() JUST ME Group: Members Posts: 441 Joined: 5 July 06 ![]() |
Opel Vectra C sedan. Pret. Si un nr de telefon. Stima
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
- B-51-W U D
PREFERANCE GOGOTA
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
gogota_69 - paaai, ti-am scris deja preturile... ![]() Ai doua numere de telefon in semnatura mea... (vezi la subsolul fiecarui post al meu). Mircea |
--------------------
Renault
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
themircea - salut
doresc si eu un set complet de covoare cauciuc si tavita pentru masina din semnatura (noul megane) multumesc mult |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 15:50 |