[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
themircea |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Grandtour 1999 Concorde ;
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
Cautam distribuitori. 0256/275273, 0720.699655 L-V 8-18 |
|||
Fre33lancer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 15 March 08 ![]() |
Asa , revenind , scuzati intarzierea pentru ca nu prea am avut timp de intrat pe net , ca feedback dupa ce am asezat tavita in portbagaj
. Tavita a ajuns super repede si ma bucur ca am apelat la "themircea" , este exact dupa modelul masinii , la prima impresie am fost putin dezamagit deoarece speram sa fie un material mai "cauciucat" in schimb este un fel de plastic mai moale , dar pentru unii asta ar fi un lucru bun sa nu se perforeze asa usor and CO , materialul anti-derapare din mijloc este foarte bun , dar doar daca asez lucruri din plastic pe el , de exemplu trusa de prim ajutor sta in mijloculul portabajului de parca e lipita chit ca pun frane destul de fortate. Un mic inconvenient este ca langa bancheta din spate exista 2 carlige , care nu se pliaza, din cat am inteles sunt ancorele pentru sistemul ISOFIX , sau ceva de genul , si imi ridica putin tavita in aer in partea de langa bancheta spate. Per total nota 9/10 ![]() ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
Dragos80 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 9 April 08 ![]() |
Salut,
ma intereseaza si pe mine o tavita pentu un Renault Clio Symbol(1.4 16V din 2006).As vrea sa stiu daca pretul si conditiile de livrare s-au schimbat? Multumesc si o zi excelenta. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006, 1.4 16V
- B-02-USW
|
|
cuza26 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 4 May 07 From: Bucharest ![]() |
am primit si eu tavita ier, foarte rapid de altfel, la nici 2 zile dupa ce am plasat comanda...mi se pare foarte tare materialul antiderapant...si acel "grilaj" din mijloc, de pus inca nu pentru ca trebuie sa o spal intai si pe urma o si atasez si revin si cu poze. Oricum nota 10 lui themircea si sper sa ne auzim cu bine si la alte comenzi...numai bine si spor la vanzare.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
Manager 1,5 85CP
- B-07-HLU
|
|
themircea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Salut!
Fr33lancer - In legatura cu materialul - Iti garantez ca, in conditii de utilizare normale nu se perforeaza! Ma rog, daca pui in portbagaj o cutie de viteze de camion, s-ar putea sa se zgarie putin tavita... ![]() In legatura cu carligele- sunt pentru centura de siguranta a bagajelor- se culca (fiecare spre exteriorul portbagajului). Vezi ca se lasa destul de greu... Ridica putin mocheta de langa ele si vei vedea ca au un fel de balama care le permite sa se rabateze intr-un sens, iar in celalalt, nu. Isofix-urile au alta forma - sunt negre, arata ca o "scobitura" lunguiata cu o tija metalica in mijloc si nu sunt pe podeaua portbagajului. Multumesc ca ai cumparat de la mine si multumesc pentru nota buna! Dragos80 - Am vorbit deja, te voi anunta cand fabrica va introduce Symbol fara "groapa" din portbagaj. Stie cumva, cineva, exact de cand a scos Renault "groapa" din mijlocul portbagajului de Symbol/Thalia? cuza26 - Multumesc ca ai cumparat de la mine si pentru recomandare! Ma bucur ca-ti place! CrIsTy - Scuze... Nu stiu ce-i Leon 1p ![]() Multumesc, Mircea 0722.259258 |
--------------------
Renault
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
|
Cr|sTy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 8 June 05 From: Constanta ![]() |
themircea multumesc pentru raspuns,este foarte bun pretul.
leon 1m este prima generatie(99-06),iar leon 1p a doua(05-prezent) |
--------------------
Seat
Leon 2.0TDI 140cp
2006 Sport-Up Ex: Dacia Solenza 1.9D 2004 Confort
Don`t follow me! I don`t know where I`m going... |
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Am primit si eu tavita, este excelenta. Am montat-o azi si vine bine. Atasez doua poze sa va faceti idee. Recomand cu incredere. Nu numai ca stai fara grija ca nu curge ceva dar si scamele sunt usor de inlaturat, inainte se impregnau in mocheta si trageam de ele cu aspiratorul. Multam' themircea inca o data.
Toate bune. Attached thumbnail(s) Apr12_01.JPG ( Size: 792.59k ) Number of downloads: 709 Apr12_02.JPG ( Size: 783.31k ) Number of downloads: 796 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
CrIsTy - Ahaaaa... M-am prins! Multumesc! So, pentru 1p (vezi ce repede am invatat? ![]() OVIDIUS - Eu iti multumesc! Pentru poze, pentru impresii si recomandari si pentru ca ai cumparat de la mine! ![]() Mircea |
--------------------
Renault
|
Cr|sTy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 8 June 05 From: Constanta ![]() |
In principiu vreau , in cateva zile o sa iti dau un raspuns concret.
Pentru Octavia Tour ai tavita ? Si presuri de cauciuc pentru Leon-ul meu? Mersi. |
--------------------
Seat
Leon 2.0TDI 140cp
2006 Sport-Up Ex: Dacia Solenza 1.9D 2004 Confort
Don`t follow me! I don`t know where I`m going... |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
tava portbagaj logan si presuri tava cu capse ai ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
CrIsTy - Octavia Tour - sedan sau combi? Sunt ambele si au acelasi pret cu Leon. Presuri de interior inca nu... CriSTI68 - este tavita pentru Logan. Toate masinile romanesti (Dacia, Matiz, Cielo) au inca 3 euro reducere pe langa reducerile pt reno.ro. Concret: 39.92 - 3 = 36.92 * 3.62 (cursul de azi) ~134 RON. Alte reduceri sau transport gratuit - vezi primul post al topicului, te rog. Presuri pentru interior, inca nu. Multumesc, Mircea 0722.259258 |
--------------------
Renault
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Acum pot sa ma relaxez cand deschid portbagajul. Merge perfect la Clio III tavita.
![]() Recomand cu caldura! Multumiri, Mircea. ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
themircea |
![]()
|
Salut!
George Paul - Ma bucur ca esti multumit! Iti multumesc pentru recomandare si ca ai cumparat de la mine! Mircea |
--------------------
Renault
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Incepand de saptamana viitoare, pe langa tavite aduc si bandouri laterale si pentru coltul barii. Pretul va fi 33.5 euro (~121 RON) setul de laterale si 20.05 euro (~73 RON) setul de colturi. Evident, de aici scadeti 10% sau transport gratuit, ca si pana acum... Se pot cumpara si la bucata, nudoar la set, daca dintr-un "eveniment" se pierde un element. Garantie 1 an. Se monteaza usor, vine kit complet cu instructiuni. Se pot vopsi in culoarea caroseriei, daca tineti neaparat... ![]() Pun o poza cu BMW, ca alta n-am deocamdata... Mircea 0722.259258 Attached thumbnail(s) BMW___5.JPG ( Size: 248.81k ) Number of downloads: 844 |
--------------------
Renault
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
Azi am primit tavita de porbagaj pt Megane sedan.Multumesc Mircea,livrarea a fost foarte prompta iar produsul de calitate.Vine ca si turnat.Ma bucur sa vad ca exista oameni si firme de supercalitate asa cum sunteti voi.Bravo tie si succes pe mai departe.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Cristi39 - Iti multumesc pentru cuvintele bune si pentru ca ai cumparat de la mine! Ma bucur ca-ti place si ca am putut sa te servesc! Mircea |
--------------------
Renault
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
the mircea , ptr un mcv cu 7locuri ai? ziceai ceva in urma cu cateva pagini si de ``apendicile`` acela care sa acopere gaura , adica spatiul picioarelor.
Pe mine nu m-ar interesa ``apendicele`` problema mea e ca pe mijloc am o ``ridicatura`` e locul unde se prinde bancheta cu locurile 6si7... |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Mircea au revenit tavitele de megane 2 sedan pe stoc?
|
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
@themircea
Eu lansez comanda ferma pentru un set de 4 bandouri de colt. |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Imi cer scuze pentru mica intarziere in raspuns. Azi noapte am ajuns in tara, deci daca va par un pic ![]() sonykel - Da, pe mijloc este zavorul pentru sezutul banchetei 3. Exista masini de teren care au la fel si la alea deja s-a introdus in matrita tavitei. La Logan MCV / 7 inca nu este prelucrat accesul respectiv, dar este pe teava. Eu ii tot bazai pe cei de la fabrica, dar... mai dureaza. Imi cer scuze! Gill_ro - de la mesajul tau din 15.04 am primit deja de doua ori ... ![]() Daca doresti, te rog suna-ma. Dodone - Te sun si ti le livrez azi. Multumesc, Mircea 0722.259258 |
--------------------
Renault
|
kriprii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 30 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Am vb si eu cu Mircea acum 40 min si mi-am comandat o tavitza pt clio3...abia astept sa vina....foarte amabil si de treaba Dl Mircea.
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
kriprii - Iti multumesc pentru comanda si pentru parerea despre mine! Azi pleaca tavita spre tine. Iti trimit SMS cu AWB-ul. Totusi, esti suparat pe mine? De ce m-ai facut "Dl.Mircea"? ![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc Mircea pt tavita se potriveste perfect !
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
BH 59 FIF |
![]()
|
![]() Membru cu Break Group: Members Posts: 1.456 Joined: 13 July 06 From: Tara Crisului ![]() |
Mircea, ceva vesti in legatura cu presurile de interior? Sau cu mocheta interioara pentru R12 Break (in masura in care ai aflat ceva)? In alta ordine de idei, Paste fericit
![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break Alpineliebe
1986
- BH 59 FIF http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-qRd8N3XU5Y
Cumpar priza aer capota R19 16v ph2. |
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Gill_ro - Eu iti multumesc! Ma bucur ca-ti place! BH59FIF - Presurile de interior sunt din ce in ce mai aproape... Scuze daca-ti pun rabdarea la incercare! Chiar incerc sa gasesc ceva cat mai bun, dar nu foarte scump. In legatura cu mocheta interioara - sorry, dar n-am aflat nimic. Paste Fericit! This post has been edited by themircea: 25 Apr 2008, 16:25 |
--------------------
Renault
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
sunt ceva sanse sa mai trimiti maine o tavita portbagaj pentru un logan sedan 2005, 1.4?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Ce se aude cu bandourile ?
![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
themircea |
![]()
|
Hristos a Inviat!
Va doresc Paste Fericit, sanatate, bucurii si impliniri! aphophis - Daca esti cumva Nutu, atunci ne-am auzit deja si tavita este in drum spre tine. Daca esti altcineva (...) te rog, suna-ma si ti-o trimit marti, iar miercuri ar trebui sa o ai. dodone - bandourile sunt aici - zilele astea voi posta poze si preturi. Renault-urile vin din fabrica cu bandouri laterale, dar iti stau la dispozitie cu bandouri pentru colt si eventual pentru alte masini care n-au... Meghitzanul - sorry, da' nu pot sa zbor... Dupa tonul mesajului tau, deduc ca esti foarte nemultumit de asteptare si imi cer scuze! Sunt convins ca stii cum se fac contractele internationale: pe langa a-ti gasi furnizorul "perfect" (lucru in sine foarte dificil), mai sunt o gramada de alte detalii de pus la punct (finaciare, administrative, tehnice, legale/contractuale etc). Scuze inca o data! In legatura cu "spusul ca sa ma aflu in treaba": nu este genul meu. Nu consum timp si energie pentru lucruri nedemne - in toate sensurile termenului. Mircea |
--------------------
Renault
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
a ajuns tavita la mine, sunt relativ multumit, consider insa ca isi merita banii tavita. atata doar ca in partea dinspre scaune,acolo e o "adancitura" pe toata latimea masinii, care insa nu stiu cum putea fi rezolvata. Recomand.
ps. tavita asta are garantie? daca da, ce inseamna ea si cum se acorda (pe baza carui act). This post has been edited by aphophis: 29 Apr 2008, 17:57 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 13:06 |