Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
faza de toata jena ? Je!
Am lasat masina descuiata de ieri dupa-amiaza pana azi dupa-amiaza, in fata blocului. Nu s-a uitat nimeni la ea. Si nici in ea. ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Mai fa asa pana afla vreun aurolac si iti doarme in ea
![]() Asa a patit un prieten...a descoperit aurolacul ca nu se inchide o usa si isi facuse ogeac in masina...ii citea ziarele de prin torpedou, se gospodarea omu' acolo ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Dan73 |
![]()
|
Ei as...
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Ce s-a intamplat la cobalcescu? nu mi se pare justificat de a facut flamingo...
Cel mai josnic om sa fi, sa denigrezi alt om, punand poze cu el, cu prietena lui facandu-i in toate felurile si mai ales pe prietena cu$%a. Indiferent care ar fi fost motivul pentru care s-au aprins, asa ceva NU SE FACE! Numai un frustrat ar putea face un asemenea gest, si mi se pare inexplicabil cum un om ca flamingo(om insurat, cu facultate, care pe deasupra mai are si un copil) ar putea sa faca o astfel de tiganie. Ps: am mai scris odata mesajul mult mai detaliat, dar mi-a fost sters. This post has been edited by geomvp2nite: 17 May 2010, 21:53 |
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
La Renault AllDay nu s-a intamplat nimic si "scandalul" lui Flamingo nu are nicio legatura cu acest eveniment.
Activitatea lui flamingo si acuzatiile mincinoase aduse pe topicul dedicat evenimentului i-au atras suspendarea definitiva. Problemele sale cu Semit sunt se pare personale si nu au de ce sa implice forumul. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Toata stima pentru AlexV pentru ca face o selectie corecta si incearca sa pastreze calitatea acestui forum...Nu avem nevoie de oameni cu caracter mizerabil pe acest forum....
|
--------------------
------
------
------
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
@Hack
Mi se pare corect ce am scris acolo din moment ce unii care aici merg pe burta, injura forumul si membrii lui pe unde apuca. Nu cred ca ii obliga nimeni sa intre aici. |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Daca te refereai la cei care au postat ca si anonimi si au injurat forumul, atunci sunt de acord cu tine, aia sunt niste ipocriti, sa le fie rusine!
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
chiar sunt curios cine e desteptul "Tu + reebook = doi cacaciosi. Cum care reebook? RTBK desigur, baiatu ala fotograf. Sa va lauti de mana si sa va faceti partid."
Inteleg ca nu toata lumea poate sa fie placul tuturor, flamingo cu semit, eu cu acest anonim, basescu cu tariceanu, dar daca nu incearca sa discute in privat aceste "probleme" nu se va ajunge la un consens. In orice caz un mod neplacut de a parasi forumul, eu unul sper sa nu mai daunez frustratilor anonimi care misiuna pe aici. Oricum ma bucur ca am avut ocazia la renault all day/tulcea/mica sedinta foto sa il cunosc pe Mutzunache cu care am avut cele mai multe divergente pe forum, totusi imi pare rau ca nu l-am cunoscut si pe M I H A I care am inteles ca a fost la allday. Poate cu alta ocazie ![]() This post has been edited by rtBK: 18 May 2010, 07:18 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Si ce ma te-am muscat? Ti-am spus ca nu sunt rau, doar glumesc cu tine, asa ca nu mai pune botul
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Acuma cat se poate de serios va intreb, nu "v-ati dat in bena"
![]() ![]() PS. Urat ce fac unii... PPS. Dupa cateva luni fara plata un anumit post nu mai este "fezabil" d.p.d.v. economic ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Acum e destul de greu sa cantarasti caracaterul cuiva...cat de mizerabil e sau nu e. Asta cu atat mai mult cu cat nu poti cunoaste in toalitate un om numai dupa ce scrie pe un forum. Pot interveni surprize in viata reala
![]() Daca cineva e dat afara asta se intampla nu pentru ca are caracter mizerabil ci pentru ca a incalcat regulamentul forumului atat de grav incat sa justifice asta. Probabil ca AlexV a avut motive solide bazate pe regulament sa faca asta in cazul lui Flamingo. This post has been edited by Dan73: 18 May 2010, 16:12 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(rtBK @ 18 May 2010, 08:06) o mica ironie...nu? QUOTE(Fratzica @ 18 May 2010, 13:45) Din pacate nu am fost..cu toate ca mi-am dorit mult...am avut o zi foarte incarcata...am mers 200 km in buc si am tot carat materiale si accesorii.. ![]() QUOTE(Dan73 @ 18 May 2010, 17:11) asa este...dar odata ce ''tu'' scrii niste mizerii despre cineva ...lucruri de joasa speta...lucruri urate......cum crezi ca se va uita persoana respectiva la tine? la faze de genul eu nu sunt pacifist...deviza mea nu este ''sa intorc obrazul'' .... Regulamentul forumui trebuie respectat unori si in viata de zi cu zi , ca de ex ''nu ataca persoane, ataca ideile lor'' ....daca faci treaba asta o sa ai de castigat...daca te pretezi la lucruri mojice... Tot se judeca problema banului...eu zic ca nimeni nu este in masura sa judece ce au facut adminii si moderatorii..este treaba lor...ei cunosc situatia cel mai bine..si stiu care este treaba cu buna functionare a forumului... |
--------------------
------
------
------
|
|
Dan73 |
![]()
|
Ok, sa pui o poza cu prietena /sotia cuiva si sa zici ca e curva e chiar urat si nu prea stiu ce "grozavie" facuta de semit a determinat asta...ca nu stiu altceva in afara de chestia cu batman.
![]() Eu aveam o imagine despre unii colegi de pe forum formata din postarile de pe aici si micile clinciuri pe care le-am mai avut. Apoi i-am intalnit pe unii, cu altii am vorbit pe telefon, si mi-am schimbat parerea destul de mult...din fericire in bine in toate cazurile. ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 19 May 2010, 11:35 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
de ce mai discutam despre asta?
Chiar nu are rost. Daca cel care ar fi trebuit sa se simta lezat de aceste lucruri nu a raspuns si a ales sa stea departe de scandalul asta, noi de ce scormonim rahatul? O lasam asa cum este si gata. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.409 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Flamingo a intrecut orice limita a bunului simt.... nu cred ca de oameni ca el este nevoie aici....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
Incercam sa discut cateva chestiuni de principiu, nu ma omoara curiozitatea in cazul concret al meciului desfasurat virtual pe blog ca doar ce am spus mai sus ca nu am urmarit cu atentie
![]() This post has been edited by Dan73: 19 May 2010, 12:02 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
s a terminat!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
ce protest e frate? eu vad concert
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
mai lipseau micii si berea
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
oare?
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
UXE |
![]()
|
astia s-au dus sa protesteze sau sa petreaca?
gata, au plecat toti la shaorma This post has been edited by UXE: 19 May 2010, 12:42 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Dan73 |
![]()
|
Pai autorizatia era intre orele 11 si 13.
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Faza de toata jena: imi deschide unu usa in fata ca si cand era la el pe tarla si da sa iasa din masina frana si tras de volan... Avand geamul deschis ii zic "Fi ma mai atent, asa deschizi usa?" Si a inceput sa ma ia la injuraturi... trebuie sa recunosc ca dupa asta nu m-am mai putut abtine si i-am zis cateva, iar la intoarcere fiind tot acolo i-am aratat degetelul auriu. Ce moaca a facut.. priceless
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 21:35 |