Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Tamango |
![]()
|
||
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cine se aseamana se aduna..
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(S4b1n @ 29 May 2010, 12:57) Din cate stiu eu, dubla comanda nu exista decat pentru ambreiaj si frana. Cel putin asa avea masina pe care am facut eu scoala si un prieten de exemplu si symbolul pe care am facut eu scoala si pe cel pe care a facut prietena mea, aveau si acceleratie. cred ca nu mai e la moda doar cu 2 pedale. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
si eu cand am facut scoala avea comanda si pentru acceleratie... o data m-am enervat si nu mai apasam acceleratia si i-am zis instructorului ca masina merge de una singura
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am facut vineri drumul Cluj-Breaza via Targu-Mures, Sighisoara, pe E60.
Distanta: 340 km. Durata? 7 ore. Viteza medie? 50 km/h (in conditiile in care am mers tare in afara localitatilor si legal in localitati - consum mediu 11.4 l/100km, cred ca asta spune multe). Deci 100 km parcursi in 2 ore... fara pauze, doar un pipi si o alimentare pe drum. In rest TIR-uri si camioane care urca pante cu 30-40 km/h cat cuprinde, aglomeratie, carute, lucrari, etc. Daca am fi avut o autostrada probabil ca as fi facut maxim 3 ore, nu 7! |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Asta e pe E60 Sighisoara-TgM, daca ai ghinion si prinzi "navetistii" si tirurile e destul de nasol.
Totusi e jenant 7 ore ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, cu Ford-ul.
Eeh 11.4% consum pe ultimii 1050 km parcursi, aici mai intra un drum Breaza-Bucuresti si retur + niste fatzaiala prin Bucuresti. Consuma mult masina asta daca ii ceri mult, dar si livreaza foarte mult. Am mentionat consumul ca sa sugerez totusi ca in afara localitatilor am facut eforturi sa depasesc destul de mult, altfel am respectat toate regulile de circulatie, mai putin viteza in afara localitatilor. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE C.B.: Deci treceti la atacuri la persoana? Cine va pune sa faceti asta? Amantul d-voastra? G.V..F: Poate sa vorbim de amanta d-voastra? C.B.: Eu v-am vorbit frumos si dumneavostra ma atacti de trei ori pe chestiuni personale in loc sa vorbiti de contractele publice? G.V..F: Dumneavostra ati spus ca amantul meu este dl Tariceanu? C.B.: Am precizat eu ca este vorba de Tariceanu?.... S-a dat de gol ![]() Astia de la Antena3 sunt obsedati de PSD, n-am vazut asa ceva. Intotdeauna cauta nod in papura la ce face unul din PDL, chiar daca o fi vr-un lucru bun(nu stiu sa dau exemplu). Cand dau pe Live, mai aud ce a mai facut rau PDLul si ce bun e PSDul. Se vede de pe luna ca astia sunt partinitori si nu dau drepturi egale reprezentantilor partidelor. 1 Jun 2010, 15:30: Cat de prost sa fii sa o iei pe contrasens pe panduri si sa mai si dai flashuri si sa si gesticulezi nervos? Venea nenorocitul spre mine ca sa parcheze langa biserica. Doar il dureau talpile daca parca pe sensul lui. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 1 Jun 2010, 15:30 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
jenant.. mi-a murit motorul de 2 ori azi . masini diferite
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai normal ... aia n-au auzit de AC/DC ... ei asculta doar gutza, minune si salam
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE S-a discutat pe seama rovinietei. Angajații au cerut rovinieta, ei au dat-o, dar apoi angajații au cerut rovinietele și din timpul șederii în țară, ceea ce nu era legal. Pentru că nu au avut documentele, angajații au cerut o sumă de bani ca să îi lase să plece Bai ce functionari inteligenti avem - deci baietii s-au gandit ei asa sa ceara rovignetele pe toata perioada cat au stat in tara camioanele trupei ![]() Cum ar veni noi trebuie sa avem la noi rovignetele de cand avem masina in proprietate fiecare ![]() Spagari rau si nemancatii astia de la CNDAR - pana nu isi iau niste molotoave in gheretele alea ale lor, nu se lasa... ![]() |
--------------------
**
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE Eu personal îi felicit pe cei de la AC/DC că mi-au trimis o sesizare, eu de unde să știu ce fac angajații de acolo...", a declarat pentru REALITATEA.NET directorul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR), Dorina Tiron. 2 Jun 2010, 13:26: Heh. La ce dracu' sa te mai astepti cand numarul politistilor care fura e mai mare decat cel al infractorilor? This post has been edited by xcss: 2 Jun 2010, 13:26 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
semit |
![]()
|
QUOTE(semit @ 27 May 2010, 21:48) pe langa cele de mai sus vine o serie noua..desi nu le vad utilitatea nici pentru cei ce cotizeaza.. cei ce isi pun stickere de genul... impartiti in 2 categorii, tiganii gherțoi care si le pun in geam cu tot cu bastonul reflectorizant sau taranii, de obicei intre 2 varste, cu diverse stickere racing pe masini intre care si astea, fireste ei neavand nici o treaba cu acele organizatii.. yupii Attached thumbnail(s) snppc.gif ( Size: 10.03k ) Number of downloads: 819 image_IPA.png ( Size: 32.71k ) Number of downloads: 784 ipa.jpg ( Size: 119.94k ) Number of downloads: 806 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Sunt o gramada cu asa ceva.....penibil ce mai...este ca treaba aia cu cd-ul la oglinda sa nu te prinda radaru....cand ai si legitimatie da...este foarte ok si corect..cand ai numai stickerul este o penibilitate...iti dai seama cum se sperie participantii la trafic....vaiiii..nenea de la ruralaaa...vai....am mai prins eu un cocalar care avea din aia cu Ipa..si beaston reflectorizant....fiind deranjat pt ca eu ma grabeam sa duc pe cineva la spital si l-am depasit pe continua a incercat sa ma opreasca ..a scos baston...nu pot sa spun ce a urmat ca primesc ban..
![]() This post has been edited by M i h a i: 2 Jun 2010, 22:21 |
--------------------
------
------
------
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Pe idiotii cu stickere IPA si SNPPC in geam i-as bate numai in gura. Ma sperie pe zi ce trece avalansa de prostie in tara asta.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
corect...cu ciocanul de 8 kg...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca s-a interzis girofarul... Trebuie sa ai o scuza ceva:"Hai colegu' ca ma grabesc, stiu ca era rosu si am luat baba cu oglinda dar si ea si-a cautat-o."
![]() This post has been edited by razZzor: 2 Jun 2010, 23:06 |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Stiu un magazin pe lizeanu unde te imbraci gabor din cap pana in picioare! Ma intreb cand o sa apara si d'astia care-si pun chipiul pe bancheta din spate si alte accesorii aferente costumatiei de gabor!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-...stem-racire.htm
EPIC FAIL Se vede ca licitatia e aranjata pentru un Touareg de la o posta. Daca au folosit pana si termenul Climatronic ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Tamango |
![]()
|
Pai da, caietul de sarcini e manarit astfel incat sa se pupe pe caracteristicile unei anumite masini.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Daca citeati si comentariile, vedeati ca sunt vreo 4 masini care indeplinesc criteriile. E drept ca una singura are "climatronic"... la celelalte sistemul are un nume diferit
![]() |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
Cred ca mai degraba daca vezi "cutie cu 8 trepte de viteza" si SUV, atunci sigur e Touareg. ML, GL au 7. X5, X6 au 6 sau 7. Q7 are 6. Touareg e singurul SUV care are 8 viteze. S-ar putea sa mai fie si Cayenne.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
- ~ 155000 km
2007
|
|
semit |
![]()
|
cora pantelimon aseara, dupa cum se stie au pus la carucioare un sistem de blocare in care introduci o moneda de 50 bani pentru deblocare, o initiativa excelenta impotriva taranilor care isi aruncau carucioarele printre si in masinile ghinioniste din parcare... ta nananaaaa.. ajung eu in parcare, ma scotocesc prin buzunare si nu gasesc moneda norocoasa.. ma duc spre magazin si vad 2 paznici.. nu va suparati aveti sa-mi schimbati 1 leu in 2 monede de 50 de bani? unul zice ca nu are, iar celalalt, un betivan... bate satisfacut in buzunarul drept de unde se aude clinchetul metalului mult cautat, hai ca iti dau eu... ii intind bancnota de 1 leu si el scoate o moneda de 50 bani... urmeaza un moment ca in filmele cu prosti..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Am patit si eu faza asta...numai ca l-am inteles ca face si el un ban in plus si mi-am vazut de drum. Daca imi raspundea si mie asa cred ca il injuram de toti banii.
![]() This post has been edited by razZzor: 5 Jun 2010, 00:54 |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
acum si reversul medaliei
![]() in parcare la cora militari si eu ma cautam in buzunar dupa banutul de 50 de bani sa pot sa iau carucior si nici eu nu il gaseam , un paznic vazand ca ma tot scotoceam vine si imi da un banut din plastic stantat cu cora ,special pentru carucioare , absolut fara nici o pretentie monetara din partea mea ![]() ps la kaufland poti cumpara un banut de plastic cu 40 de bani de la standul de mici ![]() This post has been edited by L!nuX: 5 Jun 2010, 00:36 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
padre |
![]()
|
Sau cel mai simplu mergeti la o farmacie Sensiblu si cumparati un breloc pentru chei care contine exact un banut din asta de plastic, costa 3 RON si banii se doneaza pentru copii (intrebati la casa). Eu l-am pus la cheia de la masina si asta e, problema rezolvata
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Sau daca vreti sa faceti si mai multa economie, decupati un dop de pet in forma de 50 bani.
![]() |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Da si nu, plecam de la premiza ca ai cumparat PET-ul ala la un moment dat si ai dat macar 2 RON pe el....+ manopera de decupare ....
![]() ![]() This post has been edited by vallixx: 5 Jun 2010, 21:35 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 02:41 |