Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
twingooo |
![]()
|
||
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mutzunache, eu nu spun ca tipa nu e o idioata care pe langa faptul ca e un pericol pentru sosea, mai e si nesimtita. Precum am spus, nu judec pe nimeni de aici, sunt faze si faze si nici eu nu sunt usa de biserica, doar simteam nevoia sa fac un apropo ca prea repede isi pierde lumea calmul pentru orice, si cred ca ar trebui s-o luam toti putin mai usor cu nervii...
Avani, eu nu am spus ca trebuie sa stai si sa nu reactionezi... Una e sa claxonezi si sa flashuiesti, si alta e sa dai geamul jos, sa injuri si apoi sa iesi cu bata doar ca ti-a taiat calea. Sincer, eu nici la accident nu cred ca e normal sa iasa cu bataie. Asta e, s-a intamplat, exista Casco, exista service, cat timp esti sanatos nu cred ca e motiv de cearta. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Perfect de acord, nu e cazul sa te certi, dar e cazul sa reactionezi ! E o diferenta, reactia nu trebuie neaparat sa genereze cearta, desi in majoritatea cazurilor, reactia exact asta inseamna, inceperea unui circ.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
QUOTE(twingooo @ 9 Jul 2008, 14:09) faza de toata jena:coada de 3 km in plin centrul pragai din cauza unei dacii 1300 cu numere de TM.faza jenibila e ca tipul nu s-a stresat macar sa o traga pe drapta, stanga sau ma rog!faza misto e ca nimeni nu a claxonat sau scos capul pe geam sa il injure si culmea, doi politisti l-au ajutat sa o scoata in afara carosabilului HUO! Natie de.... (oameni cu prea mult bun simt si civilizatie). Uite ce bine la noi, eram spre Real intr-o seara si langa mine pe banda 1 un mosulica cu un un Fiat 80-100-habar n-am, oricum ceva minuscul si vechi... In spate un Renault Megane coupe modelul precedent cu un posesor tuciuriu. Nu stiu ce facu mosulica, l-a deranjat cumva, ca s-a dat meganistul jos, s-a dus la om i-a zis-o, l-a scuipat, tras un pumn in masina. BAI, asta e atitudinea de latini luptatori/bravi/spartani/mojici/mitocani/necivilizati. La lupta ![]() Disclaimer: n-am nimic cu Mutzu, poate doar la partea cu scuipatul a exagerat, da uneori nu mai poti si rabufnesti. Si mie imi pare rau cateodata ca Meganul e asa bine insonorizat.... ![]() |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu mai scuip cate zile oi avea pe vreo masina sau din masina...
In urma cu cativa ani un pieton mi-a tasnit in fata, pe loc nepermis. Am franat de aproape ca i-am dat pe toti cei din masina cu capul de bord si de scaune... Ala s-a speriat in prima faza, apoi si-a continuat excursia pana la mijlocul drumului, cautand parca o alta masina careia sa-i sara in fata... Culmea, tot el balacarea ceva si pe de-asupra mi-a mai arat si degetul mijlociu... ![]() ![]() Asta e, mi-am luat-o. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Flamingo
![]() Uraaaaata de tot faza.... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Flamingo
![]() This post has been edited by MHY: 9 Jul 2008, 17:23 |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
Apropo, daca ar veni masinile cu pusti de paintball in dotare, si la fiecare incident minor s-ar lasa doar cu un duel de un rezervor de bile intre cei doi implicati, si apoi fiecare merge in drumul lui ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Ar fi foarte tareeee..Daca o ''reglezi cum trebuie'' rupi cu ea..
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 9 Jul 2008, 11:53) Acum cred ca intelegi din ce cauza sunt atatea accidente in care sunt implicate motocicletele (nu ma refer la copiii de pe scutere si la vitezomanii gen Ghost Rider). Foarte multe accidente se termina in "Imi cer scuze, nu te-am vazut". Acestea se intampla cam toate dupa acelasi tipar... Soferul face stanga si BUM, motorul intra in masina... "Pai de ce nu m-ai depasit domne pe partea dreapta ?" Nu mai vorbesc de usile deschise imediat dupa ce se parcheaza. Asigurati-va ca pe banda 1 nu vine niciun motociclist sau biciclist ca voi sunteti de vina, nu ei si in cel mai rau caz faceti si puscarie. Cica in Spania si in Italia moare cate un motociclist pe zi. Noi stam bine, inca... dar asta nu e o consolare. Completare: la deschiderea usii, indiferent de pe care parte, sa ne uitam daca nu vine ceva/cineva... Vazut scena: do'n'soara (...my ass, ca sa citez unul dintre moderatori... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.020 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
m-a inundat vecinul (nemernic ca vecin nu e) din nou.
sunt curios daca rezolv ceva cu asigurarea. multa indiferenta si nesimtire in tara asta. |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Si e in crestere!...
In parcare la Cora Lujerului... Asteptam in masina. In stanga mea, parcheaza un nenea cu un Logan visiniu. Consoarta 'mnealui, nu neaparat o fiinta corpolenta, deschide portiera cu atata elan incat o repede, cu bufnetul aferent, intr-a masinii in care ma aflam. Cu ochii la mine, cu o privire de vitica bolnava de amigdalita, cucoana se extrage din interiorul Daciei si, la remarca mea, cum ca "Loganul e o masina teribil de lata, nu-i asa?", m-a bagat in mama mea... I-am aratat obrazul si mi-am continuat activitatea de acordare a radioului, ignorandu-i bombanelile... Langa portiera mea se infiinteaza sotul sau cine o fi fost - soferul Loganului, mai precis - si ma intreaba pe un ton usurel agresiv: "Ce e, ba, ce nu-ti ajunge?''... In putine cuvinte i-am explicat ca nu cred ca era necesara deschiderea la maxim a portierei astfel incat sa imi atinga masina..."Si, ce. i-a luat lacul?!"..."Nu stiu, dar la a dumitale sigur i-a sarit vopseaua de pe muchie..."..."Ia vezi, ca iti tai cauciucurile!..." a gasit omul solutia de a ma intimida. M-am enervat un pic, dar m-am abtinut si i-am replicat zambind: "Taie-le, dar ale dumitale is mai scumpe!".. S-a uitat luuung ca melcul la mistrie si a plecat injurandu-ma copios si confesandu-se viticii:..."Auzi draga ce mi-a zis ala, ca cauciucurile mele sunt mai scumpe!" M-a bufnit rasul si mi-am continuat activitatea! This post has been edited by Adila16: 9 Jul 2008, 18:03 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Eu i-as mai fi spus sa-si asigure bunurile de acasa... sa vezi atunci, ce-l incuiai, ca nici integrame nu stia sa mai dezlege.
![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
QUOTE faza de toata jena:coada de 3 km in plin centrul pragai... @twingooo, pe de alta parte nici cu cehii in general si cu praghezii in special nu mi-i rusine ![]() Da' probabil are de-a face si cu faptul ca prin Buhuresti nu am condus niciodata in vietisoara mea, si pe de alta parte circulatu' prin Cehia vine la mine ca intermezzo intre Germania si Slovacia/Ungaria, toate tari cu o cultura a circulatiei rutiere muult superioare fratilor "Knedliky" ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Adila16 pentru bizonii astia cred ca va trebui sa-mi pun si eu o "finala" in masina, pentru ca intr-o asemenea situatie eu unu nu mai stau la discutie
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Adila16 |
![]()
|
Fii convins ca mini-lectia mea de politete a trecut neobservata...Sau, mai rau, a fost considerata obraznicie...
In momentul in care am vazut cu cine am de-a face, am decis sa incerc sa nu ma exteriorizez si sa ii ''umilesc'' cu chestiuni un pic peste IQ-ul lor... ![]() Din pacate, e plin locul de asemenea nesimtiti... Mi-e greu sa va explic in cuvinte atitudinea superior-sfidatoare la adresa n-are importanta cui, dar si moacele surprinse de replicile mele... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Vio @ 10 Jul 2008, 03:49) [...] ajung spre dimineata in Romania, si dupa ce ma salvez de fo doua-trei ori la mustata pe Arad-Deva de o coliziune frontala cu cate un cretin nenorocit de tirist care depaseste fara mila DESI MA VEDE VENIND, si dupa ce evit sa fiu scos de pe drum de cinci-sase capsunari de Espana sau Italia care se grabesc mai tare ca mine, si care la trecerea de la caruta cu coceni la Passat nu au apucat sa invete cum se face o depasire ca lumea, incep sa plag dupa cehi Sa muara Cici, deci efectiv e tabloul de acasa, nu-mi vine sa cred, ai descris perfect, is plecat de vreo 4 luni jumate dar le am inca proaspete in memorie. Prea tare.![]() ![]() P.S. Stupid disclaimer: A l e x, sper sa nu te simti iarasi agresat de postul meu. Incearca sa-l ignori. Serios. This post has been edited by adip: 10 Jul 2008, 18:02 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Si io n-am mai calcat prin tara de la inceputul lu' aprilie, si nici nu apuc inainte de 10-15 septembrie... da' drept sa spun mi-i cam dor, cu toate obstacolele pomenite
![]() Io zic ca nu serveste nimanui vesnica antiteza aia plecati afara contra aia ramasi in tara... odata ca romani suntem si ramanem ori pe unde am fi (am mai intalnit si io fandositi pe aici care nu mai stiu romaneste si tot la 2 vorbe una ii "Scheiss' Rumänien", da io cred ca nici io si nici adip si nici alti "diasporeni" de pe aici nu ne incadram in categoria asta)... faptul ca sunt plecat afara nu imi interzice sa sufar pentru ce nu merge bine in tara mea, si sa critic in ideea ca poate o auzi careva si s-o imbunatati ceva... presiunea asta a criticilor o avea ceva efecte pana la urma... Din pacate in istoria tarii asteia singurele "momente de glorie" au fost atunci cand a fost modernizata cu forta... ganditi-va de exemplu la 1848, si atunci revolutia si modernizarea au facut-o niste baieti ajunsi cu treburi pe afara, care au vazut si invatat cam cum merg lucrurile prin niste tari mai normale, s-au intors in tara lor si au incercat sa reproduca ceea ce au vazut pe acolo... si n-a fost rau deloc... This post has been edited by Vio: 10 Jul 2008, 18:20 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
A l e x |
![]()
|
adip : Agresat ? Eu doar ma amuz cu toti capsunarii...
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Faza de toata jena azi, ma rog ieri, ca e dupa 12. Moulins, orasel pitoresc din Franta unde toata lumea se cunoaste cu toata lumea, cladiri vechi superbe, oameni mai mult decat amabili, oameni care isi lasa masinile deschise cu cheia in contact pentru ca nu au de ce sa se teama, ce sa mai, raiul de pe lume. Ei bine, in fata mea, la semafor, un Audi A-"seiz", cu toate geamurile lasate, cu Guta ragaind la maxim in boxe iar la volan un tigan burtos.... Bai, iti vine sa te iei cu mainile de cap!!!
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
red_dog |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 13 December 07 ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 11 Jul 2008, 00:00) Faza de toata jena azi, ma rog ieri, ca e dupa 12. Moulins, orasel pitoresc din Franta unde toata lumea se cunoaste cu toata lumea, cladiri vechi superbe, oameni mai mult decat amabili, oameni care isi lasa masinile deschise cu cheia in contact pentru ca nu au de ce sa se teama, ce sa mai, raiul de pe lume. Ei bine, in fata mea, la semafor, un Audi A-"seiz", cu toate geamurile lasate, cu Guta ragaind la maxim in boxe iar la volan un tigan burtos.... Bai, iti vine sa te iei cu mainile de cap!!! si toata lumea e indignat de ce ai amprenteza in intalia sau saturat si aia de ei noi ne-am obijnuit si de aia nu mai ne deranjeza dar ei nu au cunoscut pana acum asemenea specimene ![]() |
--------------------
megane EX-treme
2
- gr-63-dog
2008
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Ii plangeam de mila acum 2 ani... ce fac ei? ce stiu mai bine... fura si pleaca.
http://www.realitatea.net/video_413376_un-...ori_313027.html |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Minunatii drumari din Alba, au crezut de cuviinta ca intre Alba Iulia si Sebes este mult mai bine sa traga o linie continua (cred ca le-a fost greu sa mai ridice "bidineaua" de pe carosabil) decat sa mai faca unu sau doua sensuri giratorii. Si cum in zona se construieste mult (fabrica de bere Albaher - sau cum se numeste, o firma care face betoane, si alte santiere) este imposibil sa nu prinzi in fata o minunata RABĂ, care nu merge mai repede de 60 Km/h nici la vale, si sa vezi nene coloane
![]() Capac la toate astea sunt puse semne cu "depasirea interzisa" cam asa: dai de primul semn cu placuta aditionala <1,5 Km>, dupa aproape 800 metri alt semn "depasirea interzisa" placuta aditionala <2 Km> dupa alti aprox 800 metri alt semn cu placuta <5 Km> ![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Case facute pe banii nostrii ... mama lor de incompetenti...
Eu nu mi-am permis sa-mi schimb masina ca sa pot plati impozitul la kkatul de stat roman si astia arunca munca noastra pe fereastra. Sa-i ... in gura de idioti. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Apropo Fratzica de faza cu burtosu din Aseiz in Franta.
Acum 2 saptamani eram in delegatie in Bergamo Italia. Cum mi-am terminat treaba mai repede, spre seara am plecat in orasul vechi al Bergamo-ului aflat undeva sus pe o colina. Ce sa mai povestesc, dupa ce am urcat cu un funicular, am ajuns in orasel. Case vechi superbe, strazi inguste, turisti impresionati care faceau poze, era foarte fain. In toata agitatia asta, la un moment dat aud in fata mea voci de romanasi, din care citez: "- No mah, tu ce ai baut? - Da' pa' ce sa beu, am dat 5 euro si am baut o p|_|La." Foarte fain ce sa zic...nu scapi de ei oriunde ai fi. M-am uitat in alta parte si mi-am vazut de treaba. This post has been edited by dan22y: 11 Jul 2008, 12:44 |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
o fi baut-o cu paiu sau la pahar?
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
A l e x |
![]()
|
Fratzica, eu am patit exact la fel in Nuremberg. Eram in centrul vechi, superb de altfel, liniste, calm, totul frumos.
Se aude un POC mare... Sotia unui prost de-l ghida la parcare ii da una in capota si tipa "GATA BA CA O LOVESTI P-AIA !!!!" Apoi seara in hotel liniste, numai aud "BAAAAAAAAA, HAI PUTIN AICI MAAAAAAA" Si tot asa. Toata galagia era facuta de romani... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Cola - acelasi gust fara zahar ! Nu e vis, este realitate !
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 00:13 |