Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1353 Pages « < 157 158 159 160 161 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

AlexV
post 12 Apr 2010, 20:59
Post #4741

Admin?

Group: Admin
From: Bucuresti

@padre:

Moderatorii sectiunilor detin dreptul de a gestiona orice discutie, atunci cand situatia o cere, fara sa dea (in mod necesar) explicatii in momentul in care considera ca discutia nu aduce un plus de valoare forumului.

Cat priveste postul tau:
2.c) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj necivilizat si/sau obscen, antisemit sau rasist.
Si da, postul tau se incadreaza perfect la regula scrisa mai sus.

Si mie mi se pare jenant sa te plangi pe 2 topicuri diferite despre drepturile si obligatiile moderatorilor/adminilor.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
buzasparta
post 13 Apr 2010, 07:54
Post #4742

Membru autentic

Group: Members
From: Judetul Romanica

@rcosmin candva parca Zaher era printul banatului.Eu pe el il stiu de pe vremea cand mai intra pe la bulau pentru un stagiu de spalare a banilor.Acu se schimbara?

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
padre
post 13 Apr 2010, 11:19
Post #4743

Il padrino

Nu m-am plans decat pe celalalt topic, la "Faze de toata jena" am mentionat doar ce s-a intamplat si am pus si un smiley face care se tavalea de ras ( radmasa.gif ), nu m-am plans de nimic.

AlexV, ti s-a pus pata pe mine sau ce e cu atitudinea asta? Mai nou sunt necivilizat, scandalos, de toata jena? Relaxeaza-te un pic, nu am dat cu parul in nimeni, am evidentiat doar o actiune absolut incorecta din pdv moral si etic. Daca actiunea asta este sustinuta de regulament atunci DA, paragrafele respective din regulamentul sunt imorale si lipsite de etica . tongue.gif
Daca tie ti se pare normal ca cineva sa intre pe o postare si sa o altereze semnificativ, fara sa lase o semnatura si eventual o explicatie, atunci am incheiat discutia. Mie nu mi se pare normal, repet, mi se pare lipsit de etica.
In final am acceptat, este forumul tau si faci ce vrei cu el, poti sa ma sanctionezi/banezi/ etc dar te rog sa nu ma jignesti gratuit.

later edit: am editat pentru ca am confundat topicurile.

This post has been edited by padre: 13 Apr 2010, 11:22

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
claus
post 13 Apr 2010, 12:16
Post #4744

private spice

padre, e foaaaarte posibil ca cine ti-a editat postul sa fi uitat sa bifeze "edit by".. nu cred ca din rautate, ci mai repede din graba

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
padre
post 13 Apr 2010, 12:37
Post #4745

Il padrino

water under the bridge, cum ar spune francezul wink.gif

Apropo de titlul topicului oarecum, azi am mers pe jos la serviciu si am mers prin Kiseleff, si cum nu aveam altceva de facut decat sa ascult un pic de muzica in casca si sa "casc" gura, am fost un pic atent la masinile care veneau pe sosea... Nici in Londra sau Paris sau Viena nu as fi vazut atatea masini scumpe, modele noi: Mercedes C, E, S, ML, G (2 buc G, restul mult mai multe), BMX X5, X6, X3, 3, 5, 7, Rolls Royce Phantom (cu stegulet de bogatan, normal), Lexus LS si chestia aia imensa preluata de la Toyota Land Cruiser V8, etc... Deja Audi, VW, Opel, Ford, Renault - toate modele noi se pierdeau in peisaj.
Nu pot sa nu recunosc totusi meritul guvernelor de pana acum (mai putin Boc) care au mentinut taxa de prima inmatriculare la masinile sh, astfel avand un parc auto mult mai nou si mai avansat calitativ decat bulgarii de exemplu. Eu merg frecvent la Sofia si ce-i acolo.... prapad, numai rable si mult fum.
Ce e jenant in asta? Ca ne plangem ca nu sunt bani, ca suntem in criza, ca nu avem patura de mijloc in societate, etc. Daca am fi adunat valoarea masinilor care s-au scurs pe Kiseleff intr-o jumatate de ora cred ca faceam de o mica transa FMI.

This post has been edited by padre: 13 Apr 2010, 12:39

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
+
A l e x
post 13 Apr 2010, 12:46
Post #4746

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Cred ca vorba corecta ar fi "cry me a river, build me a bridge, and get over it"

tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Avani
post 13 Apr 2010, 12:49
Post #4747

Membru autentic

From: Capitala gri

QUOTE(padre @ 13 Apr 2010, 13:37)
Nici in Londra sau Paris sau Viena
*

In toate trei am fost in ultimii 2 ani. In Paris pe Champ de Elysee, vezi mai multe "exotice" decat la noi: ferrari, maseratti, porsche, lambo... ce-i adevarat, ca suv-urile le numeri pe degetele de la o mana, nu ca la noi.
In Londra si Viena destul de multe harburi prin zona 1.

De fiecare data cand am iesit din tara asta am apreciat doua lucruri: lipsa maidanezilor si drumurile curate, implicit masini curate, chiar daca au o multime de julitari pe spoilere, dar sunt curate.

Dupa o zi de munca in zona de nord a capitalei, cand ajung acasa cu masina, zici ca abia m-am intors de la tara. sad.gif

--------------------
. . .
Think forward !
+
padre
post 13 Apr 2010, 14:10
Post #4748

Il padrino

Bine, eu dupa 45 minute de mers pe jos PRIN PARC aveam pantofii acoperiti de o pelicula de praf, i-am aratat unui coleg si m-a intrebat daca am fost pe santier radmasa.gif

Ca fapt divers, in Londra, dupa 3 zile de plimbari inclusiv un pic prin ploaie nu aveam nici o urma de praf/murdarie pe adidasi albi.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
+
b76bgaarh
post 13 Apr 2010, 14:24
Post #4749

Membru autentic

pentru ce platim noi kkt urile astea de fonduri private de pensii?

pe anul trecut o luna e cu bara...bun pun mana pe telefon si sun la contabil...ai platit ma? el da... incerc sa ii sun pe astia...sufletu raspuns... le trimit mail. ma suna o fatuca... ci ca luna cu probleme este septembrie, desi pe hartie era noiembrie, si ca nu e treaba lor sa ma duc eu sa intreb la casa nationala de pensii... ba esjti prost..eu de ce ii platesc doar sa se uite cum se joaca pe bursa cu banii mei...

vreau un sistem ca cel american... unde nu esti obligat sa platesti nimicccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

This post has been edited by b76bgaarh: 13 Apr 2010, 14:25

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
M i h a i
post 13 Apr 2010, 14:49
Post #4750

mda...de ce trebuie sa platim pensie privata?de ce trebuie sa platesc la sanatate o gramada de bani ca oricum daca am probleme trebuie sa marchez banu la greu..altfel nu se uita nici draq la mine..cu somajul sunt de acord..se duc foooarte putin bani acolo...Barf...sunt multe lucruri nedrepte in tara asta...ne place---stam..nu ne place ne mutam..

--------------------
------ ------ ------
+
A l e x
post 13 Apr 2010, 14:57
Post #4751

Referitor la masini si praf...

In foarte putine tari din Europa vezi masini ca la noi. Sa lasam Ferrari si Lambo, uitati-va cate Audi A4, A5, A6 si A8 (si BMW-urile si Mercedesurile din aceeasi clasa) sunt peste tot pe drumuri. Foarte multe noi si dotate... Masini de la 35.000 euro in sus... In alte tari rar vezi atat de multe, in Germania eu am vazut mai mult hatch-uri si break-uri sau MPV-uri...

E adevarat, mergi intr-o zona selecta a Paris-ului si e posibil sa vezi multe masini exotice, dar se potrivesc cu zona. La noi e un mare contrast intre masinile foarte scumpe si drumurile mizerabile si stricate.

Si apropo de mizerie, la praf cred ca suntem numarul 1 in Europa. N-am fost in Bulgaria sau Ucraina, singurele tari cu care ne putem compara, poate e acolo mai rau, dar de la Unguri incolo nu prea vezi ce e la noi.

Am mers o saptamana prin Germania cu masina spalata, am prins ploaie si am mers si printr-o zona unde se lucra. Nici urma de praf. O las o zi in fata blocului aici si se face bej.

Dar cum a spus si Mihai, asta ne e tara, nu se va schimba prea curand (cel putin radical) deci ori stam si inghitim, ori plecam (si scuipam tongue.gif)

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
rtBK
post 13 Apr 2010, 15:03
Post #4752

Unique like everyone else

si noi avem zone selecte... exemplu statia de metrou Republica... + alte masinute pe care le-am vazut printre blocuri, dar am zis sa le pastrez in minte si sa nu le fac poze smile.gif

Attached thumbnail(s)
08042010.jpg ( Size: 283.3k ) Number of downloads: 475

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
Avani
post 13 Apr 2010, 15:17
Post #4753

Membru autentic

Nah... ca vorbeam de praf si masini biggrin.gif

Uitati-va ce contrast este intre praful de pe trotuar si masina aia. Sa-ti cumperi asa ceva in RO si sa si circuli cu ea, e bataie de joc si mult, dar foarte mult snobism.

This post has been edited by Avani: 13 Apr 2010, 15:25

--------------------
. . .
Think forward !
+
eduardsebe
post 13 Apr 2010, 15:37
Post #4754

Membru Expressionist

ai prins si un radar din ala nou prin poza biggrin.gif
cred ca il pandea pe proprietarul masinii la plecare icon_mrgreen.gif

--------------------
BMW 330e 2021
+
dan_petreanu
post 14 Apr 2010, 10:06
Post #4755

Membru incepator

http://www.realitatea.net/un-sofer-beat-a-...lui_708913.html

Pe scurt: un șofer beat a lovit doi copii care se jucau în fața blocului. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic grav. Unul dintre minori s-a ales cu câteva zgârieturi. La etilotest, s-a văzut că acesta avea o alcoolemie de 1,24 miligrame alcool pur în aerul expirat. Polițiștii i-au făcut dosar penal și îi vor suspenda permisul pentru 90 de zile.

Ăștia sunt chiar tâmpiți? mad.gif

This post has been edited by dan_petreanu: 14 Apr 2010, 10:07

--------------------
Renault Clio Symbol phase 3 EXPRESSION - B xx MTJ 2006 1.4 8V 75 CP
+
M i h a i
post 14 Apr 2010, 10:16
Post #4756

''și îi vor suspenda permisul pentru 90 de zile''

ce penibil...in cazul asta permisul trebuia anulat...fara drept de a mai conduce vreodata.......faze de genul o sa se tot intample..este legea permisibila...

--------------------
------ ------ ------
+
DrK
post 14 Apr 2010, 10:17
Post #4757

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Stai ca se chinuie astia acum sa iti suspende carnetul pe 10 ani daca bei. O treaba buna la prima vedere dar putin exagerata pe alocuri...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
M i h a i
post 14 Apr 2010, 10:20
Post #4758

din partea mea sa bage si tortura in cazul alcoolului la volan....exagerata in ce sens?

This post has been edited by M i h a i: 14 Apr 2010, 10:21

--------------------
------ ------ ------
+
DrK
post 14 Apr 2010, 10:26
Post #4759

Lapins Creed Assassin

Nu e normal ca pentru, sa zicem. un pahar de sampanie la o aniversare sa iei 10 ani suspendare.. Asta ar trebuie facut gradat. La 0.x o luna, la 0.xx 3 luni, la 0.xy un an, la 1.xx 25 de ani si tortura smile.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
+
Avani
post 14 Apr 2010, 10:32
Post #4760

Membru autentic

QUOTE(RaduNG @ 14 Apr 2010, 11:17)
sa iti suspende carnetul pe 10 ani daca bei.
*

Eu stiam ca 5. Ieri auzisem niste reportaje de genul asta.

--------------------
. . .
Think forward !
+
M i h a i
post 14 Apr 2010, 10:33
Post #4761

de acord..dar si paharul ala de sampanie poate conta pentru cineva care are un fizic mai amarat si nu a mancat nimic.....pt noi nu este o problema ..bagam 2 shaorma...umplem 10 % din stomac ...mai bagam un pahar mic de sampanie...pe urma intra si mici..si ceva de la mc... tongue.gif ...glumesc....este nasol sa bei si un pahar...iti sare un aurolac in fata masinii,il omori...clar este vina ta....

--------------------
------ ------ ------
+
A l e x
post 14 Apr 2010, 10:39
Post #4762

Radu are mare dreptate... In primul rand, suntem singura tara unde trebuie sa avem 0.0 alcoolemia, ceea ce e putin ridicol cand restul lumii are 0.5 (cred), oricum putin mai mult.

Eu n-am nevoie sa conduc si sa beau sampanie, de altfel urasc sampania... Dar problema e daca bei mai mult seara si a doua zi iti ramane putin in sange.

Nu e normal sa ramai pieton 10 sau 5 ani decat daca esti rupt de beat si faci accident. Ar trebui sa fie cum spune Radu, in functie de cat alcool ai in sange sa se dea pedeapsa. Amenda, suspendare permis, dosar penal, anulare permis, etc... in functie de cat e de grav.

Si la fel mi se pare si cu viteza... Nu mi se pare normal daca ma prinde pe mine radarul cu 105 km/h intr-o localitate sa zicem sa am aceeasi pedeapsa cu unul care merge cu 300 km/h pe acelasi sector de drum.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
dan22y
post 14 Apr 2010, 10:45
Post #4763

Membru autentic

From: B

QUOTE(dan_petreanu @ 14 Apr 2010, 11:06)
Pe scurt: un șofer beat a lovit doi copii care se jucau în fața blocului. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic grav. Unul dintre minori s-a ales cu câteva zgârieturi. La etilotest, s-a văzut că acesta avea o alcoolemie de 1,24 miligrame alcool pur în aerul expirat. Polițiștii i-au făcut dosar penal și îi vor suspenda permisul pentru 90 de zile.
Ăștia sunt chiar tâmpiți?  mad.gif
*

Mai multe si aici: http://bistriteanul.ro/articol.php?id=1271184770501

--------------------
R M - B 8
+
DrK
post 14 Apr 2010, 10:50
Post #4764

Lapins Creed Assassin

Pai iti poate sari in fata si cand nu esti baut. Nu stiu, trebuie facut in asa fel incat pentru un pahar de sampanie sa nu stai 5 ani pe bara. Totusi cei care beau bine nu trebuie iertati.
Cine se stie praf si dintr-un pahar de bere nu mai vede bine merge pe barba lui la faza asta. Presupun ca cei mai putin rezistenti la bautura nu se joaca cu asa ceva.

--------------------
Sedan Negru 2015
+
Flamingo
post 14 Apr 2010, 10:57
Post #4765

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

QUOTE(A l e x @ 14 Apr 2010, 11:39)
Dar problema e daca bei mai mult seara si a doua zi iti ramane putin in sange.

O BERE "iese" complet din sange dupa 4 ore.

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
adi_ar
post 14 Apr 2010, 11:05
Post #4766

Membru autentic si conservator

From: Arad

... 1,24 miligrame alcool pur în aerul expirat ...

Adica aproximativ 2,5 mg/mie in sange, aka mort de beat!
Ar trebui sa faca 6 luni inchisoare si abia dupa aceea suspendat permisul 6 ani!

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
M i h a i
post 14 Apr 2010, 11:08
Post #4767

Flamingo>>ex: o persoana de sex feminin ...48 kg ....toata ziua salate ..ca deh..trebuie sa ai o silueta de invidiat...bagat seara o bavaria 8.6...garantat nu iese in 4 ore...

This post has been edited by M i h a i: 14 Apr 2010, 11:10

--------------------
------ ------ ------
+
Flamingo
post 14 Apr 2010, 11:36
Post #4768

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

Caluculul este facut pe o greutate medie (undeva pe la 60-65 kg) si nu este "inventat" de mine. Iti zic ce stiu de la niste medici. smile.gif

Normal ca in functie de ce mananci sau nu, ai sanse mari sa iasa alcoolemia sau nu dupa 4 ore.

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
L!nuX
post 14 Apr 2010, 11:51
Post #4769

Membru decent

ca sa iasa repede trebe sa te faci pipi des , nu prea conteaza cat mananci ca oricum ajunge in sange smile.gif

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
jul
post 14 Apr 2010, 13:13
Post #4770

Membru autentic

From: MURES

in 2 ore ajunge in sange,se elimina 0,15ml /ora dupa atingerea punctului maxim,dureaza cam 3 ore ,total 5 ore

daca exista o singura sarja si nu mai gusta si altceva

daca nu ma insel un 330 ml bere este echivalent cu 0,15

la 3 beri zic ei ca sunt necesare 5 ore

http://www.alcooltest.ro/determinare_alcoo...calculator.html
http://www.dailymotion.com/video/x9fbrx_al...-body-1949_news

This post has been edited by jul: 14 Apr 2010, 13:38

--------------------
2 hopeli + DACIA 1410 new
Sunt datat cu carbon aproximativ de cand laptele de capra pornea motorul la rece.
Vrei sa faci o frectie cu lapte de capra?
+
1353 Pages « < 157 158 159 160 161 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd August 2025 - 01:42
Dacia