Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Adila16 |
![]()
|
||
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
O faza de toata jena am vazut-o pe A2 alaltaieri: unul cu o Skoda Octavia s-a luat la intrecere cu un Ford Mustang. Aveau pe undeva pe la 170. Evident ca cel cu Mustang l-a lasat sa treaca atunci cand ala i-a venit la 5 m in spate cu flash-urile de rigoare, pentru ca, asa cum a devenit clar dupa gestul de a trece pe banda 1, avea mai multa minte in cap. Probabil ca deja mandrul posesor de Skoda a devenit megaloman.
This post has been edited by dan73205: 4 Aug 2008, 23:51 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Maine-poimaine e filmuletul pe youtube in care se "usura" el pe mustang cu tractorul lui.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(dan73205 @ 4 Aug 2008, 23:46) O faza de toata jena am vazut-o pe A2 alaltaieri: unul cu o Skoda Octavia s-a luat la intrecere cu un Ford Mustang. Aveau pe undeva pe la 170. Evident ca cel cu Mustang l-a lasat sa treaca atunci cand ala i-a venit la 5 m in spate cu flash-urile de rigoare, pentru ca, asa cum a devenit clar dupa gestul de a trece pe banda 1, avea mai multa minte in cap. Probabil ca deja mandrul posesor de Skoda a devenit megaloman. pai ori s-au luat la intrecere, ori ala cu skoda venea in viteza si i-a dat flashuri ? oricum nu prea inteleg ideea... daca am skoda si vreau sa merg cu 200, ce trebuie sa fac ? sa merg cu 100 ca asa merge si SLR'ul din fata mea si ca daca il depasesc sa nu cumva sa zica lumea ca sunt un sarman frustrat ? Si nu stiu cata minte avea cel cu Mustang, parerea mea e ca a procedat regulamentar si civilizat... Sau daca avea Mustang banda 1 era interzisa ? mie tot ce mi se pare de toata jena este ca cel din Skoda a dat flashuri, oricarei masini ar fi fost ... Trabant, Mustang, SLR... iar fiecare merge cu cat are vrea si il tine masina si buzunarul... daca era o obosita de dacia 1300, nu mai era nimic spectaculos... "al dracu ala cu dacia, sta ca zdreanta pe banda 2 ![]() Pai de-aia ajung o gramada sa faca accident, fiindca toti se compara pe sosele... Vai m-a depasit ala care are doar 90 cai si ajunge in 100 la ora in 11 secunde, pe mine care am 100 cai si ajung la 100 la ora in 10,7 secunde.... Nu se poate asa ceva... Blanaaaaa !!! This post has been edited by andu911: 5 Aug 2008, 01:32 |
--------------------
-
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Crezi ca am urmarit la secunda "lupta" dintre cei doi? Am vazut ca vine ceva din spate m-am retras pe banda 1, au trecut pe langa mine, Skoda foarte aproape in spatele Mustangului dupa care, in departare am vazut flash-urile pe spatele fordului. Cam atat am observat ca mai imi vedeam si de drumul meu. Ca ala a venit tare din spate, sau ca se intreceau trage tu concluzia. Mie mi s-a parut de toata jena gestul de a te ambitiona si a te cocosi cu orice pret cand nu prea ai cu ce pe langa gestul cu flash-urile si pe langa cel extrem de periculos de a circula la 170-180 la ora la 5 m in spatele cuiva. Chestii de genul asta vad foarte des si mi se pare tipic pentru "tarani" ca sa le spun asa, care au prins un pic de cheag si prima investitie a fost o masina cu care se dau in stamba pe sosele crezind ca sunt cei mai tari si care, probabil, nu stiu ca exista si alte masini, mult mai putin celebre e adevarat fata de Skoda, precum Ford Mustang.
Deci mie mi s-a parut, si ma repet, ca a veni la 170 aprox. daca nu mai mult, si a da flash-uri unui Mustang o chestiune prin care voia sa spuna "uite ca si eu pot, ca sunt mai tare decat tine" si de la premiza asta am plecat nu de la cea ca ala asa merge de obicei. As putea pune pariu ca despre asta e vorba si nu despre faptul ca vrea muschiu' lui sa mearga cu 200 si s-a impiedicat taman de un Ford Mustang....in cele mai multe cazuri cand cineva merge la limita vitezei unei masini, da flash-uri, face slalom si alte chestii de genul asta, cred ca vrea sa demonstreze cat de tare e el ceea ce mi se pare de toata jena. PS: eu am mers cu 200 atunci cand eram singur in masina, cand nu am vazut pe nimeni in fata sau in spatele meu si am facut-o ca sa stiu ce am sub c....si daca masina mai se apropie de ceea ce a fost cand a fost noua.... This post has been edited by dan73205: 5 Aug 2008, 08:38 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
lexa1312 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 April 08 ![]() |
Neata.
Am patiti si eu o faza....cam jenanta dar care si acum ma face sa rad... De obicei la pod la Elvila, dimineata nu prea se face coada (foarte mare) dar astazi cand am ajuns acolo....cooooooada pe jumatate din Caramfil. Evident un politist in intersectie care pe langa ca ne lasa sa trecem cate 3 masini de pe fiecare banda. ii mai lasase pe soferi sa intre si pe toate benzile (adica si pe cele de dreapta). Normal ca in momentul in care ne-a da drumul.....toata lumea s-a ingramadit....si din 4 benzi.....ne-am facut buluc pe doua... Toate bune si frumoase...stau si stau si stau ....ma umplu de nervi, si ii umplu frigiderul de "carne" (in gand evident )...etc....ca sa ajung in intersectie...si sa constat ca politistul nu era nimeni altul decat un prieten din copilarie ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2001/ 1.4 16v unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
si nu i-ai spus sa se lase de meserie?
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
lexa1312 |
![]()
|
i-am atras atentia ca a blocat jumatate de cartier....
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(dan73205 @ 5 Aug 2008, 08:15) Crezi ca am urmarit la secunda "lupta" dintre cei doi? Am vazut ca vine ceva din spate m-am retras pe banda 1, au trecut pe langa mine, Skoda foarte aproape in spatele Mustangului dupa care, in departare am vazut flash-urile pe spatele fordului. Cam atat am observat ca mai imi vedeam si de drumul meu. Ca ala a venit tare din spate, sau ca se intreceau trage tu concluzia. Mie mi s-a parut de toata jena gestul de a te ambitiona si a te cocosi cu orice pret cand nu prea ai cu ce pe langa gestul cu flash-urile si pe langa cel extrem de periculos de a circula la 170-180 la ora la 5 m in spatele cuiva. Chestii de genul asta vad foarte des si mi se pare tipic pentru "tarani" ca sa le spun asa, care au prins un pic de cheag si prima investitie a fost o masina cu care se dau in stamba pe sosele crezind ca sunt cei mai tari si care, probabil, nu stiu ca exista si alte masini, mult mai putin celebre e adevarat fata de Skoda, precum Ford Mustang. Deci mie mi s-a parut, si ma repet, ca a veni la 170 aprox. daca nu mai mult, si a da flash-uri unui Mustang o chestiune prin care voia sa spuna "uite ca si eu pot, ca sunt mai tare decat tine" si de la premiza asta am plecat nu de la cea ca ala asa merge de obicei. As putea pune pariu ca despre asta e vorba si nu despre faptul ca vrea muschiu' lui sa mearga cu 200 si s-a impiedicat taman de un Ford Mustang....in cele mai multe cazuri cand cineva merge la limita vitezei unei masini, da flash-uri, face slalom si alte chestii de genul asta, cred ca vrea sa demonstreze cat de tare e el ceea ce mi se pare de toata jena. PS: eu am mers cu 200 atunci cand eram singur in masina, cand nu am vazut pe nimeni in fata sau in spatele meu si am facut-o ca sa stiu ce am sub c....si daca masina mai se apropie de ceea ce a fost cand a fost noua.... eu am zis ca principiu, ca nu conteaza marca masinii.... dar e probabil ca multi sa aiba o anumita frustrare si sa faca precum cel cu skoda.... |
--------------------
-
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
cu carnea altora
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
voi chiar credeti povestea cu fata?......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Astazi in drum spre servici m-am hotarat brusc sa nu mai accept sa intre in fata mea toti handicapatii mintali care cred ca linia de tramvai este banda si cand ajung la semafor iti taie fata brusc. Hotararea a fost luata dupa ce am vazut cum o vaca, isi merita numele pe deplin, incepatoare depaseste pe linia de tramvai toata coloana si vrea sa se bage in fata si sa faca dreapta in conditiile in care erau 2 benzi pe sens. I-am spus sa invete sa stea frumos la coada ca si restul participanti la trafic, plus i-am atras atentia ca nu i s-a uscat bine cerneala pe permis si este deja pe linia de tramvai. Daca nu ar mai fi lasati sa se bage in fata cred ca ar disparea astfel de specimene, sau poate ar trebui sa fie peste tot in Bucuresti ca pe linia tramvaiului 41.
This post has been edited by Relu11: 5 Aug 2008, 10:46 |
--------------------
.
.
.
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
parerea mea e ca lexa e fata .....am primit un "pm" si am avut sentimentul ca imi vb o fata ....si sincer ce conteaza fata /baiat este o pata de culoare
si eu injur si cele mai snt puii mei (am 2 pui de perna ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Nu draguta!Nu mi se pare anormal de loc!Sunteti "construite" special pentru tocatul maruntel din buzisoarele voastre maiestre!Pe mine ma amuza ideea unui frigider umplut de o fata!Ce-o baga in el?Ce zicea colegul DrK mai sus?
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
veronik, lexa nu poate trimite pm
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
marian-j |
![]()
|
Dar poate trimite e-mail-uri!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sadi esti tare........
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
da a incercat pm si a ajuns e-mail dar tot prin reno de asta avea "" pm meu in postare scz ca nu am specificat
![]() This post has been edited by veronik: 5 Aug 2008, 11:59 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
marian-j |
![]()
|
Ce v-am zis?
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
lexa1312 |
![]()
|
corect nu pot trimite pm-uri dar am trimis mailuri.
b76bgaarh.....zi-mi ce "dovada" vrei ca sa te lamuresti ca nu sunt o "clona" ![]() daca tot ai dubii....poti cauta pe hi5 profilul meu...tot dupa lexa1312 si o sa vezi si acolo...mai multe poze.....altceva ce mai vrei???? ![]() cat despre frigider..... marian-j, acasa cine umple frigiderul? tu sau sotia? acum....ca e la propriu sau la figurat...ce mai conteaza? ![]() gasim si noi femeile cu ce sa umplem frigiderele....e adevarat ca nu cu acelasi lucru cu care le umpleti voi....dar ,....ne straduim si noi...ce sa facem... ![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
|
marian-j |
![]()
|
Domnitza la mine acasa EU umplu frigiderele.Toate!
![]() Am fost promovat "sef de plasa" si "ofiter al caruciorului de supermarket" in grad de cavaler!Sotia mea are un loc de munca ce o solicita din greu de dimineata pana seara si nu prea ii mai arde de mers la cumparaturi cand scapa (in sfarsit!) de la munci.Plus ca nici nu e prea pasionata de sportul asta.Ciudat,nu,pentru o femeie?Asa ca am preluat eu sarcina de a face aprovizionarea casei cu cele trebuincioase. ![]() Deseara cand ma intalnesc cu cocoana mea o sa iau pozitia "cratitza"(adica-mi proptesc ambele maini in șolduri,nu va mai ganditi la prostii! ![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Va salut ,dracie mare ce am facut , m-a mancat sa o caut eu pe lexa de curiozitate sa vad cum arata,si nu prea le am cu hi5 si am dat ca prostul la url , lexa1312 si acum imi apare mie lexa1312 la url ,va rog spuneti-mi cum scot url de la hi5 .Stima si respect!
|
--------------------
fara
fara
- fara
fara
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
DrK |
![]()
|
asta va arde pe voi
![]() punctul de vedere al unui om trebuie ascultat indiferent de sex sau culoare.. exceptie fac sfaturile referitoare la condus... This post has been edited by DrK: 5 Aug 2008, 14:16 |
--------------------
Sedan
Negru
|
lexa1312 |
![]()
|
se pare ca e important..nu vezi...ca este o mare dilema
![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Deci nu stie nimeni cum scot url de la hi5, acum ma cheama pe mine lexa1312 pe hi5 culmea offffffffffffff
|
--------------------
fara
fara
- fara
fara
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
terminati cu offtopicul
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
QUOTE(marian-j @ 5 Aug 2008, 13:47) Domnitza la mine acasa EU umplu frigiderele.Toate! ![]() Am fost promovat "sef de plasa" si "ofiter al caruciorului de supermarket" in grad de cavaler!Sotia mea are un loc de munca ce o solicita din greu de dimineata pana seara si nu prea ii mai arde de mers la cumparaturi cand scapa (in sfarsit!) de la munci.Plus ca nici nu e prea pasionata de sportul asta.Ciudat,nu,pentru o femeie?Asa ca am preluat eu sarcina de a face aprovizionarea casei cu cele trebuincioase. ![]() Deseara cand ma intalnesc cu cocoana mea o sa iau pozitia "cratitza"(adica-mi proptesc ambele maini in șolduri,nu va mai ganditi la prostii! ![]() ![]() GENIAL!!!! ![]() Neneeee, ti-ai gresit meseria! Pamfletar tebuia sa te faci... Sau, nu cumva, Vlad Musatescu e numele de scena...?...Pseudonimul...?.... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 10:37 |