Servodirectia - zgomot puternic viraj
![]() ![]() ![]() |
Servodirectia - zgomot puternic viraj
yonel33 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 5 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
25
1992
|
|||
jonny_bravo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 25 March 08 ![]() |
vezi daca nu cumva iti pierde ulei caseta de directie...mie asa mi s-a intamplat inainte da se duca draq de tot caseta. era fisuta o garnitura care era capsata in caseta si a trebuit sa schimb toata caseta. sper sa nu ai aceeasi prob
|
--------------------
renault
r25
1988 V6 injectie 2800 cmc
|
|
yonel33 |
![]()
|
nu de pierdut nu pierde deloc,iar din ce maresti viteza din aia se aude mai puternic,care imi poate spune de unde este ?
|
--------------------
Renault
25
1992
|
|
R20 |
![]()
|
![]() R20 (prima mea masina) Group: Members Posts: 256 Joined: 22 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Verifica rulmentii fuzetelor, tampoanele cutiei si stifturile de asigurare a planetarelor. Zgomotul si trepidatia pot veni de la uzura asimetrica a grupului conic(cutie), de la pozitia incorecta a ansamblului motor-cutie(tampoane), rulmenti sau planetare. Cauzele pot fi multiple, dar iti recomand o verificare atenta a celor de mai sus. Succes! P.S. Caseta de directie, atunci cand are probleme, are un zgomot si o trepidatie specifica, diferite de cele provocate de sistemul de rulare. Un mecanic ar trebui sa-si dea seama cu usurinta. O uzura exagerata in ansamblul timoneriei volanului poate avea astfel de simptome(numai la mersul in linie dreapta), dar la un R25... este exclus. This post has been edited by R20: 12 Apr 2008, 18:38 |
--------------------
R25GTX/R25 Baccara
1985/1990
Masini din vremea cand firma Renault se respecta.
|
|
yonel33 |
![]()
|
ok,am verificat si am observat ca un tampon de cutie este rupt si este prins cu o brida de cutie si caroserie,asta in primul rand,apoi nu stiu ce rulmenti ai spus sa verific, daca m-ar ajuta cumva cineva cu niste imagini ar fi ok,multumesc dar ...asta e,,
|
--------------------
Renault
25
1992
|
|
yonel33 |
![]()
|
pca ca nimeni nu-mi poate spune de unde am zgomotul,
![]() |
--------------------
Renault
25
1992
|
|
R25_GTS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 June 06 ![]() |
Salut
Iti e dusa planetara de pe dreapta. Rezolva repede si problema la tamponul de la cutie ca ai sanse foarte mari sa-ti sara planetara din tripoda la un viraj mai strans si sa vezi atunci distractie. |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
yonel33 |
![]()
|
R25_GTS,merci dar de ce crezi ca este dusa planetara pentru ca la mine se aude doar un uruit incontinuu la mers drept si stinga iar la viraj dreapta zumzetul dispare.Se acentueaza odata cu marirea vitezei.Repet cand ciupesc dreapta de volan zgomotul dispare ,apoi nu stiu ce tampoane de cutie am ptr ca nu-l am pe celo original ca sa -l caut. modelul este R25 TX,1991,B29B,J7T 732,nici cutia nu stiu de care e.Rog un sfat la probleme.
|
--------------------
Renault
25
1992
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Uruit continu.... verifica rulementi de la roata stanga..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 09:19 |