Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
padre |
![]()
|
||
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|||
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Padre
![]() ![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Numai la Reno sa nu intrebi, ca-ti trece.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
observ ca renault este un fel de sperietoare, cand vine vorba sa cumperi o piesa de la ei, buhuhuuuuu, fugi, ai face orice sa gasesti in alta parte. Ce naiba nu schimbam masina ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Ca ar trebui sa ne logam pe alte forumuri....
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Stai linistit coane Axe ca peste tot e la fel (indiferent de marca masinii).Cand te duci sa cumperi ceva din reprezentantate te ia ameteala cand vezi ce preturi au aia pe acolo.De exemplu acum cateva zile am luat un cui in roata.M-am dus la vulcanizare si "istetul" de acolo mi-a smuls (cu cricul rapid) tamponul de sub prag ce este utilizat(alaturi de celelalte trei) in cazul in care masina este ridicata pe elevator.Intrucat tamponul respectiv era distrus iremediabil si pe langa faptul ca nu am avut de unde sa procur altul imi mai si ramasese ditamai gauroiul in prag am fost nevoit sa merg sa-mi cumpar altul din reprezentanta BMW.Stiti cat am dat pe un amarat de tampon de plastic?40 de lei!Noi!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
CUM SA PICE PASARELA PE DN1 ??? Doamne fereste :|. de cate ori am trecut pe acolo... eu si rudele mele :|.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
A agatat-o un camion cu bena ridicata, n-a cazut ea singura...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
chiar si asa...
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu ma insel e vorba de un Iveco Trakker; cam asa arata camionul:
110896_1205569997.jpg Ca sa va faceti o idee cum arata cu bena ridicata: iveco-tracker02.jpg This post has been edited by Cypher4laguna: 25 Jun 2008, 20:48 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
cred ca daca avea bena ridicata la maxim,nu trecea pe sub pasarela....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
pai asta e faza... era cu bena ridicata ca in poza de mai sus.
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
pai atunci cum a putut sa treaca si sa mai mearga jumatate de kilometru?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
bena s-a desprins la cativa zeci de metri. capul tractor a ajuns in camp la cca 300 m
Attached thumbnail(s) basculanta.jpg ( Size: 67.83k ) Number of downloads: 208 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Ajung azi in service-ul Renault din Slobozia cu probleme la climatizare. In atelier, ma plang si io ca am facut A2 fara AC la temp. de 30*C afara. Un mecanic imi arunca: 'ce ti-ai luat, dom'le, masina neagra? Nu stiai ca negrul atrage caldura?'. In prima faza raman mut
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
ciobi |
![]()
|
![]() BMF Group: Members Posts: 254 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai are dreptate.Io ma intreb de ce naiba se mai produc masini inchise la culoare. Si te rog frumos sa iti iei o masina alba pentru vara si una neagra pt iarna...caci asa este civilizat. Ce naiba mai omule...nici atata lucru nu stii???
![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate Lux Privilege 1.6 16V B-XX-BMF
2007
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
sa va povestesc ce am vazut azi (ma rog, ieri, ca-i dupa 12).
Pe calea mosilor coada. Pe linia de tramvai vine EL, animalul fara creier, "bodigardu`" BGS calare pe Atv. La semaforul dupa cel de la mihai eminescu, inspre republicii, se gaseste un tip cu un opel astra sa o ia la stanga spre izvorul rece, dupa ce semnalizeaza in prealabil, fara sa il vada in oglinda pe EL, regele soselelor. Trage bovina langa opel, ii da un pumn in geamul lateral si urla la el "ba fraiere, uita-te in .... mea pe unde mergi". Ala ramane perplex. Eu, in locul lui, aram cu masina peste "bodigard", fara nici cea mai mica urma de remuscare. Sunt eu ala singurul caruia i se par absolut infecte animalele de la "marile" firme de paza si protectie? Mai ales cocalarii aia de la BGS, echipati de zici ca lupta in batalia planetelor, cu ochelari de schi, freza stil bila de bowling. Se bazeaza pe faptul ca daca te iei cu ei in gura, apeleaza la metoda taximetristilor, dau prin statie si vin "intariri". Of... |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
adrian mgn |
![]()
|
daca pana acum un an doi mai "comentam" si eu prin trafic la unul si altul in anumite situatii...acum nu mai zic la nimeni nimic nu de alta dar nu mai poti stii de unde rasare o bata de baseball,o bila de cauciuc sau mai rau chiar un glont asa "la promotie"- a se vedea cazurile din ce in ce mai dese din mass-media.Asa ca pana nu se mai schimba putin lucrurile pe drumurile patriei si prin "mansardele" unor compatrioti eu zic ca mai bine ii dai a II - a si iti vezi de drum...
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 27 Jun 2008, 02:31) Sunt eu ala singurul caruia i se par absolut infecte animalele de la "marile" firme de paza si protectie? Mai ales cocalarii aia de la BGS Fratzica ai perfecta dreptate..Stii vorba aia : ''minte multa nu se cere,prost sa fii sa ai putere''.. ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Fratzica |
![]()
|
ei bine aici avem o problema. Recunosc ca si eu posed o forma de instabilitate psihica dat fiind ca nu suport sa-si bata nimeni joc de mine, repet, daca mi se intampla mie ce i s-a intamplat tipului cu astra, si nu o zic ca sa ma umflu in pene pe forum ca ce tare sunt eu, jmecherul cartierului, il tavaleam pe ala pe jos de nu se vedea, mai ales daca eram cu kangoo-ul. Este pur si simplu o reactie la nesimtirea extrema. Cand iti ajunge tot rahatul asta la gat, ajungi sa vezi rosu..
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
mda, te urcai pe el cu kangoo-ul si erai de vina pentru accident (nu te-ai asigurat la schimbarea benzii, chiar daca era ala pe linia de tramvai, putea sa vina tramvaiul, o ambulanta, orice) si daca ala patea ceva intrai la vatamare corporala din culpa... Nu zic ca ala nu merita o tranta dar pana la urma nu stiu daca merita umblatura de dupa...
This post has been edited by zax: 27 Jun 2008, 08:50 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Fratzica |
![]()
|
a nuuu, il alergam si dup-aia ma urcam pe el, nu ma urcam pe el direct fara sa-mi zica nimic
![]() Partea proasta e ca in momentul ala chiar nu ma gandesc la repercursiuni ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Fratzica mai bine urmezi sfatul lui adrian mgn in situatii de genul asta. Se poate ajunge la o bataie in toata regula. Acum nu stiu daca si tu esti cat aia de la BGS da eu unul nu m-as pune cu ei. Din simplul motiv ca il loc sa-i dau bataie imi iau bataie.
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Fratzica |
![]()
|
am zis eu ca ies din masina? Poate sa fie ala de la BGS ditamai monstrul, nu cred ca pune probleme pentru 1.3 tone de Kangoo.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Am vazut o faza similara miercuri la iesirea din Brasov spre Predeal, unde un grup de vreo 4 motociclisti au oprit o octavia 2 si au tabarat 2 dintre ei pe masina, unul a deschis portiera soferului si ii cara lu' ala saracu pumni iar celalat cocalar dadea de mama focului cu piciorul in portiera dreapta fata apoi a trecut la portiera din spate. In tot timpu asta am zarit un d'ala imbracat cu vesta verde si cascheta (a.k.a. militean) care facea joc de glesne pana la masina respective, pentru ca oprise masina de patrula undeva pe sensul celalat de mers la vreo 50 de metrii, timp in care astia il omorau pe saracu om si ii rupea masina, mama lor de nenorocitii naibii
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Fratzica, eu sunt de acord cu zax. Astfel de specimene nu merita efortul de a-i calca si repercusiunile legale de dupa. Dai peste el, vin intaririle, te bat de nu stii ce-i cu tine, apoi vine politia, si tot tu iesi de vinovat, si apoi nici nu poti sa-i dai in judecata pentru bataia de dupa ca te dau si ei pe tine pentru daune morale ale gorilei + atv stricat, etc... Si unde ajungi ? Pentru un "bai fraiere ?"
Acum e usor de spus, si eu mai am momente cand ma enervez si nu mai gandesc, dar in general incerc sa evit astfel de situatii ca nu cred ca merita sa-ti complici viata atat de grav pentru satisfactia ca l-ai "pedepsit" pe un idiot de asta, satisfactie care dureaza cateva secunde, ca dupa incep sa vina problemele... Si asa astfel de probleme te gasesc uneori gratuit, fara sa vrei, mai ales in rahatul asta de tara. Nu are rost sa le mai cauti si tu pentru un exces de nervi de moment... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
mda...gibonii la volan e mai bine sa ii ignoram pt ca invariabil se poate solda cu capete sparte (mai ales ale noastre, care nu avem "haite" de batausi
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
Fratzica |
![]()
|
cea mai elocventa ilustrare a babuinilor de la "security".
Attached thumbnail(s) Retard.jpg ( Size: 57.14k ) Number of downloads: 153 |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Mcdrive Dristor - ora 23, aglomeratie, s-a facut cerc si nu mai putea nimeni sa iasa cu masina datorita unui BMW seria 1 care nu vroia sa se miste..m-am dat jos din masina, m-am deplasat pana la masina in cauza, bat in geam, o domnisoara la volan, bruneta, se deschide geamul:
Domnisoara bruneta tipand: -Care este problema ta? Eu : ![]() Domnisoara bruneta tipand: -Nu vreau sa o mut, aici stau ...... Eu: ![]() ![]() Domnisoara bruneta tipand: -Nu vreau sa o mut, aici stau, uite asa vreau eu, nu vreau, nu vreau, nu vreau.... (oare batea si din picioare in masina???) Si tipa de parca vroiam sa o violez.... |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
poate tipa ca nu vroiai..
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 08:26 |