Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Coro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
dar vai, sunt oripilat
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
S-a mai postat pe undeva chiar si textul integral. Dar daca e adevarat, nu strica.
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
luck33ro |
![]()
|
kactuse - nu pot decat sa-ti urez pofta mare, atunci!
![]() |
--------------------
**
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
pofta buna si tie la mancat in buda
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
luck33ro |
![]()
|
Oi fi neam cu patronu terasei Tia? Vrei sa-mi rupi si picioarele, ma dai afara din servici ?
![]() |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
http://www.replicaonline.ro/patronul_care_...ojpc_34559.html
Trebuia sa ia bataie un turist ca sa faca aia un control si sa constate ca nu are gramajele afisate ![]() Insa cred ca gresesc...nu faptul ca a luat omul ala bataie i-a urnit ci faptul ca a ajuns in presa chestiunea. ![]() Au mai fost plangeri si anul trecut : http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/revist...late-44207.html This post has been edited by Dan73: 31 Jul 2010, 10:07 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
caktuss |
![]()
|
ninja, n-am neamuri in alimentatia publica si nici nu apreciez ce s-a intamplat acolo. "autoritatile" romane sunt ca deobicei cu botul pe labe si se leaga de gramaje...
dar si aia care s-au incapatanat sa mearga la terasa aia. cata minte sa ai sa nu-ti dai seama ca nu esti dorit si ca e posibilitatea sa nu mearga ceva bine... s-au rastit chelnerii la ei, s-au purtat urat, ei nimic, batman, batman. |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Astazi am asistat la o faza de toata jena facuta de niste tigani cu aere de Spania. Intamplator se facea sa stationez langa o benzinarie, acolo coada de vreo 7 masini. Probabil in gandirea ciorii conducatoare de BMW, coada e pentru prosti, moment in care acesta s-a bagat fix in fata cozii de la benzinarie. Claxoane peste claxoane,injuraturi, etc..tiganii nimic, se dau jos sa alimenteze, si sa rada la fraierii care asteptau la coada.
In astfel de momente iti dai seama ca niciodata nu o sa ajungem o tara macar de lumea a 3-a. Si o alta faza de toata jena a fost acum 10 minute cand am deschis o sticla de lapte Tnuva. Era branzit si mucegait, emana un miros intepator. Ma uit pe termenul de expirare, 5 august 2010. ![]() This post has been edited by mihai_dorin: 31 Jul 2010, 11:28 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 30 Jul 2010, 22:39) Ne meritam soarta. De ce? Simplu: la asa ceva, eu ii serveam putin mai tarziu cu niste cocktail-uri molotov. Case solved for good! |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
In timpul transportului si manipularii se pot intampla multe, asta nu inseamna ca firma Tnuva e de vina. Si nu, nu lucrez in industria alimentara.
![]() This post has been edited by Mutzunache: 31 Jul 2010, 11:48 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Asa e, insa tot ei trag ponoasele in astfel de cauzuri. Nu e normal sa gasesti un produs in termenul de valabilitate, stricat.
This post has been edited by mihai_dorin: 31 Jul 2010, 11:54 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mihai_dorin @ 31 Jul 2010, 11:54) Asa e, insa tot ei trag ponoasele in astfel de cauzuri. Nu e normal sa gasesti un produs in termenul de valabilitate, stricat. Pai depinde de unde l-ai cumparat. Daca l-ai luat de la magazinul din coltzul blocului, afla ca unii patroni opresc noaptea frigiderele, ca e criza si asa mai fac economie. Eu nu cumpar niciodata lapte de la butic, prefer supermarket-urile. |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(balanel @ 31 Jul 2010, 11:45) Ne meritam soarta. De ce? Simplu: la asa ceva, eu ii serveam putin mai tarziu cu niste cocktail-uri molotov. Case solved for good! Probabil ca vom ajunge curand la solutii de genul asta. Statul se ocupa cu altele ... ![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.270 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
molotoave pentru aia de se bagasera in fata la benzinarie.daca inventeaza cineva masina timpului ma ofer voluntar sa ma intorc in 1933 si sa ii bag in cap lu' hitler ca evreii e niste baeti buni.aia mai colorati sunt adevarata plaga si primejdie pentru ei.si nici nu arata asa tare a arieni.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(balanel @ 31 Jul 2010, 12:45) Ne meritam soarta. De ce? Simplu: la asa ceva, eu ii serveam putin mai tarziu cu niste cocktail-uri molotov. Case solved for good! Nu, nu asta e solutia. Solutia e alta: facut public despre ce terasa e vorba (nu o terasa in Eforie) si atitudine din partea tuturor. Asta e terasa cu pricina, pe aici nu calcam. Intr-o saptamana isi pune lacatul la usa si pe viitor se invata minte sa mai faca asa. Pun pariu insa ca la ora asta daca te duci pe acolo are clientela. Si atunci da, chiar ne meritam soarta. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 30 Jul 2010, 22:39) Mi-e imi cam suna a vrajeala.Si sa spun si de ce.Pentru ca stateam la o terasa,sau restaurant in Eforie Sud,care avea si o intrare/iesire laterala.Ei,2 cupluri,bine imbracati,ce credeti,dupa ce au mancat si baut au luat-o la fuga.Noroc cu angajatii terasei care i-au prins repede.Si sa vezi scandal. Pai frate,daca mananci,plateste. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Dan73 |
![]()
|
Si cumva cei pomeniti de tine sunt aceiasi cu cei care au luat bataie pe terasa Tia?
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
luck33ro |
![]()
|
Si erau vreo 8 cu copii cu tot? - fugeau incolonati sau haotic?
![]() |
--------------------
**
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
Inca mai sunt oameni care eu impresia ca NU suntem babuinii Europei. Nostalgici, nationalisti sau pur si simplu naivi, refuzand sa vada adevarul, ramasi cu educatia ceausista si faptul ca noi suntem urmasii bravilor traci, daci, romani si a altor popoare cu istorie viguroasa. Nu mai este mult si o sa realizeze si ei adevarul. Asta numai daca nu au prieteni in pozitii bune sau interese directe in situatia de sine a lucrurilor.
Am umblat prin Africa. Afara de culoarea pielii, nici o diferenta. Coruptie, nesimtire, delasare, nepasare. Asta e realitatea noastra. E un banc ce reflecta bine situatia: Mama vierme si cu puiul vierme, intr-un 'cenzurat': -Mama, noi putem trai si intr-un mar? -Sigur, puiule, doar suntem viermisori. -Mama, dar noi putem trai si intr-o para? -Sigur puiule, doar suntem viermisori. -Mama, dar noi putem trai si intr-o cireasa? -Sigur puiule, doar suntem viermisori. -Auzi, mama? Dar noi de ce traim intr-un 'cenzurat'? -Aici ne-am nascut, puiule! This post has been edited by the_tavi: 1 Aug 2010, 19:18 |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Apropo de ciori, mi-am adus aminte de o intamplare de prin tara. Acum 1 saptamana intamplarea face sa opresc in parcarea de la monumentul de la Marasesti. Aici la prima vedere nimic interesant, masini parcate frumos, ditamai monumentu cu schele din lemn pe el de nu se mai intelegea nimic si cateva tarabe de suveniruri cu Dracula, ca deh asta se vinde la noi in tara, unde e Marasesti si unde e Dracula.
![]() Vad o masina curatata (mai de graba spoita) in parcare cu stergatorul ridicat, ma uit in jur mai erau vreo 3 in acelasi mod. Cand ma uit mai bine 3 ciori, ca altfel nu ai cum sa le spui, desi nu ma consider rasit, spalau la un Clio de zor. O galeata cu apa ff murdara( abia plouase si va dati seama de unde se alimentau) si niste bureti zdrentuiti erau "tehnica din dotare" pentru spalarea masinilor. Munca asidua le este intrerupta de venirea la masina a soferului masinii pe care am zarit-o prima data, care nedumerit lasa stergatorul jos si se suie in masina sa plece. Repede spre el se indreapta muncitorii calificati mai sus mentionati pentru ai cere acestuia tariful pentru spoiala nesolicitata de acesta. Barbatul vazandu-se incongurat de acestia, le intinde o hartie de 5 lei pentru as putea continua mai departe drumul nederanjat. ![]() ![]() Si acum sunt bucuros ca nu m-am dus sa vizitez monumentul si am ramas langa masina mea proaspat ceruita, la o cafea, si la un moment de ramas gura casca. Deci cum era cu Legiunea Straina si napalmul? |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.270 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
A fost copilu' intr-o excursie in Evropa cea batrana si proasta- a nu se confunda cu depozitele cu acelasi nume.In toate tarile unde intrau in vorba cu altii prima intrebare care le era pusa cand aflau ceilalti de unde vin stiti care era: din romania adica tigani nu?Nu e mit si nu e inventie. Degeaba se chinuiau copiii saracii sa le explice celorlalti ca nu sunt tigani daca si pe brandul de tara scrie cu litere mari ROMania si toata lumea ne stie de tigani din cauza tiganilor.Sunt mai vizibile si mai periculoase bataile cu sabiasi cu pistoale in strada decat furtul portofelului.Lumea percepe siguranta personala prin faptul de a merge pe strada fara a fi atacat de cineva iar la noi nu prea ai siguranta.Singura cioara buna e aia cu aripile taiate si nici o lege nu ma poate obliga sa imi placa ciorile.Bravo lor alora din Hadareni care au avut curajul sa ii puna la punct pe tigani.De ce mereu pe unde se aciueaza tiganii creste brusc rata infractionalitatii? De ce la bursele de locuri de munca pentru tigani se duc tot romanii? Pentru ca tiganii nu vor sa munceasca cinstit.Pentru ca in tara asta romanii sunt minoritari in adevaratul sens al cuvantului.Pentru ca un copil de roman se duec si da examen la o facultate buna in timp ce pentru tigani sunt locuri rezervate .
This post has been edited by buzasparta: 1 Aug 2010, 23:07 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
the tavi,lucrezi la un hotel?in Timisoara?
acolo mi-a spus cineva bancul,de aia intreb daca nu, imi cer scuze! |
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
buzasparta
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Oricum tiganii ne-au cam asimilat ei pe noi: multi romani neaosi au "adoptat" comportamentul lor, prostimea ii priveste cu admiratie, la TV fac rating... Vai mama ei de tara!
![]() |
--------------------
**
|
|
buzasparta |
![]()
|
Asa cum exista tigani romanizati tot asa exista si romani tiganizati.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 2 Aug 2010, 14:20) pro tv ..acasa..otv...kanal d..... eu sunt de parere ca nu rromii sunt vinovati..daca aveam justitie era liniste..... politistu il prinde si judectoru face ce vrea muschiul lui.....au prins si in tarile unde legile sunt de rahat...vezi Franta...binee...acolo arabii conduc ostilitatile..... unde auzi de rromi ? franta...italia...spania...tari cu legi de cacao... nu trebuie sa ai ceva cu etnia,,,,trebuie sa ai ceva cu infractorul...este drept ...cei mai multi sunt din etnia asta...de ce? pentru ca au vazut ca le sunt permise toate infractiunile...au vazut ca sistemul este slab..si de ce sa nu profite.. This post has been edited by M i h a i: 2 Aug 2010, 14:51 |
--------------------
------
------
------
|
|
buzasparta |
![]()
|
mihai daca etnia nu are treaba mai intreb odata: cum se face ca in localitatile unde se aciueaza tigani sau apare o tabara de tigani creste bursc rata infractionalitatii?
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th August 2025 - 22:05 |