[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
themircea |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Grandtour 1999 Concorde ;
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
Cautam distribuitori. 0256/275273, 0720.699655 L-V 8-18 |
|||
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
Multumesc pentru promptitudine Mircea.Am primit tavitele pentru Koleos si Megane.
O zi buna! |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
- B-08-BBM
2007 Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
themircea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Salut!
bebecool - Eu iti multumesc ca ai cumparat de la noi si iti stam la dispozitie si pe viitor. Tuturor colegilor de forum - In cele din urma am reusit sa definitivam oferta pentru covorasele textile. Asa cum va spuneam mai demult, vom aduce doar cele mai bune materiale din oferta producatorului. Ei au si ieftinaturi de-alea cu mocheta subtire, dar noi nu vom aduce! Din cate spune fabricantul, pe-alea le cumpara doar reprezentantele... ![]() Spatele covoraselor este cauciucat, antialunecare. Mocheta e groasa, deasa si de calitate foarte buna. La calcaiul soferului este dublat si intarit materialul. Toate sunt speciale pe model de masina (originale) si sunt vreo 800 de modele de masini in catalog. Covorasele vin standard cu marginea tivita cu materil textil, dar se poate comanda margine tivita cu piele artificiala ( + 5 ron) La covorasele din fata exista gauri pentru sistemele de fixare. Daca nu aveti sistemul de fixare in mocheta se poate cumpara - surubul ce intra in mocheta + fixarea cu excentric - la 4 ron/ buc. Preturile sunt mai unitare. Depind doar de material si de numarul de locuri al masinii (5 locuri, 6-7 locuri, 8-9 locuri). Vom aduce doua clase de materiale: • Carrera si Caliber - pentru masini cu 5 locuri – 100 ron ; pentru masini cu 6-7 locuri – 121 ron • V8 Elegant – pentru masini cu 5 locuri – 110 ron ; pentru masini cu 6-7 locuri – 137 ron Mai jos aveti si cateva poze. Weekend placut! Mircea This post has been edited by themircea: 27 Mar 2009, 18:06 Attached thumbnail(s) Textile___materiale_1___compressed.JPG ( Size: 99.57k ) Number of downloads: 1002 Textile___materiale_3___compressed.JPG ( Size: 121.84k ) Number of downloads: 1126 |
--------------------
Renault
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
|
TheGreatBabanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 373 Joined: 12 January 09 From: BUCURESTI - Sector 3 ![]() |
Cat costa Tavita portbagaj pt Megan 2005?
Locatia mea este Buftea (30 Km langa Bucuresti) |
--------------------
Dacia Sport-Sold :(
Opel Corsa B - Swing
- IF 23 TGB / B 23 TGB
1988/1994 It's not about speed, It's about technique
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
TheGreatBabanu - 151 ron minus 10 % sau curierat gratuit. In Buftea nu-i problema - se livreaza in ~ 24 de ore. Covorase de cauciuc pentru Megane II, nu doresti? Weekend placut! Mircea |
--------------------
Renault
|
adytiby |
![]()
|
![]() members Group: Members Posts: 393 Joined: 23 February 09 ![]() |
sal vreau si eu o tavita de portbagaj pt megane 2.2 sedan 2008;sunt din brasov un pret te rog!!!!!!!!!!!!!!!
|
--------------------
renault
megane sedan
- BV 09 ttt
2008 authentiqe iuuuuuuuuuppppYYYYY
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
adytiby - il ai in postul anterior... ![]() TheGreatBabanu - La covorasele de mocheta ai toate preturile in postul anterior. Cele de cauciuc pentru Megane II costa 120 ron. Covorase de mocheta nu vom aduce pe stoc, datorita diversitatii mari a materialelor. Nici macar producatorul nu tine stocuri. Durata de livrare va fi intre 7-20 zile. Covorase de cauciuc sunt pe stoc si vor fi in permanenta. Duminica placuta! Mircea |
--------------------
Renault
|
gxg_coman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 17 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Covorase doar pentru locurile din fata ai?
|
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
vyshy |
![]()
|
![]() Membru rombic Group: Members Posts: 106 Joined: 13 March 07 From: Bucuresti/Sf. Gheorghe ![]() |
Covorase de mocheta
![]() ![]() ![]() 2 seturi de covorase ptr Renault Symbol 2007, model V8 Elegant black cu marginea tivita cu piele artificiala + sistemul de fixare. Nu stiu exact cum se fixeaza si cate bucati trebuiesc comandate dar am incredere si imi trimiti tu cate bucati am nevoie. Multumesc. |
--------------------
renault
symbol 1.5dCi, 65CP
2007 28.500km - 25.06.2009
34.500km - 19.04.2010 44.500km - 23.08.2011 87.500km - 06.05.2016 |
|
cucurel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 7 December 04 From: Alba Iulia ![]() |
Mircea,
Am primit si eu covorasele, tare faine ! Chapeau ! |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007, Laureate, 1.6 16v
|
|
costelpuscu |
![]()
|
![]() costelpuscu Group: Members Posts: 33 Joined: 7 August 07 From: Craiova,Dolj ![]() |
Mircea,
am dat PM cu datele personale pentru o comanda de tavita portbagaj pentru Renault Clio Symbol (portbagaj plat) si un set de covorase interioare. Sper sa le primesc urgent. Cu stima si multumesc anticipat, Costel |
--------------------
fost proprietar
Clio Symbol
2001 Dynamique 1.4 16V
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
gxg_coman - da, dar doar din cele semi-personalizate - de-alea ce se ajusteaza . Sunt la 79 ron. Pe original nu putem aduce doar fata. Sorry! vyshy - Iti multumesc ca apelezi din nou la noi si iti multumesc si pentru incredere! Te sun imediat ce le am aici. cucurel - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si ma bucur ca-ti plac covorasele! Cat despre tunelul median, ti-am povestit deja... costelpuscu - Te vor suna maine dimineata colegii mei pentru datele de facturare. Multumesc pentru PM! Cat despre urgenta - le putem trimite si azi, daca ne sunai. Sper sa nu fie tarziu maine. Multumesc, Mircea |
--------------------
Renault
|
costelpuscu |
![]()
|
![]() costelpuscu Group: Members Posts: 33 Joined: 7 August 07 From: Craiova,Dolj ![]() |
Ok. Nu este tarziu. Astept coletul. Multumesc! Cu stima Costel.
|
--------------------
fost proprietar
Clio Symbol
2001 Dynamique 1.4 16V
|
|
costelpuscu |
![]()
|
Au ajuns in sfirsit la mine tavita si covorasele
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
fost proprietar
Clio Symbol
2001 Dynamique 1.4 16V
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Costelpuscu - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si ma bucur ca-ti plac tavita si covorasele! Iti stau la dispozitie si pe viitor! Cat despre prestatia firmei de curierat - astea-s metehnele balcanice: lipsa de respect fata de client si lipsa obsesiei pentru calitate! Oricum, suntem in discutii cu alte firme de curierat, dar mi-e teama ca-s toti la fel... Multumesc, Mircea |
--------------------
Renault
|
AG-86-BRS |
![]()
|
![]() NIGHT ANGELS CLUB Group: Members Posts: 145 Joined: 28 September 08 From: Pitesti ![]() |
Renault Megane 1 1997 , 5 usi (hatchback) 1.6 8v 90 CP
ai ceva pentru acest model ? imi trebuie tava de la portbagaj .... masina a venit din germania cu roata de rezerva descoperita complet ![]() later edit : eventual si un set de covorase fata/spate (mocheta ) las si 2 poze ca sa iti faci idee care e modelul POZA 1 POZA 2 This post has been edited by AG-86-BRS: 5 Apr 2009, 22:54 |
--------------------
Renault
Laguna
- AG 26 BRS
2012 2.0 dCI 4control CVA [IMG]http://i39.photobucket.com/albums/e184/KillerINC/nightangels-1_zps927f0c0d.jpg[/IMG]
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
AG-86-BRS - Vezi tu... exact asta-i rostul tavitei: sa nu se ajunga la asa ceva in portbagaj... Cu siguranta i s-a varsat neamtului ceva si i-a "topit" placajul si mocheta din portbagaj... Din pacate, tavita nu poate inlocui acel placaj. Ea e moale, flexibila. Eventual daca o pui peste PAL-ul de-acolo... Pe scurt: avem pe stoc tavita pentru portbagaj. Covorase de mocheta putem sa aducem. Covorase de cauciuc avem pe stoc. Despre covorasele de mocheta: saptamana trecuta am fost la fabrica si am mai aflat cate ceva. Aveti mai jos informatiile completate si adaugite. Asa cum va spuneam mai demult, vom aduce doar cele mai bune materiale din oferta producatorului. Ei au si ieftinaturi de-alea cu mocheta subtire, dar noi nu vom aduce! Din cate spune fabricantul, pe-alea le cumpara doar reprezentantele... • Spatele covoraselor este cauciucat, antialunecare. • Mocheta e groasa, deasa si de calitate excelenta. • La calcaiul soferului este dublat si intarit materialul. • Toate sunt speciale pe model de masina (originale) si sunt vreo 800 de modele de masini in catalog. • Covorasele vin standard cu marginea tivita cu material textil, dar se poate comanda margine tivita cu piele artificiala ( + 5 ron) sau cusuta in diferite culori (+4 ron) • Pentru sistemele de fixare (doua modele) exista multe optiuni: 1. poate nu doriti deloc...; 2.daca aveti sistemul de fixare in podea, puteti cere doar saibele de plastic de pe covorase - pe modelul dorit. (2 ron/buc). 3.Daca nu aveti nici sistemul de fixare in podea, setul complet (surubul ce intra in mocheta + saibele de pe covoras) costa 4 ron/ buc. Se pot pune cate una sau doua pe covorasele din fata, in functie de preferinte (doar cate o prindere ar fi suficienta pentru a impiedica alunecarea). • Covorasele de mocheta se pot si broda (inscriptiona) cu sigle la alegerea voastra. Daca e vorba de sigla marcii sau de alte logo-uri care sunt in baza de imagini a producatorului, costa ~ 8 RON / covoras. Daca doriti alte personalizari, se pot face: ne trimiteti logo-ul in format JPEG si este o taxa suplimentara de 15 ron pentru introducerea logo-ului. Aceasta se plateste o singura data, deci e foarte rentabil pentru reprezentante auto sau magazine. Preturile sunt mai unitare. Depind doar de material si de numarul de locuri al masinii (5 locuri, 6-7 locuri, 8-9 locuri). Vom aduce doua clase de materiale: • Carrera si Caliber - pentru masini cu 5 locuri – 100 ron ; pentru masini cu 6-7 locuri – 121 ron • V8 Elegant – pentru masini cu 5 locuri – 110 ron ; pentru masini cu 6-7 locuri – 137 ron Covorase de mocheta nu vom aduce pe stoc, datorita diversitatii mari a optiunilor. Nici macar producatorul nu tine stocuri. Durata de livrare va fi intre 7-20 zile. Si la acestea, ca si la cele de cauciuc, va raman 15 ron de plata - un partial din costurile de curierat. Vedeti si sistemul de discounturi si transport. Mai jos aveti poze cu sistemele de prindere si cu bordurile cusute. Multumesc, Mircea Attached thumbnail(s) Prinderi__1_compressed.JPG ( Size: 160.59k ) Number of downloads: 820 Prinderi__2_compressed.JPG ( Size: 189.23k ) Number of downloads: 722 Cusaturi__1_compressed.JPG ( Size: 108.58k ) Number of downloads: 765 Cusaturi__2_compressed.JPG ( Size: 93.72k ) Number of downloads: 282 |
--------------------
Renault
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Salut themircea,
Am si eu nevoie de o tavita ca cea din poza pentru un Renault Symbol 2006. Se mai poate, ai pe stoc si daca da, cat ma costa? PS: Poza "plagiata" de la EdyB, mersi. Attached thumbnail(s) img024.jpg ( Size: 88.75k ) Number of downloads: 321 |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
andreis - sigur ca se poate! E pe stoc. 151 ron, minus 10% sau curierat gratuit. Pentru Symbol, mai avem si covorase de cauciuc la pret special (105 ron) - vezi poze pe paginile anterioare. Vezi si reducerile pentru forum: -la tavite sau bandouri– 10% reducere sau curierat gratuit -la covorase (cauciuc si mocheta) – aveti de plata 15 ron (un partial din costurile de curierat). Tot 15 ron ramane si daca sunt mai multe seturi pe livrare (practic aveti livrare gratuita pentru celelalte) -la covorase + tavita sau bandouri (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit -la doua tavite/bandouri pe livrare – 8 ron reducere pe bucata si curierat gratuit ; la 3 – 10 ron / buc ; la 4 – 15 ron / buc ; la 5 tavite sau bandouri /livrare aveti al 6-lea produs gratuit. Multumesc, Mircea |
--------------------
Renault
|
vyshy |
![]()
|
![]() Membru rombic Group: Members Posts: 106 Joined: 13 March 07 From: Bucuresti/Sf. Gheorghe ![]() |
Frumoasa oferta cu brodatul unei sigle pe mochete, dar m-ar interesa o poza, ma refer la varianta cu sigla marcii.
Mircea, te rog, adauga la comanda mea o tavita ptr un Golf 3 si astept, cu nerabdare, reducerea de 10 RON...pardon, covorasele ![]() Multumesc si spor. |
--------------------
renault
symbol 1.5dCi, 65CP
2007 28.500km - 25.06.2009
34.500km - 19.04.2010 44.500km - 23.08.2011 87.500km - 06.05.2016 |
|
themircea |
![]()
|
Salut!
vyshy - Logo-urile... pe masura ce aducem vom face poze. Am adaugat tavita si reducerea...si transportul gratuit... ![]() Multumesc, Mircea |
--------------------
Renault
|
AG-86-BRS |
![]()
|
![]() NIGHT ANGELS CLUB Group: Members Posts: 145 Joined: 28 September 08 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(themircea @ 6 Apr 2009, 07:16) Salut! AG-86-BRS - Vezi tu... exact asta-i rostul tavitei: sa nu se ajunga la asa ceva in portbagaj... Cu siguranta i s-a varsat neamtului ceva si i-a "topit" placajul si mocheta din portbagaj... Din pacate, tavita nu poate inlocui acel placaj. Ea e moale, flexibila. Eventual daca o pui peste PAL-ul de-acolo... Pe scurt: avem pe stoc tavita pentru portbagaj. un pret te rog ? si o poza daca se poate ? |
--------------------
Renault
Laguna
- AG 26 BRS
2012 2.0 dCI 4control CVA [IMG]http://i39.photobucket.com/albums/e184/KillerINC/nightangels-1_zps927f0c0d.jpg[/IMG]
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
AG-86-BRS - Poza cu Megane I HB, nu am... Sorry! Vezi, te rog, pozele de pe topic - la fel se potrivesc tavitele in fiecare masina! Toate sunt speciale pentru modelul respectiv si doar pentru acela - nu sunt universale! Pret- 151 ron. De aici scazi 10% sau ai curierat gratuit. Multumesc, Mircea |
--------------------
Renault
|
alin007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.710 Joined: 20 October 08 From: MIOVENI AG ![]() |
un set de covorase crem deschis mar interesa cat cosat ??
|
--------------------
RENAULT
11
- AG 04 TKK
85 TXE Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie!
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
alin007 - banuiesc ca de mocheta, nu? Ai tot algoritmul, cu preturi si optionale in postul meu din 06.04. Tuturor colegilor de forum care sarbatoresc acum Pastele, le doresc Paste Fericit! Kellemes Husveti Unnepeket! Frohe Ostern! , iar celor care au nume de flori : La Multi Ani! Mircea |
--------------------
Renault
|
MTtuning |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 21 September 08 From: Timisoara ![]() |
Ceau Mircea. Pentru renault twingo poti sa pui ceva poze cu presuri si covorase? Si cat ar fi pretul..Mersi mult
13 Apr 2009, 21:44: Ceau Mircea. Pentru renault twingo poti sa pui ceva poze cu presuri si covorase? Si cat ar fi pretul..Mersi mult This post has been edited by MTtuning: 13 Apr 2009, 21:44 |
--------------------
renault
twingo
2003 1.2 16v sport
|
|
Tomcat |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 1.367 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Nenea Mircea,
Am mai luat de la tine niste tavite de Solenza si de Focus. Am nevoie daca poti sa-mi gasesti set covorase, tavita portbagaj si huse eventual pentru un LAND ROVER FREELANDER 2 (an fabr. 2009). Da-mi niste preturi te rog daca se poate. Numai bine!! |
--------------------
Dacia
Logan MCV 2008 - 1,5 DCI
- B--000
Skoda Octavia
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(themircea @ 22 Mar 2009, 09:14) Salut! tunderbird - Da, scuze: sunt bleg! N-am vazut ca intrebai si despre bandouri. Bandourile sunt pe stoc. 130 ron, minus 10 % sau curierat gratuit. Vezi mai jos poze. Scuze ca-i neagra si masinuta... Evident ca bandourile se pot vopsi daca vrei. Tavita sigur voi putea sa-ti ofer ceva cat de cat apropiat, daca imi poti trimite pe mail 2-3 poze ale portabagjului si niste cote. Nefiind speciala pentru masina ta, nu va fi perfecta, deci si pretul va fi mult mai mic - in cazuri de-astea ne intereseaza nu sa castigam acum, ci sa castigam un client pentru viitor. Covorasele putem sa le avem in ~ 10-12 zile. Ai vazut reducerile daca iei toate astea, nu? Le scriu inca o data si mai jos. Reduceri pentru forum: -la tavite sau bandouri– 10% reducere sau curierat gratuit -la covorase – aveti de plata 15 ron (1/2 din costurile de curierat). Tot 15 ron ramane si daca sunt mai multe seturi pe livrare (practic aveti livrare gratuita pentru celelalte) -la covorase + tavita sau bandouri (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit -la doua tavite/bandouri pe livrare – 8 ron reducere pe bucata si curierat gratuit ; la 3 – 10 ron / buc ; la 4 – 15 ron / buc ; la 5 tavite sau bandouri /livrare aveti al 6-lea produs gratuit. Mircea, Ai mai jos poze si o schita cu configuratia portbagajului la Twingo I. Te rog fa-mi un pret pentru un colet care sa cuprinda: 1 set covorase de cauciuc + 1 set bandouri laterale + 1 tavita portbagaj. Ai cumva si bandouri de colt pentruTwingo I? Multumesc! LE Eventual niste poze la tavita propusa de tine, daca se poate. This post has been edited by tunderbird: 14 Apr 2009, 22:40 Attached thumbnail(s) Imag005.jpg ( Size: 543.14k ) Number of downloads: 265 Imag006.jpg ( Size: 557.75k ) Number of downloads: 189 Imag007.jpg ( Size: 548.71k ) Number of downloads: 137 Imag008.jpg ( Size: 562.12k ) Number of downloads: 126 Imag009.jpg ( Size: 561.98k ) Number of downloads: 123 Imag010.jpg ( Size: 573.7k ) Number of downloads: 106 Schita_tavita_portbagaj_Twingo_I.jpg ( Size: 512.2k ) Number of downloads: 147 |
--------------------
Dacia
Dacia
- B 13 ABC
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000 Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
themircea |
![]()
|
Salut!
MTtuning - din pacate, pentru primul Twingo nu exista in catalog tavita. Vezi mai jos raspunsul catre Tunderbird. Covorase exista, dar n-am primit niciodata pana acum. Comandam in fiecare saptamana, dar... se pare ca nu pun astia matrita pe linie - probabil au prea putine cereri din Vest, iar doar pentru noi nu se deranjeaza... ![]() Din alea semi-personalizate pot sa-ti ofer la 92 ron, dar nu va scrie pe ele Twingo... In rest, aceeasi calitate, aceeasi finisare. Tomcat - Freelander 2 - tavita e pe stoc. 151 ron minus 10 % sau curierat gratuit. Covorase nu-s in catalog pentru Free2. Daca vrei din alea semi-personalizate, te servesc cu placere. Nu-ti va parea rau - sunt excelente! Tunderbird - Excelente pozele si schita! Da-mi voie cateva zile sa dau gestionarilor sa caute, pe masura ce "frunzaresc" printre tavitele din stoc. O alta varianta: pe baza pozelor si a schitei tale, sunt sigur ca producatorul ar putea face matrita pentru tavita. Daca o va face, evident ca tavita ta va fi cadou si insotita de multumirile noastre! ![]() Decizia producatorului ti-o pot spune in cateva zile. Realist fiind, daca ar fi fost cereri in Vest, sigur ar fi facut deja matrita, dar de pe la ei au cam disparut Twingo 1. Aflu in cateva zile si te anunt. La prima vedere, nu seamana cu nimic... In ultima instanta, pot sa-ti ofer o tavita rectangulara de 50/90 cm, care va lasa neacoperite doar urechile alea doua de dupa pasajul rotilor. Covorase de cauciuc - vezi mai sus raspunsul catre MTuning. Bandouri: 130 ron Bandourile de colt sunt toate la fel, pe doua lungimi: 30.5 si 50.5 cm. Acolo nu ai ce diferentia in functie de model. E vorba doar despre un colt... ![]() Daca gasesc o tavita ce sa intre bine in Twingo, evident ca voi pune poza. Multumesc, Mircea |
--------------------
Renault
|
MTtuning |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 21 September 08 From: Timisoara ![]() |
Mircea, nu-mi trebuie neaparat sa scrie twingo pe ele
![]() Scuze ca pun atatea intrebari ![]() |
--------------------
renault
twingo
2003 1.2 16v sport
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 22:39 |