Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
http://www.adevarul.ro/actualitate/evenime..._309569625.html
Pai sa nu iti vina sa il omori pe sofer? ![]() ....un tânăr abia întors din străinătate, care își etala talentul de vitezoman prin satul Turulung. Duminică după-amiază, Francio Gabor, din comuna sătmăreană Turulung, și-a luat fiul de 6 ani, Szabolcs, de mână și s-au îndreptat împreună spre un magazin alimentar, pentru a-i lua o înghețată micuțului. A fost ultimul lor drum. În comuna în care duminică nici pasărea nu se aude, au fost loviți din spate, pe trotuar, de un autoturism al cărui șofer a pierdut controlul volanului. Au murit pe loc, striviți între bolid și gardul unei case. Șoferul care conducea bolidul este Vasile Cionca (24 de ani), în autoturism aflându-se și logodnica sa și o altă tânără. Niciunul dintre cei trei nu a fost rănit. Atât șoferul, cât și fetele au ieșit pe picioarele lor din mașină. La aflarea veștii, mama a leșinat de durere. Bărbatul ucis își întreținea familia dintr-un venit de 400 lei pe lună. Anul acesta în septembrie voiau să meargă în Germania pentru a câștiga un ban în plus. „Se descurcă greu, el era pantofar, nu avea un venit mare. Voiau să plece amândoi la muncă în Germania pentru a le asigura un trai mai bun celor doi copii", a spus o altă vecină, Nagy Eva. Șoferul a fost reținut duminică pentru 24 de ore. Judecătorii au considerat că tânărul poate să fie cercetat în stare de libertate. „Din păcate, cererea a fost respinsă, iar tânărul eliberat. Accidentul a avut un impact deosebit de grav, pericolul social este foarte puternic", a precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, Ana Rusu. În această dimineață se va judeca recursul depus de Parchet, iar procurorii vor solicita din nou reținerea lui. copil.jpg ( Size: 30.04k ) Number of downloads: 719 This post has been edited by mihai_dorin: 2 Aug 2010, 23:01 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
daca politia se plange ca e prea ocupata.... si ca judecatorii e de vina...
unul de asta luat putin la intrebari la sectie, controlat bine la ficat se gandeste de 2 ori inainte sa mai faca asa ceva.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
@Fratzica ce batuta merita mirificu'...
P-ala nu l-ar fi lovit zeul cu Q7le... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Miss Arad 2010
http://www.vestic.ro/articol_12631/imi-dor...-arad-2010.html Tulai Doamne ![]() L.E. Acum am vazut... șinșpi ani???! |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 3 Aug 2010, 01:29) eu zic ca nu a vrut sa i fure nimic...sunt o gramda de ratati din astia...care opresc femeile/fetele pe strada in scopul unei ''combinatii'' ....probabil ca tipa a spus un adevar dureros despre '''gigolo italiano $$$'''...si el a dat cu sticla in ea...asta este un caz fericit...am vazut si altele mai nasoale..... Fratzica...apropo de miss ![]() ![]() This post has been edited by M i h a i: 3 Aug 2010, 09:20 |
--------------------
------
------
------
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
ok mersi
![]() |
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 3 Aug 2010, 08:46) Miss Arad 2010 http://www.vestic.ro/articol_12631/imi-dor...-arad-2010.html Tulai Doamne ![]() L.E. Acum am vazut... șinșpi ani???! auleooo ce baragladina ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
a fost manarit! erau altele mai bune
![]() ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Si Aradu s-a tiganizat in halul asta?
![]() |
--------------------
**
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
nu, ca aradu` nu e tot in romania
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Bai frate, astia sunt sanatosi la cap ? "Angajații Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) vor putea opri șoferii în trafic în timpul controalelor pentru combaterea evaziunii fiscale și vor putea dirija circulația cu ajutorul semnalelor luminoase și al amplificatoarelor de voce, conform unui proiect legislativ al MAI."
http://www.mediafax.ro/social/angajatii-an...culatia-6770622 Si daca scoate bastonul prin trapa masinii propun ca avioanele care trec pana la distanta de 1050m de locul faptei sa opreasca politicos, sa prezinte bonul de combustibil si identitatea pasagerilor din randul patru, locurile de la geam. (s-a constatat ca evazionistii prefera locurile de la geam, din dreptul aripilor). Mama lor de incompetenti. Nu sunt in stare sa aduca la bugetul statului bani din impozitarea tiganimii cu vile si palate de neam prost ,cu Q7 in batatura care culmea iau ajutoare de tot felul din partea statului roman !! Astia care nu sunt in stare sa combata evaziunea fiscala la comertul cu legume si fructe practicat de turci si araboi ,la contrabanda de alcool si tutun !! DE CE sa ma opreasca in trafic pe mine cetatean onest ,platitor de taxe si impozite ?? This post has been edited by Tamango: 4 Aug 2010, 17:58 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
sa-mi zic si eu oful
cine trece pe la marriot in vremea asta poate observa ca se asfalteaza de zor s-au apucat baietii sa refaca trotuarul care lipsea , dezafectat in urma Bucharest Chalange si tot atunci am vazut ca taie si mai sus spre marriot si am zis ca or sa largeasca si zona unde din 3 benzi se ingusteaza si se face una , insa am observat ca s-au oprit fix acolo si nu vor face nimic desi daca se muta trotuarul ceva mai incolo , exista posibilitatea , s-ar fluidiza enorm traficul acolo ,dar la noi evident ca nu se poate alta magarie este ca au raschetat asflatul pus acum 2-3 luni in zona rondului si au pus altul , pe astia chir nu ii vede nimeni ? se plang ca nu au bani si ei ii arunca pe geam ? pun asfalt din 3 incercari si la iarna se duce din prima .... This post has been edited by L!nuX: 4 Aug 2010, 18:04 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Crezi ca numai in zona aia se intampla asta?
![]() Trebuie sa pape cine trebuie ![]() PE mine ma irita si mai rau treaba asta cand ii vad pe la tv mancand rahat ca trebuie sa strangem cureaua... |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
la mine in fata blocului se lucreaza de 2 luni si un pic... pe zi ce trece ma mir ce le mai trece prin cap
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Dan73 |
![]()
|
Asta e culmea dom'le. Sa racai asfaltul aflat in condtii foarte bune si sa reasfaltezi in timp ce strazi si bulevarde in stare proasta si foarte proasta raman in aceeasi stare. Am impresia ca totul tine de compozitia asfaltului. Racaiala aia o baga inapoi in masina si mai pun ceva acolo si o reaseaza la loc toata treaba realizandu-se cu costuri minime si cu profituri bunicele. Pe strazile cu asfalt mai vechi probabil nu mai tine smenul ca are alta compozitie asfaltul
![]() This post has been edited by Dan73: 4 Aug 2010, 21:10 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Nu numai pe Pantelimon nu se face nimic.
Cand vii spre Iancului de pe strada Traian, la intersectia celor doua strazi iti rupi pur si simplu masina in doua: daca vrei sa scapi de macazul de la tramvai care iese vreo 5-10 cm din asfalt (cu niste colturi foarte taioase) dai intr-o ditamai groapa. Asa ca nu stii ce sa alegi mai repede: macazul sau groapa? Mai ales ca semaforul tine foarte putin pe verde. Si situatia e asa de ani de zile. Ii pasa vreunui edil? Nici vorba! Ii doare exact in basca. ![]() |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
daca ma chinui da , ca am PDG-ul
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
M i h a i |
![]()
|
la iarna sa te vad...cu tot cu pdg...
![]() ma refeream la urcat iarna pe bordura aia mare...nu cum se merge iarna in general... This post has been edited by M i h a i: 5 Aug 2010, 17:59 |
--------------------
------
------
------
|
|
L!nuX |
![]()
|
toata iarna in fiecare zi am iesit cu masina si daca iarna asta in care au fost super zapezi m-am descurcat sper ca si la iarna
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
QUOTE(mihai_dorin @ 31 Jul 2010, 11:27) Astazi am asistat la o faza de toata jena facuta de niste tigani cu aere de Spania. Intamplator se facea sa stationez langa o benzinarie, acolo coada de vreo 7 masini. Asta inseamna ca erati mai mult de 7 da? De ce nu le-ati rupt picioarele? Si inca ceva referitor la ce a zis Mihai: nu sunt tigani doar in tarile cu legi de cacao...sunt PESTE TOT! si in Elvetia e plin de ei, in Anglia la fel, au ajuns chiar si in Danemarca. Nu sunt extremist, dar in Romania nostra draga se poate face lumina doar daca se aplica masuri radicale. N-ai cum sa schimbi mentalitatea peste noapte. In schimb poti sa-i constrangi! De cand sunt in Elvetia am vazut cel putin 10-20 de tigani pe strazi sau prin intersectii care culmea, vorbeau romaneste. De vreo 2 sau 3 ori am vazut cum politistii s-au strans in jurul lor si i-au luat pur si simplu pe sus. Nu vroiau sa se legitimeze asa ca le-au smult ranitele cu forta si i-au pus la pamant. Acum stau sa ma gandesc: daca la noi s-ar proceda la fel, oare ce efect ar avea? (excludem abuzul organelor de lege). |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
Dan73 |
![]()
|
Permite-mi sa te contrazic. Nu trebuie nici o masura radicala. Trebuie doar sa se aplice legile, eventual niste reglementari in plus pentru a impozita si controla anumite activitati
![]() This post has been edited by Dan73: 5 Aug 2010, 18:22 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
<edit> am citit altceva.
Orasul in care stau, contine o mare colonie de bronzati. Ok, ii bateai ca erau doar doi, dar apoi cand veneau gasti, ce faceai? Astia sunt genul sabie, cutite, etc. This post has been edited by mihai_dorin: 5 Aug 2010, 20:24 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
L!nuX |
![]()
|
Inca nu ati invatat ca , cu tiganii nu va puneti ? ca-s multi si uniiti ?
tiganii de la noi sunt ca niggeri din america , doar ca pe aia i-a mai cizalat un pic bastonu de polititst pe cand ai nostrii nu ii cizeleaza nimeni pentru ca au cumparat toti politistii . |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th August 2025 - 19:52 |