Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1353 Pages « < 182 183 184 185 186 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

vallixx
post 11 Jul 2010, 22:36
Post #5491

Membru nesuferit

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(A l e x @ 10 Jul 2010, 15:51)
Da, si care e problema? E clar facut pentru a nu transforma OMV-ul intr-o toaleta publica. S-a facut doar la cele de pe autostrada, si se poate recupera contravaloarea.

Si la McDonald's la Gara de Nord iti trebuie codul de pe bon, din acelasi motiv.

Ce ne mai place sa ne plangem aiurea. Nu iti convine, nu te duci la baie la OMV. Simplu. Eu unul n-am nicio problema, mi se pare ceva de bun simt si prefer sa dau un ban si sa gasesc toaleta libera. Nu-mi mai trebuie banii inapoi. Daca 1,5 RON imi garanteaza "piss and go," ii dau cu cea mai mare placere. tongue.gif
*

Nu sunt de acord cu tine. E adevarat ca intentia asta a fost, de a nu folosi benzonaria DOAR pe post de toaleta publica si aici cred ca ai dreptate, insa era de bun simt sa ti se permita accesul la toaleta daca ai alimentat cu carburant si nu doar daca cumperi ceva de la Viva.

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
luck33ro
post 11 Jul 2010, 22:45
Post #5492

Membru autentic

In fisa postului cand primesc autorizatia de functionare - e trecuta obligatorie pisatoarea pt. toti soferii, indiferent daca folosesc sau nu serviciile benzinariei smile.gif

--------------------
+
M i h a i
post 11 Jul 2010, 23:38
Post #5493

QUOTE(vallixx @ 11 Jul 2010, 23:36)
era de bun simt sa ti se permita accesul la toaleta daca ai alimentat cu carburant si nu doar daca cumperi ceva de la Viva.
*

marci banu si faci pipi..asta este...este firma..face ce vrea muchiul ei...nu iti place, nu mai folosesti serviciile lor... asta imi aduce aminte de o treaba petrecuta acum 5 ani la un Omv din Ungaria >opreste un autocar cu romani...binenteles..se duc toti sa-ti faca nevoile la omv...unguru le spune ca se plateste...unii au platit , altii au facut in spatele benzinariei...pe zid..se vezi cum isi lua romanu hartie pt a face treaba mare in spatele benzinariei...

--------------------
------ ------ ------
+
semit
post 12 Jul 2010, 00:17
Post #5494

Private Spice

Group: Moderatori

ce atata bataie de cap, folosesti toaletele publice de pe autostrada, sunt cel putin 10, oricum la OMV o cafea de 1 leu la orice automat e 5 lei, un sandwich de 3 lei costa 10 lei.. iar motorina/benzina este identica cu cel mai ieftin sortiment Petrom de cel putin 0,17- 0,25 bani diferenta de pret.
OMV SUCKS!

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
clr
post 12 Jul 2010, 08:51
Post #5495

Membru autentic

QUOTE(Villanueva @ 10 Jul 2010, 17:04)
@Tamango > OMV introduce taxa la toaletă în benzinăriile de pe autostradă. "Accesul clienților OMV se face în baza unui cupon de 1,5 lei. Contravaloarea acestui cupon poate fi ulterior recuperată din valoarea produselor cumparate din magazinul VIVA", explică reprezentanții companiei.

Ideea ar trebui aplicata si de cei din complexul comercial Vitantis ! Duminica e plina parcarea de "autoviti" !
*

In Real deja s-a pus in practica wink.gif
Mai mult ca sigur din acelasi motiv. 2 ore gratis parca, ce e peste e cu plata. Nu prea agreez eu Realul, dar de cate ori s-a mai intamplat sa trebuiasca sa ajung in w/e pe acolo a fost imposibil sa parchez din cauza masinilor de "Vitan"
Iar in Vitantis a inceput nebunia dupa ce au pus poarta de acces si pe partea complexului.

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
skorpio_bog
post 13 Jul 2010, 00:19
Post #5496

Sports cars are difficult to justify, but easy to love

From: UK/RO

--------------------
Renault Megane 4 RS Trophy 300 EDC 2019
VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012
Renault Megane 2 1.5dci 2007
+
buzasparta
post 13 Jul 2010, 10:02
Post #5497

Membru autentic

From: Judetul Romanica

am vazut la stiri ca iar s-au batut niste ciori intr-un spital- daca sunt cate 4 de fiecare parte cliseul este "clan tiganesc" - iar nenea politistul purtator de cuvant spunea ca minotitarii vor fi cercetati penal pentru infractiunea de incaierare.wtf cand a fost introdusa aceasta infractiune ca eu unul nu am auzit de ea pana acum? oare un purtator de cuvant nu ar trebui sa stie si codul penal? mai ales ca e ofiter.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
caktuss
post 13 Jul 2010, 10:32
Post #5498

Membru autentic

From: Iasi

ei nu stie bine sa scrie si sa citeste, de unde vrei sa mai stie si codul penal 243.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II - numar cu gaura 1.6 16v 05-2005
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
skorpio_bog
post 13 Jul 2010, 10:45
Post #5499

un singur cuvant: GARCEA wink.gif

--------------------
VW Tiguan R-Line 2023
+
DrK
post 13 Jul 2010, 11:49
Post #5500

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Aaa... Cand va suiti pentru prima data pe o motocicleta, sa nu dati drumu la frana... se pot intampla lucruri ciudate...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
S4b1n
post 13 Jul 2010, 12:14
Post #5501

Membru Symbolist

From: Craiova/Bucuresti

Alt eveniment cu un nene cu o Dacie Break. Iesisem de pe A1 spre Craiova, trec de vama, Mr Brico sau ce e pe acolo si ajung la sensul giratoriu, unde ma asigur si dau sa fac stanga. Nu stiu ce mi-a venit sa ma asigur si din dreapta (poate din cauza ca mai demult acolo nu era giratoriu, ci o intersectie cu cedeaza) si vad pe nenea cu Dacia cum goneste cu 70-80 sa treaca prin giratoriu. Am franat eu, ca deh - cica in franele de Dacie sa nu te increzi niciodata. Si-a dat si el seama dupa ce a trecut ca mi-a luat fata rau de tot si a scos o mana pe geam wacko.gif Temperaturile cred ca sunt de vina...

This post has been edited by S4b1n: 13 Jul 2010, 12:16

--------------------
Renault Symbol 1.5 dCi 62 kW - ~ 155000 km 2007
+
Fratzica
post 14 Jul 2010, 16:12
Post #5502

Zen

http://autovit.ro/dodge-viper-C14015166.html

Poate unii din voi isi aduc aminte de "Marea Tombola":

"Pe data de 13 februarie 2010 American Marketing & Branding si Megafun (AFI Cotroceni Palace) va inaugura Tombola Dodge Viper. Cu siguranta promite a fi unul dintre cele mai deosebite evenimente promovate de catre compania americana, marele premiu fiind masina de curse americana, Dodge Viper. Acest automobil, in aceasta configurate este unica in Romania, si probabil singura din toata Europa. Masina are la baza 1, 176 c. p si poate ajunge la 350 km/h. Cu siguranta este un automobil "Fast & Furious". Tombola nu va dura foarte mult, va fi o tombola rapida ca si masina insasi, de aceea asigura-te ca ai cat mai multe oportunitati in a castiga marele premiu, sau celelalte premii cat mai repde! Te invitam sa vezi masina in interiorul Mall-ului AFI, deasupra Supermarketului Real. Biletele vor fi valaile peste tot in Mall. Urmatoarele premii consta in motorbike KTM 450SMR, Scuter Piaggio Vespa Motor, flat screen Tv si iPod Apple. Va vom tine la curent cu numeroasele evenimente in care vor fi invitati speciali din "crema" Bucurestiului.
Cea mai captivanta tombola vine la Bucuresti, sustinuta de Compania American Marketing & Branding . Aceasta este singura dar si unica oportunitate sa vezi automobilul Doge Viper de 1000 c.p in realitate..Si gandeste-te ca poate fi chiar a TA!

Tot ce trebuie sa faci e sa cumperi un DVD de prezentare ce contine un cupon. 50 RON. Gasesti in AFI COTROCENI"

Ei bine, se pare ca tombola nu a mai avut loc, probabil din cauza numarului mic de bilete vandute. Asa ca premiul se scoate la vanzare.

Banii nu au fost returnati, dat fiind ca ei legal sunt acoperiti cu dvd-ul ala radmasa.gif

Tipic romanesc.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
skorpio_bog
post 14 Jul 2010, 16:22
Post #5503

nosu din potrbagaj face toata poza laugh.gif

--------------------
VW Tiguan R-Line 2023
+
eduardsebe
post 14 Jul 2010, 16:27
Post #5504

Membru Expressionist

Sa-ti zic cum sta treaba de fapt smile.gif

Am vazut de multe ori masina pe la mine prin cartier la ore tarzii condusa de un pusti de bani gata...masina aia nu a fost decat de kiki premiu de tombola pentru ca masina aia era deja in proprietatea cuiva...acum este scoasa la vanzare pentru ca are un consum de 50% si este extrem de greu de intretinut,asta mi-a spus un prieten de-al proprietarului care a avut ocazia sa mearga ca pasager...masina aia nu are nici macar Casco sau asigurare wacko.gif

Asa ca trage singur concluziile smile.gif

--------------------
BMW 330e 2021
+
Dan73
post 14 Jul 2010, 22:53
Post #5505

Membru autentic

M-am intors dintr-un scurt concediu. Am facut aproape 1600 km pana in Maramures si inapoi, cu drumuri multe locale evident... si am bagat in motorina cam 400 de lei. Partea proasta e ca acum a trebuit sa bag inca 300 de lei sa indrept 3 roti dupa drumurile execrabile pe care am mers.
De toata jena mi s-a parut "centura" de la Targu Mures....o abatere de vreo 30 km din Acatari pe la Gheorghe Doja cu intoarcere prin partea de vest si nord a orasului pe langa stadion pe niste strazi devastate. Erau niste turisti cehi pe acolo opriti cu harta in mana nestiind pe ce planeta au ajuns biggrin.gif Mda...m-a pus naiba sa cred ca fac o fapta buna daca ocolesc centrul sa nu ii poluez pe localnici cu dizelache al meu biggrin.gif M-a costat o ora si multi nervi.

Daca in Targu Mures am avut de ales, eu alegand prost, in Maramures nu prea am mai avut de ales mai toate drumurile din zona Lapusului fiind proaste. Cel care a pus capac a fost drumul din Borsa prin Prislop (DN18) spre Suceava. Va sfatuiesc sa evidati daca tineti la masinile voastre. Drumul e cu adevarat un pericol pt articulatii....gropi fara numar, crevase, cratere si toate formele topografice negative posibile puteau fi intalnite. Colac peste pupaza mai si ploua gropile fiind pline cu apa. Dupa aia am luat-o pe valea Bistritei spre Brosteni...Bicaz, Piatra Neamt. Pana pe la Borca drumul a fost la fel de prost ca in Maramures...in ultimul hal. Ma gandisem sa trec inapoi spre Dej si apoi spre Suceava pe europeanul ala recent refacut dar au anuntat la radio dimineata ca e circulatia ingreunata dupa inundatii ca s-a surpat nu stiu pe unde, asa ca nu prea aveam de ales pt ca si Moldova facea parte din traseu.
Treaba e ca starea proasta a drumului e legata in mod evident de traficul greu cu lemne. Vezi la tot pasul taieri pe versanti intregi in Maramures si Suceava si fix acolo e si drumul distrus. In Neamt unde nu am vazut padurea asa devastata drumul e mai bun. Dar cand am ajuns si eu in sfarsit la drum bun am dat de sate nenumarate legate intre ele (intre Piatrasi Bacau), sate in care echipaje de politie stateau la panda sa ma prinda pe mine la ora 9 seara (eu fiind pe drum de la 11 dimineata) cand dadeam si eu un amarat de 70 sa ajung ca urla copilul in masina satul de atata drum. Cand am prins si eu 100 intr-un sector de drum in afara localitatii si am vazut in ce hal se bataie volanul am inceput sa injur si pe aia care au distrus drumul si pe aia care nu l-au reparat si pe politaii care ma vanau si pe toti jegosii care s-au umplut de bani din furat nelasand nimic pt drumuri. O fi de toata jena ca am injurat de fata cu copilul? O fi, dar va jur ca n-am mai rezistat. Ma simt cel mai mare fraier cand ma gandesc cum am platit eu rovigneta invartindu-ma pe la nu stiu cate benzinarii pana am gasit.

This post has been edited by Dan73: 14 Jul 2010, 22:57

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
xcss
post 14 Jul 2010, 22:56
Post #5506

Born to Be Epic

Daca n-ai intrebat si mataluta inainte...

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
M i h a i
post 14 Jul 2010, 22:58
Post #5507

si...la ce concluzie ai ajuns? nu mai bine bagi un Buc-Viena? dus intors aprox 2000 km? Cum mai arata drumul pe la bicaz.?din nt pana in gheorghieni? sper sa cada muntele pe ei..au taiat tot in zona aia superba...

This post has been edited by M i h a i: 14 Jul 2010, 22:59

--------------------
------ ------ ------
+
Dan73
post 14 Jul 2010, 23:12
Post #5508

Membru autentic

As fi putut sa intreb, e adevarat biggrin.gif ...dar a fost o hotarare de moment cand am vazut placa indicatoare la Acatari...ocolirea parea la fel de lunga pe placa aia ca si drumul prin centru. radmasa.gif copilotul era ocupat in spate cu copilul...harta era de negasit, samd biggrin.gif

Cred ca ieseam mai ieftin daca ma duceam la Viena daca socotesc cei 300 de lei pe care i-am dat azi la Autosoft.
De la Bicaz in jos spre Piatra Neamt drumul e ok mai ales tinand cont pe ce am mers pana acolo biggrin.gif ...are vreo doua zone mai proaste dar scurte. De la Piatra Neamt spre Bacau e foarte bun drumul dar in 60 de km nu cred ca am facut 10 km intre localitati...numai sate. De la Bicaz in sus spre Gheorghieni nu mai stiu. Ultima oara am fost in 2008 pe acolo si era destul de rau in secuime. Nu stiu daca s-a mai reparat. In chei era acceptabil, ca bun nu pot spune ca era.
Legat de taierea padurilor.... eu cred ca asa ceva...
DSC01794.JPG ( Size: 205.92k ) Number of downloads: 458

...nu au cum sa faca oamenii din satele de acolo. Nu aia potopiti de apa sau alunecari de teren au asemenea utilaje sa rada versanti intregi. Ei cel mult iau cateva milioane lucrand la smecherii care fac averi de pe urma padurilor.

This post has been edited by Dan73: 14 Jul 2010, 23:50

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
L!nuX
post 15 Jul 2010, 07:15
Post #5509

Membru decent

de la bicaz pana in gheorghineni e super bun , in chei e patura noua de asfalt pusa
in gheorghieni si satele de dupa e praf , rupt in doua mai ales drumul care merge prin ditrau spre tulghes

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
andurs
post 15 Jul 2010, 10:20
Post #5510

membru

From: Iasi

De la Bicaz la Gheorghieni era varza drumul acum jumatate de luna. Abia de la Gheorghieni inspre Praid era bun. Chiar l-au asfaltat prin chei in jumatate de luna? blink.gif

--------------------
Renault Scenic 3 2014 1.5 dci
+
semit
post 15 Jul 2010, 16:16
Post #5511

Private Spice

sindromul stickere SNPPC si baston reflectorizant stickes back! de data asta in luneta laugh.gif

Attached thumbnail(s)
15072010524.jpg ( Size: 438.28k ) Number of downloads: 344

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Tamango
post 15 Jul 2010, 17:06
Post #5512

Biciclist

Faci pariu ca avea si trixenoane ? smile.gif

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
SorinCT
post 15 Jul 2010, 17:09
Post #5513

Honor et Patria

From: Constanta

Doamne ce i-as bate peste ceafa cu scanduri ude pe retardatii cu stickere SNPPC si alte organizatii similare.

--------------------
Renault Megane Sport Tourer - CT-XX-LEA 2012 Privilege 1.5 dCI
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
+
Tamango
post 15 Jul 2010, 17:17
Post #5514

Biciclist

Pot sa te intreb care ar fi motivul ? Te afecteaza cu ceva cand esti la volan ca ala are sticker cu SN...draci ?

--------------------
+
skorpio_bog
post 15 Jul 2010, 17:19
Post #5515

suferinte... ce sa le faci wink.gif

--------------------
VW Tiguan R-Line 2023
+
luck33ro
post 15 Jul 2010, 17:57
Post #5516

Membru autentic

Oricum o dai, nu-i bine... laugh.gif
Daca ai esti cocalar - daca critici esti frustrat tongue.gif

--------------------
+
eduardsebe
post 15 Jul 2010, 18:36
Post #5517

Membru Expressionist

QUOTE(SorinCT @ 15 Jul 2010, 18:09)
Doamne ce i-as bate peste ceafa cu scanduri ude pe retardatii cu stickere SNPPC si alte organizatii similare.
*

Si asta ar fi motivul...ca au stickere...pe masina lor,pe care au platit-o ei si de care se folosesc ei?
Inteleg...un xenon deranjeaza,dar un sticker cu ce naibii mai deranjeaza? radmasa.gif

--------------------
BMW 330e 2021
+
skorpio_bog
post 15 Jul 2010, 18:38
Post #5518

sunt acri rau strugurii

--------------------
VW Tiguan R-Line 2023
+
Tamango
post 15 Jul 2010, 18:39
Post #5519

Biciclist

Invidia asta ...

--------------------
+
marian-j
post 15 Jul 2010, 21:40
Post #5520

Membru autentic

From: Timișoara

QUOTE(skorpio_bog @ 15 Jul 2010, 19:38)
sunt acri rau strugurii
*

Sunt acri?Da. sad.gif
Vine unul cu un "aseiz"d-ala sa-i fac inspectia.
Pashea ca un cocostarc pe langa masina.Se vedea de la o posta a e mandru nevoie-mare de ea.
Intre noi fie vorba,masina chiar era faina de tot!Motor de "doijumate",tdi,6inV,piele d-aia gaurita,scaune cu servomotoare,bizonica,tempomat,cutie automata,navi mare,a.f.2007,km putini,ce mai,toate ielea!
Il chem in birou,ii completez raportul si dupa aia il intreb:
-Masina dumneavoastra este cu toate in regula,adica filtre,curele,etc?
Primesc un raspuns ritos:
-EVIDENT,sunt cu caietul sevice la zi.In reprezentanta Audi!
Ce mai,ma "umezisem" de admiratie!
Ii cer buletinul(recte CI) sa-i finalizez raportul.
Imi scoate o chestie din piele,gen pliant turistic,plin de insigne si legitimatii.Prima insigna era aia de IPA.Din tabla!!Ultimele doua erau o legitimatie ce atesta ca este ofiter superior in Politie si chiar ultima din pomelnicu' ala era cartea dumnealui de identitate. Mi-am copiat datele in raport si l-am intrebat dinou:
-Daca totul e in regula pot sa ma apuc sa fac testul de opacitate?
Se vedea clar ca habar n-are ce-i ala!
Imi raspunde iar plin de sine:
-Bineinteles!!
-OK,ii raspund!
-Va rog sa-mi semnati aici.
Semneaza omul si ne deplasam la masina.
Pun sonda de temperatura,turometrul,sonda de prelevare si verific parametrii.Totul era ok.Eeee aici incepe circul!Dau prima "talpa" undeva la 3500rpm sa calibrez turomerul si pe turatii inalte.Cand aude nenea ca-i turez motorul sare de pe banca si incepe sa zbiere:
-CE FACI MAH??!!Imi spargi motorul??
Ii zambesc ingenuu si ii reamintesc ca fac doar testul de opacitate,chestie cu care fusese de acord prin semnatura. rolleyes.gif
S-a pus inapoi pe banca facand marunt din buze.
A urmat pedala de "curatare".Masina nu fumega deloc dar deja politaiul ma ura profund! mellow.gif
Am dat acceleratia "in limitare"adica proba propriuzisa!Unica!Pe buletin a aparut o valoare muuult sub limita maxima admisibila asa ca am incheiat testul.Politistul meu era in pragul apoplexiei!
Ca sa scurtez.Am facut toate testele.Normal ca n-am avut ce comenta.Nu am vrut sa-l mai amarasc si mai tare asa ca nu l-am mai intrebat si de pachetul legislativ.Mi-era clar ca il avea in regula pus cu dichis in portbagaj de firma mama.Am dat ok pe serverul RAR,masina nu a fost selectata pt reinspectie asa ca am purces sa-i pun viza itp pe anexa talonului.I-am scos bonul fiscal,a platit si se pregatea se plece.
Eu vin cu "bulina" in mana sa i-o pun pe numar.Cand sa o pun vad stikerul ala faimos cu IPA plasat exact pe locul ala unde trebuia sa aplic eu bulinutza itp.
L-am intrebat:
-Ce fac,pun bulina peste? rolleyes.gif
A luat foc!!
-N-O PUI NICIUNDE!!
I-am pus,zambitor,bulina in mana si i-am zis sa o puna unde vrea dumnealui.
A plecat furios!Eu ma uitam in urma lui si aveam in gura un gust ciudat!Acru.
Cre'ca de la struguri si invidie.

This post has been edited by marian-j: 15 Jul 2010, 21:52

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
1353 Pages « < 182 183 184 185 186 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st August 2025 - 15:44
Dacia