Permis Categorie A si inmatriculari motociclete
![]() ![]() ![]() |
Permis Categorie A si inmatriculari motociclete
"Seba" |
![]()
|
||
![]() Membru Inferior Amputat Group: Members Posts: 37 Joined: 11 September 07 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310L
1997 Berlina Politicianul roman este precum o dacie clasica stricata,un buzunar fara fund.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Inseamna ca ai bani si de o taxa de poluare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
"Seba" |
![]()
|
![]() Membru Inferior Amputat Group: Members Posts: 37 Joined: 11 September 07 From: Oradea ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 7 Feb 2008, 18:58) Ma! nu ma inerva! in primul rand de asta vreau motor,iar harbul ramane pentru carat butelii si cartofi si de mers iarna. ![]() 7 Feb 2008, 19:07: QUOTE(antifizic2 @ 7 Feb 2008, 18:56) Da,dar nu cred ca trebe bagat in ea in fiecare saptamana 1 litru ca in blestemata asta de "dacie". This post has been edited by "Seba": 7 Feb 2008, 18:07 |
--------------------
Dacia
1310L
1997 Berlina Politicianul roman este precum o dacie clasica stricata,un buzunar fara fund.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai omule, daca-ti doresti ceva cu adevarat, nu te va opri nimic.
Ce dracu', doar un gabor e la inmatriculari? Te duci zilnic pana se plictisesc aia de tine si tot o inscri... Sfatul meu e sa nu te arunci la motoare puternice, ca-ti vei rupe gatu'. Tu nu asculta la astia cu zmeii lor care s-au urcat direct pe hayabusa, ca in cele din urma toti au luat o cazatura urata la viata lor. Sunt mai multi cei care au murit sau au ramas cu probleme medicale pe viata, decat cei care au reusit sa struneasca hergheliile de cai. La inceput te fura peisajul, nu poti sta cu ochii doar pe vitezometru'. Eu nu incerc sa descurajez, doar sa te pun in tema ca motociclismul e o meserie grea, periculoasa si costisitoare. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ninjacul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 16 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Total de acord cu ce spune "vis-a-vis"!
Daca o vrei doar pt oras sfatul meu este sa iti iei un scuter.Consum mic,intretinere usoara etc. |
--------------------
RENAULT
CLIO 2
2002 1.5 Dci
- B-54-CHU
|
|
"Seba" |
![]()
|
Pana la urma nu cred ca-mi voi lua motor si cu asta nu mai fac nici A-ul ,mai astept sa vad cum mai invart mafiotii taxele.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310L
|
|
cigraphics |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 14 December 08 ![]() |
Acum am B si vreau sa i-au si A-ul posibil sa inceput de luni sper sa nu tina mult scoala ca as vrea sa-l i-au cat mai repede cat despre motor as vrea sa i-au un Super Sports Bike
Are cineva idee cum se calculeaza taxa de inscriere pentru motoare ? |
--------------------
DACIA
Logan
2006 - Preference
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca vis-a-vis a fost foarte clar cu taxa de inscriere.
Cat priveste scoala, teoretic dureaza cam o luna. Practic, poti in 2 saptamani sa te inscrii la examen. Toata distractia asta in Bucuresti costa in jur de 800 ron. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:15 |