Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
vallixx |
![]()
|
||
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Ma uitam si eu relaxat la un filmulet cu trenurile shinkansen, si cand arunc un ochi pe commenturi ce vad? Melteanul roman in actiune. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Se pare ca e ultima moda in materie de tepe...n-au bani sa se intoarca acasa,au nevoie de doctorii..
http://smartwoman.hotnews.ro/atentie-la-me...pla-si-tie.html |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu se mai poarta cureaua de alternator rupta prin parcarile supermarket-urilor ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Si mie imi zicea un mos ca nu mai are bani de medicamente ca e din Campulung si ca mai are nevoie de nu stiu cat. Am zis hai sa-i dau, ca pensionarii sunt vai de mama lor. Cand ma intorc ii cerea la alta cucoana si i-am zis "ce faci, omule? nu ti-am dat eu cat mai aveai nevoie?" "Pai ti-am zis ca sunt din Campulung si nu mai am bani sa ma intorc..."
Au mai venit vreo 2 cu o poveste asemanatoare. Ca au lucrat si ca nu sunt din oras, si i-au pacalit aia ramanand in Bucuresti fara niciun ban. Da sigur, nu mai dau la nimeni. Vazuse prietena mea o batrana in metrou care cica plangea ca i-au furat banii si nu stiu ce si daca o ia cineva in Pitesti ca n-are bani ca venise in Bucuresti sa vanda rosii. De ce ai veni la 100km de Pitesti sa vinzi niste rosii? Cate ai putea sa cari ca sa iti scoti banii de drum? 27 Jul 2010, 17:37: Face unu de la mine din spatele blocului scandal cu niste vecini de-ai lui din bloc din cauza ca el isi parcheaza mereu masina exact la iesirea din spatele blocului si el se crede Dumnezeu pe peticul ala de pamant. "Pai si suna la politie, ca sa moara mama ma duc la primarie si de nu o sa ia toate bucatariile pe partea asta amenda" asta nu stie ce sa mai zica ![]() Un samsar de masini. Isi gaseste clienti cu care vine tot aici in spatele blocului sa le polisheze. Are un Jaguar pe care il tot vinde de vreo 2 ani. De 2 ori pe saptamana scoate furtunu pe geam sa il spele si incepe sa o strige pe nevasta-sa: "Bianca!!! Hai fa-ncoa!" "Mai adu fa ...". Si iar incepe sa-i dea cu polish cu cel mai zgomotos aparat pe care l-a putut gasi ![]() This post has been edited by spy_oh_joy1389: 27 Jul 2010, 17:37 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
si ce?
o punga cu nisip fin fin si rahat aruncata pe geam precis fix cand termina de polishat ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Ce zicea el vecinului de fata cu politia(indicatie scenica: tipul la bustul gol si cu lantoc de aur si fata de copil inocent)
"Eu parchez aici ca e usa mea, tu parchezi la etajul 2 la usa ta!" ![]() Drk, mai gasea tipul chistoace de tigara pe masina. Mama mama! ce injuraturi auzeam! Crede-ma ca m-a batut gandul de nu stiu cate ori sa ma duc noaptea sus la ghena sa arunc cu oua pe masina aia. Mai ales cand mai testa el sistemul audio de la masina noapta(de vreo 2 ori s-a intamplat) |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Bagati-i ma spuma poliuretanica pe esapament, pe chedere la usi si in radiator. Ati scapat de belele ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
the shit bag never fails
![]() mai poti da cu wd40 pe stergatoare intr-o zi ploioasa cand vrea taranu sa iasa ![]() un autocolant negru pe oglinzi si parbriz daca nu cu autocolant atunci ceva usor si uleios ![]() si pentru o finalizare perfecta ![]() This post has been edited by DrK: 27 Jul 2010, 21:12 |
--------------------
Sedan
Negru
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
ia o bujie veche, scoate portelanul ala si da-i cu el in geamuri si luneta. nu tre sa arunci tare, sau bucati mari, e suficient sa le "scapi" din mana cand treci pe langa masina lui. cand ploua, de preferinta. iar spuma, o bagi noaptea, sa aiba timp sa se usuce si sa expandeze.
trecand la topic, avem cativa useri de toata jena |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
nu ma refeream la acest topic
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DrK @ 27 Jul 2010, 21:10) the shit bag never fails ![]() mai poti da cu wd40 pe stergatoare intr-o zi ploioasa cand vrea taranu sa iasa ![]() un autocolant negru pe oglinzi si parbriz daca nu cu autocolant atunci ceva usor si uleios ![]() si pentru o finalizare perfecta ![]() Daca e neagra ia un spray roz si cand treci pe langa ea da-i o dunga. |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
imi povestea cineva ce-a patit in grecia sapt trecuta..greva la toate benzinariile cand sa plece spre casa..mai avea 20 de km pana la bulgari si i s-a aprins becul de la rezerva si nimeni nu vroia sa-i vanda benzina..pana la urma s-a abatut 15 km si a gasit un Shell unde se vindea pe sub mana
![]() daca mai statea o zi prindea greva si la ferry ![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Aici vorbim de Romania, nu de Grecia.
Aia stiu sa faca o greva. Noi nici nu mai stim sa ridicam vocea, lupta pensionarii pentru noi se iau parte in parte cu jandarmii, bastoane in cap isi dau reciproc. Noi ce facem, a da, stam pe forumuri ne plangem, dar tacem si inghitim ca fetele vesele din filme formate din ultima litera din alfabet. Mai bine eram inghititi inainte de nastere. Asta faza de toata jena. This post has been edited by Mutzunache: 28 Jul 2010, 11:44 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
hitman1234 |
![]()
|
Bai ultima litera e "Z"
![]() Si nush,dar mie mi se pare naspa sa te trezesti ca nu poti pleca din tara aia ca-i greva spontana...si ca protesteaza ca le-au taiat al 14-lea salariu pentru care dorm la pranz..la muncaaaaa!!!! |
--------------------
bemfe
vewe
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.409 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(hitman1234 @ 28 Jul 2010, 12:13) imi povestea cineva ce-a patit in grecia sapt trecuta..greva la toate benzinariile cand sa plece spre casa..mai avea 20 de km pana la bulgari si i s-a aprins becul de la rezerva si nimeni nu vroia sa-i vanda benzina..pana la urma s-a abatut 15 km si a gasit un Shell unde se vindea pe sub mana ![]() daca mai statea o zi prindea greva si la ferry ![]() Pai ala nu te supara ca era prost.... mai avea 20 km si tocmai i s-a aprins becul.... pai cu becul aprins faci lejer 60 km .... de ce s-a impacientat??? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
DrK |
![]()
|
QUOTE(xcss @ 29 Jul 2010, 12:19) Ce-i asa jenant aici? Ca se folosesc imagini "stock"? So what? ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
hitman1234 |
![]()
|
|
--------------------
bemfe
vewe
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.409 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Oricat ar consuma producatorul tot lasa rezerva si sigur nu sa mergi doar 20 km...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(DrK @ 29 Jul 2010, 12:26) Atunci inseamna ca trebuie sa-mi trag palme ca nu-s in stare sa fac rost de o caruta de bani pentru un logo din care cam 1/4 a cerut un efort intelectual deosebit, materializat prin cateva clickuri de mouse. Nemaivorbind ca ditai "brandu'" e de toata jena in ansamblul lui. "Carpathian garden?" Wtf is that?! |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
Ca de obicei, primii la copiat. Pai 250 de dolari frunza, mai 50 de dolari un student la arte care sa scrie de mana "Rromania" si "explore the backyard toilet" si asta-i brandul de tara.
PS: am uitat de poporul cald, primitor si civilizat care asteapta de partea asta a tzevii cu turisti... This post has been edited by the_tavi: 29 Jul 2010, 14:30 |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cum sa dea bani la studenti... ai innebunit?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DrK |
![]()
|
serviciile de stock images sunt o sursa foarte buna de design. Se folosesc la scara larga in publicitate si crede-ma, nu e nici o rusine ca le folosesti.
Va spune unu care activeaza in domeniu si care ocazional foloseste astfel de resurse. In special pozele sunt foarte bine venite cand trebuie sa ilustrezi ceva si nu ai echipamentul si nici timpul necesar sa iti procuri imaginile singur. |
--------------------
Sedan
Negru
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
totusi vorbim de un proiect in valoare de 1.000.000 de euro, daca am inteles corect.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
geomvp2nite |
![]() ![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Astazi am fost super nervos, si am mers cu masina ca un cur, mai rau ca la curse. Azi am fost de toata jena in trafic, m-am bagat aiurea, nu am semnalizat aproape nimic, am depasit viteza legala frecvent cu 30-40 km/h, am injurat, am luat gropi la greu, am injurat rromania din cauza gropilor...
Tin in primul rand sa ii cer scuze masinii mele pentru chinurile la care a fost supusa. Imi cer scuze si colegilor din trafic pe care i-am terorizat. Faza naspa e ca motivul pentru care am fost "suparat" e de tot cenzuratu'. |
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Si cam care ar fi bolunzeala de-ti intoarse metafizicu' pe dos de simtisi,brusc,nevoia sa te spovedesti pe forum?
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
rtBK |
![]()
|
geomvp2nite, stai linistit ca nu esti singurul care are momente din astea
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Coane bucatare
![]() ![]() ![]() This post has been edited by geomvp2nite: 29 Jul 2010, 22:10 |
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th August 2025 - 14:56 |