Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Carcasa filtru aer pe carburator mai mare, ajutor din nou

traficantul de de guJI:D
post 8 Feb 2008, 02:40
Post #1

Membru incepator

Group: Members

de curand am schimbat carburatorul din unu cu 2 camere a pus mecanicul unu de dacie 1.4 ca cica consuma mai putin:)) ....... si acuma am probleme cu filtrule de aer nu ami poriveste vechiul ...........ceva sugestii?? astept cu mare interes ! MS baieti si bafta la buji ph34r.gif wub.gif cool.gif

ma gandeam sa decupez si sa fac cumva s aastup gauara mai mare din filtrul cel vechi si sa il fac cum va sa potriveasca la carburatorul nou si sa il lipesc cu silicon:D..........daca totusi ma gandesc ca nu est eo ideee ff buna:D blink.gif blush.gif huh.gif

This post has been edited by traficantul de de guJI:D: 8 Feb 2008, 02:44

--------------------
renault 11 GTL - cj 02 RMD 86 berlina
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Aleks
post 8 Feb 2008, 09:04
Post #2

membru corespondent

Group: Members
From: Iasi

acuma, na, daca l-ai lasat pe maimutoi sa face ce-a vrut el cu masina ta

btw, de ce n-a gasit o "solutie" si pentru filtrul de aer ? sa puna unul de dacie, de exemplu ... wink.gif

acuma, "constructiv" vorbind, iti poti face o "masca" din plastic, care sa se potriveasca exact pe carburator, lasandu-i "margini" prestabilite care sa se potriveasca intr-un decupaj identic pe carcasa filtrului ... daca intelegi ce vreau sa spun ... "masca" lipita apoi "in" carcasa filtrului cu superglue, silicon etc etc etc ... cred c-ar merge, asa, ca improvizatie ... totala

--------------------
Renault 11 - 126.000 km 86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100
Am întrebat, n-am dat cu parul.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 14:42
Dacia