[VIDEO] Hai sa zgariem masini
![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Hai sa zgariem masini
Bliss |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
Bogdy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
QUOTE Imi poate spune cineva exact unde e facut filmul? QUOTE(Cocojambo @ 13 Feb 2008, 22:22) asta sta pe la mine la bloc..... e la metrou la dristor 2 filmata treaba. stiu parcarea trec de cateva ori pe zi pe langa ea... macar acuma stiu masina fraierului ![]() ![]() P.S bine ca eu parchez masina la o strada distanta daca minte el mint si eu... ![]() This post has been edited by Bogdy: 14 Feb 2008, 12:02 |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu n-am avut niciodata probleme aici la bloc cu zgarieturile, am gasit stergatoare ridicate de cateva ori dar nimic vandalizat (inca).
Inainte cand nu erau alveole nu ma baga pe trotuar sa ocup la nimeni locul, parcam paralel cu el. Oricum inamicul meu nr. 1 era un vecin de etaj care parca pe trotuar cu jumatate de metru in strada, ca sa poata iesi direct dimineata, si m-a intrebat odata daca i-am atins masina ca avea vopsea pe ea si cand i-am zis nu, nu prea m-a crezut. Acum de cand cu alveole, salut frate, parchez unde apuc, si mai gaseam stergatoare ridicate dar in ultimul timp nimic, probabil s-a invatat lumea ca asta e, nu mai au locurile lor... Locul meu unde parcam des vad ca acum incepe sa fie ocupat de vecinul meu de care am spus. Iar o incep cu el, singura problema e, el are program fix de servici, eu nu. Cam greu sa-mi fure locul ca eu ma intorc acasa mai devreme ca el si daca ies in oras, ies dupa ce vine el ca el vine relativ devreme ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(A l e x @ 14 Feb 2008, 09:50) Oricum, sunt cativa de au ramas fara permis dupa bravade filmate si puse pe YouTube, asa ca... Serios? Ar fi bine sa se intample asa dar sunt sceptic, mai ales in cazul asta, unde mi se pare foarte greu sa identifici persoana. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Da, serios. Tipii cu Dacia Break de l-au tras pe ala pe zapada si tico din spate era sa-l calce... Tipul cu Passat-ul din BC care a intors in intersectie cu frana de mana, etc... La stiri a spus ca au fost identificati si permisul le-a fost retinut, acum daca asa o fi, nu stiu ce sa zic..
Pe aia primii cu 160 km/h cu Dacia nu i-a ars... Dar eu ii cunosc, poate sun putin la politie sa le dau informatii ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
A l e x |
![]()
|
^ Perfect de acord.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
probabil omul avea ceva rafuieli cu vecinii aia si decat sa le rupa gurile si dintii ,mai bine sa isi faca masinile pe casco
![]() |
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Si tu crezi ca daca iti faci asigurarea pe casco aia si repede iti vireaza bani ca sa ti-o vopsesti , eu sunt patit si stiu ce spun...
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
- nnn
1999 / 2003 / 2008 /2011
|
|
Bogdy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 16 Feb 2008, 17:50) Si tu crezi ca daca iti faci asigurarea pe casco aia si repede iti vireaza bani ca sa ti-o vopsesti , eu sunt patit si stiu ce spun... Eu am casco la ardaf si un constataor de la ei,care mi-e prieten m-a avertizat ca de la 1 ianuarie nu mai despagubesc zgarieturile facute de altii in parcare pt ca sun considerate vandalism si ei nu despagubesc vandalismu.Asa ca trebuie in constatarea de la pol sa scriu ca am agatat ceva daca vreau sa-mi despagubeasca zgarieturile de pe usi. |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
--------------------
a
b
c
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mie nu-mi mergeeeee filmuletuuu!!!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Eu ma ducea jos si il disturgeam cu bataia indiferent cine era
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 12:59 |