Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
M i h a i |
![]()
|
||
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Stau noaptea stimabilii pe orice tronson putin mai drept unde se mai intampla sa mai scapi un 70 km/h asa cateodata. N-au ei treaba...poti sa fii cu masina furata, sa ai droguri...cadavre
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Azi am facut prima mea prostie in trafic, i-am taiat fata unuia cu o Dacie. Ma enerva un Matiz cu domnisoara la volan care mergea ca naiba pe banda 2 si l-am depasit pe banda 1. Am vazut Dacia in oglinda si credeam ca merge incet, ca orice Dacie. Ala s-a speriat ca stia ca nu-i tin franele si s-a infipt in ele. Nu s-a intamplat nimic, l-am lasat sa ma depaseasca si mi-am cerut scuze ... Promit ca nu mai fac.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Prostii prin trafica se intampla oricui, bine ca nu "v-ati pupat".
Iar pt gestul de a-ti cere scuze... ![]() Daca -mi taie vre-unul fata si isi cere scuze ma calmez instant, nici macar traditionalul salam nu i-l urez...insa ma enerveaza la culme aia care fac tampenii si tot ei sunt cu gura mare... ![]() This post has been edited by vallixx: 21 Jul 2010, 23:05 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
azi la semafor o vaca cu o skoda octavia s-a apucat sa depaseasca toata coloana si s-a pus fix intre cele 2 benzi pe sensul de mers. Cand s-a pus verde am trecut milimetric pe langa ea (binenteles ca vita nu vedea cand sa pune verde) iar proasta casei s-a pus pe claxonat si injurat. Ii doresc s-o **** tirul
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Saptamana trecuta,pe soseaua de centura a unui municipiu ,un pustan depaseste in mare viteza, cu tupeu bastinas, toata coloana oprita la semafor,pentru ca dupa cateva sute de metrii ,sa opreasca nesabuit ,fiind cat pe aci sa fie ''pupat'' de o dubita care circula regulamentar...
This post has been edited by cata70: 22 Jul 2010, 01:02 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Oprirea nesabuita mi se pare cea mai "interesanta" faza...
![]() |
--------------------
**
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Mai precis manevra ...nesabuita.Pur si simplu nu i-am inteles rostul. I-a taiat calea unuia si a lasat masina stationata,ocupand binisor din banda de mers,incurcandu-i tocmai pe cei in fata carora se bagase...
![]() This post has been edited by cata70: 22 Jul 2010, 07:45 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Cum e posibil ca o vanzatoare de COVRIGI si CORNURI sa se uite la tine cu scarba si sa iti lase impresia ca de fiecare data cand ceri un covrig o deranjezi grav???? Dupa ce am fost tratat 2 zile cu aceeasi fata plina de sictir am cedat nervos. Am pus-o sa imi aduca 10 covrigi si 5 cornuri si sa le puna pe fiecare intr-o punga. Dupa care, sa puna intr-o alta punga cate o punga cu covrig si una cu corn, iar restul de 5 covrigi ramasi intr-o alta punga.In final i-am zis ca nu mai vreau sa le cumpar ca am impresia ca a scuipat in ei si i-am urat "vanzare placuta"...
This post has been edited by DrK: 22 Jul 2010, 10:04 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Asta e ca in bancul ala in care Bula cere fiecare fruct sau leguma pusa intr-o punga, iar la final cand intreaba de alune zice vanzatorul ca nu mai are
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
DrK...hai ca ai fost tare
![]() ![]() Zi-ne si noua unde este covrigaria cu pricina sa nu trecem pe acolo... Cei mai buni covrigi i-am cumparat de la cofetaria Georgi..sunt prin Drumul Taberei,aia sunt chiar buni ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca i-am laudat pe cei de la emag pe cei de la pcgarage nu-i mai laud.
Am vrut sa iau un card reader de la ei , am gasit unu ieftin si cu reviuri ok si am zis sa-l cumpar , mi-am amintit ca acum ceva timp au dat-o in bara cu un mail QUOTE Buna ziua, Avem placerea sa va anuntam ca ati fost promovat la statutul de client Distributie - discount 0. Achizitiile dvs. la PC Garage au depasit o valoare de 0,00 RON, cumuland un numar de peste 0 de comenzi. Toate cele bune, Echipa PC Garage dupa care a venit un alt mail cu scuze si cu un voucher de 10 lei QUOTE On 05/21/2010 01:53 PM, PC Garage wrote Ne cerem scuze pentru email-ul primit de la noi mai devreme in care erai anuntat ca faci parte dintr-un grup de clienti inexistent. A fost evident o eroare din partea noastra si s-a intamplat din cauza testarii insuficiente a unei facilitati. Am corectat eroarea si promitem sa nu se mai intample. Daca nu ai primit mail-ul, inseamna ca a ajuns prin folderele de Trash sau Junk si bine a facut. Te rugam din nou sa ne ierti pentru orice inconvenienta si iti oferim un voucher de 10 lei pe care-l poti folosi la cumpararea oricarui produs: XXXXXXX Un weekend placut, Echipa PC Garage Am zis sa folosesc voucherul azi , numai ca atunci cand l-am introdus am vazut ca este expirat Voucher-ul a fost valabil valabil pana la data de 28-05-2010 totusi o sapt valabilitate ? marketing de 0 lei |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DrK @ 22 Jul 2010, 11:04) Cum e posibil ca o vanzatoare de COVRIGI si CORNURI sa se uite la tine cu scarba si sa iti lase impresia ca de fiecare data cand ceri un covrig o deranjezi grav???? Dupa ce am fost tratat 2 zile cu aceeasi fata plina de sictir am cedat nervos. Am pus-o sa imi aduca 10 covrigi si 5 cornuri si sa le puna pe fiecare intr-o punga. Dupa care, sa puna intr-o alta punga cate o punga cu covrig si una cu corn, iar restul de 5 covrigi ramasi intr-o alta punga.In final i-am zis ca nu mai vreau sa le cumpar ca am impresia ca a scuipat in ei si i-am urat "vanzare placuta"... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cei de la pcgarage pana la urma mi-au reemis un nou voucher in urma unui mail cu intrebarea mea de mai sus
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
ma ce mama lu proces verbal de spiridus bronzat pe ceafa fac idiotii pe iuliu maniu la CORA? Au taiat jumatate din benzi si au facut o mare groapa in mijlocul intersectiei. Cu noroc trec cate 5 masini...
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Fratzica |
![]()
|
http://www.realitatea.net/taxa-majorata-de...ral_724943.html
In cozile alea am fost si eu prins ieri, si la dus, si la intors. FGM Berceanu, Orban & Co. La dus ne-au scos de pe autostrada la prima iesire pana in punctul de taxare (politistul a zis ca avusese loc un accident, ma indoiesc) pe drumul secundar prin Fetesti, dupa care a trebuit sa trecem podul de la Vadu` Oii. Drumul pana acolo e de tot rahatul, mi s-a facut rau de la atata balanganit in masina. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Cat timp s-a facut intre Fetesti si Constanta ?
![]() |
--------------------
**
|
|
Fratzica |
![]()
|
cam 2 ore, 4 ore in total
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Pentru partea de sud a litoralului exista o varianta pe care eu am practicat-o:
Mergi pe autostrada pana la Lehliu si apoi spre Calarasi pe DN3. Treci Dunarea cu bacul (trece des si e ieftin...vreo 25 de lei) si apoi tii tot DN3 spre Ion Corvin, Adamclisi. Dupa Adamclisi, la Deleni, faci dreapta spre Sipote apoi urmezi directia Furnica, Olteni, Viroaga, Cerchezu, Albesti, Mangalia. Avantaje: peisaje in Dobogea de sud foarte frumoase; drum aproape pustiu si destul de bun. La dezavantaje as trece faptul ca e mai lung cu vreo 15 km decat varianta clasica, ca mai dai si de carute la care trebuie sa fii atent mai ales noaptea. This post has been edited by Dan73: 24 Jul 2010, 22:05 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Interesanta ruta!
Bine de stiut. This post has been edited by vallixx: 25 Jul 2010, 14:31 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Fratzica |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DrK @ 22 Jul 2010, 10:04) Am pus-o sa imi aduca 10 covrigi si 5 cornuri si sa le puna pe fiecare intr-o punga. Dupa care, sa puna intr-o alta punga cate o punga cu covrig si una cu corn, iar restul de 5 covrigi ramasi intr-o alta punga.In final i-am zis ca nu mai vreau sa le cumpar ca am impresia ca a scuipat in ei si i-am urat "vanzare placuta"... ![]() ![]() ![]() well done DrK, abia astept sa am ocazia sa fac la fel ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Fratzica |
![]()
|
inca o posibila castigatoare a square_logo.jpg
http://www.adevarul.ro/locale/brasov/Braso..._303570171.html ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Am vazut ca aricii se deplaseaza cu o viteza foarte mare, inteleg ca a surprins-o pe tanti soferita.
![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.456 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(DrK @ 23 Jul 2010, 18:59) ma ce mama lu proces verbal de spiridus bronzat pe ceafa fac idiotii pe iuliu maniu la CORA? Au taiat jumatate din benzi si au facut o mare groapa in mijlocul intersectiei. Cu noroc trec cate 5 masini... ![]() se pare c-o pun de-un giratoriu. oricum intersectia aia e fu.ata orice i s-ar face. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
In urma cu 2 ore, pe la ora 23 eram pe Magurele, la intersectia cu Brancoveanu. eram incadrat sa virez stanga, asteptam sa treaca masinile de pe contrasens. Cand sa plec mai mai ma uit odata in oglinzi si vad un DOBITOC de scuterist care ma depasea pe stanga. Fara lumini, fara nimic aprins. De vesta sau casca nu mai zic ... era sa-l busesc original. Renunt la viraj si ma duc dupa idiot, un pusti de maxim 21 ani, cam cocalarel dupa slapi si tricou, il prind la primul semafor si ma iau de el:
-Ba boule, ca ma depasesti pe contrasens mai inteleg dar aprinde in plm farurile ca nu esti vizibil deloc si te am pe constiinta. -Nu merge farul, frate, nu am bani sa-l schimb. -Pai si cum dracu mergi noaptea fara far ? Daca iei o groapa cu lingurita aia te faci si mai muci decat esti. -Ma descurc cu iluminatul public. FMM si am plecat, ce sa mai zic ... |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.823 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca era chinezesc, nici cu farul nu vezi mai bine gropile.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Tamango |
![]()
|
Da-l ma naibii, cat e un bec de far ? maxim 10 ron ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th August 2025 - 15:33 |