Ford Mondeo vs Honda Accord
![]() ![]() ![]() |
Ford Mondeo vs Honda Accord
Meghitzanul |
![]()
|
||
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|||
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
multumesc pt raspunsurile de pana acum, dar ca sa nu mai fim off-topic, avand in vedere ca atentia mea s-a indreptat mai mult spre civic sedan decat spre accord, am mutat discutia pe alt topic: http://www.reno.ro/civic-sedan-sau-accord-t100494.html
This post has been edited by herculane: 5 Feb 2008, 10:31 |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 5 Feb 2008, 03:52) laurentiu dai inca odata dovada de incultura automobilistica. mondeo nu e rabla pe care vrei tu sa o arati, ba dimpotriva. Iar ca si comportament sportiv e sus printre bmw,audi,mercedes. Eu nu stiu ce sa recomand, accordul arata mai bine (desi ford mondeo hatch arata binisor).. Si atunci de ce toata lumea fuge de Ford? De ce le tin doar cat au garantie, dupa aceea le marita repede, ca sa nu cumva sa schimbe injectoare din buzunar? Si nu vreau sa arat neaparat ca e rabla, chiar e superba masina, cel putin din fata, superb e si Fiat Bravo sau Punto dar fiabilitatea si costurile mari de reparatii si de intretinere sunt o mare bila neagra la ele. Iar la Honda n-am auzit vreodata probleme tehnice la ele, cel mult ca nu se aud basii suficient de profund in sistemul audio sau ca vopseaua e cam prea lucioasa. ![]() Si, da, sunt cam incult in domeniul automobilelor, nu toata lumea sta sa frece netul toata ziua sa stranga 32 de mii de posturi pe Softpedia. Si vezi ca, teoria ca teoria, da si practica conteaza. This post has been edited by Laurentziu83: 5 Feb 2008, 17:13 |
--------------------
.
.
.
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
am ford, si anume mondeo, de multi ani in familie, si este o masina fiabila, foarte buna. ford-ul intr-adevar este in partea superioara a constructorilor, asa ca nu va luati de partea asta
noul mondeo, din ce vad in diverse teste, e una dintre cele mai bune masini din clasa ei, iesind in unele peste accord... |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 14:37 |