caut CD-player Megane 1, need help
![]() ![]() ![]() |
caut CD-player Megane 1, need help
pynky_2231 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 2 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|||
Roly94 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 21 December 10 ![]() |
Acolo la display,care a ramas gol,am luat o bucatica de autocolant pe negru mat,si am potrivito,de se vede doar ceasul.Arata ok.
|
--------------------
Renault
Megane
- MS-09-RJT
Classic 2001
|
|
wantedsvm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 27 July 11 ![]() |
salutari, din cate stiu eu pentru megane 1 nu exista cd/mp3 player stoc, si nici ceva aftermarket care sa se potriveasca fara rama adaptoare
http://www.accesoriicaraudio.eu/index.php?productID=14 aveti mai sus rama, partea buna e ca mufele sunt ISO si nu necesita adaptoare pentru comenzile pe volan si display aveti optiunea urmatoare: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_in...layer/PC99-X12/ dar ATENTIE! playerul care-l cumparatzi trebuie sa aiba iesiri pentru REMOTE si DISPLAY asta inseamna ca trebuie sa va orientati catre un player destul de scump, plus adaptorul acesta care nu e tocmai ieftin nici el...deci...chiar e nevoie de display?(are deja playerul), este nevoie de comenzi pe volan?(nu stati in living room si trebuie sa va ridicati ca sa schimbati melodia, ajungeti si cu mana) eu am cumparat un sony cdx-gt25 plus rama adaptoare, playerul are in cutie o gramada de instructiuni, mufa adaptoare pentru antena, boltul de guma din spate ca sa stea bine fixat, deci suficient. eu sunt multumit. bafta tuturor This post has been edited by wantedsvm: 9 Aug 2011, 10:57 |
--------------------
renault
megane
2000 1.9 dTi
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Stie cineva daca merge pus un rcd update list de megane 2.2 pe un megane 1 facelift?
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Merge dar fara afisaj si comenzile de pe volan si cu codul bagat pe "orbeste".
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
catalin1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
Am eu un player e de megane 2 merge si pe megane 1 e tuner list si respecta protocolul dispay si comenzi volan e tuner list il dau pt ca vreau sa mi iau un dvd monitor playerul e luat de pe un megane 2 cine e interesat imi poate lasa pm
This post has been edited by catalin1: 14 Jan 2014, 14:09 |
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
2000 phase 2 Decat la o nunta falsa mai degraba la un divort distractiv
|
|
catalin1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
caut sa schimb un player de megane 2 cu unul original de megane 1 cu track modelul tuner list, schimb pe schimb sau contra cost caut modelul original cu rama cel care il am nu vin e bine la bord si de asta il dau functioneaza bine
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(catalin1 @ 20 Jan 2014, 18:14) cel care il am nu vin e bine la bord si de asta il dau Daca nu gasesti unul cum vrei poti sa cumperi fata adaptatoare...de origine. @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
dante_x |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 13 February 10 From: Timisoara ![]() |
donez in Timisoara pentru cine este interesat o magazie de CD-uri originala Philips (cred)... montare in portbagaj, fara cabluri
This post has been edited by dante_x: 21 Jan 2014, 13:46 |
--------------------
Renault
Megane 1(R.I.P) / Stepway
1996 / Bicorp 16e ,8v; 2014 / 0.9 TCE
|
|
catalin1 |
![]()
|
vrea cam mult 380 lei si pe ebay sunt mai ieftine da na e marfa omului o vinde cu cat vrea
20 Jan 2014, 22:15: colegu ca sa nu fie degeaba iti platesc o suma modica daca vrei sa mi l dai mie This post has been edited by catalin1: 20 Jan 2014, 22:15 |
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
|
|
espacern |
![]()
|
Pentru instalare magazie de CD trebuie cablul si HU-ul compatibil...este inscris pe fatada CD-controler.
Sunt mai multe modele de magazie cu mufa mare lata/mica albastra/rosie....functie de an fabricatie. @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
dany30 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 22 January 14 ![]() |
Am eu un cd player original
![]() |
--------------------
Renault
megan 1
2001
|
|
catalin1 |
![]()
|
si cat vrei pe el colegule ,conteaza ca am ramas somer are vreo importanta
![]() This post has been edited by catalin1: 24 Jan 2014, 19:51 |
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 12:56 |