Aparatoare noroi de cauciuc - Kangoo, exista asa ceva?
![]() ![]() ![]() |
Aparatoare noroi de cauciuc - Kangoo, exista asa ceva?
Stefi_R |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 10 February 08 From: Sf. Gheorghe/CV ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kangoo 1.5 dci 80CP Privilege 2002 fara AC
- CV99DIA
|
|||
catnico |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 14 April 07 From: bucuresti colentina ![]() |
Este inutil sa mai cauti alte locuri ruginite....cine stie ce mai descoperi...daca trece ITP si merge e OK
Aparatori am pus din hipermarket(vezi ca sint modele de fata sau de spate;adica mai lungi sau mai scute) cehesti-daca am observat bine-din cauciuc care se prind rapid.Pret cam 25 ron perechea .Am incercat sa iau de la Renault=150ron perechea din plastic dur(din astea am avut si s-au spart cele de pe spate cind am dat cu spatele intr-un troian de zapada 3 Apr 2008, 18:15: Tamburii cu prima ocazie cind ii dai jos ii bati usor cu un ciocan si ii cureti de rugina si totul OK.Acum cu zgura care o au se racesc mai greu dar daca nu ai super nevoi de frinare sint bine.Masina a fost de prin Olanda... This post has been edited by catnico: 3 Apr 2008, 17:15 |
--------------------
renault
Rx4
benzina 2001
- b
|
|
Stefi_R |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 10 February 08 From: Sf. Gheorghe/CV ![]() |
Mutumesc frumos Catnico, numai bine.
|
--------------------
Renault
Kangoo 1.5 dci 80CP Privilege 2002 fara AC
- CV99DIA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 06:51 |