Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
mircea_aq |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.229 Joined: 13 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|||
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.219 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Pai din ce am citit nici nu va mai fi prelungit vreodata.....
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se stricã. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.714 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
nu era mai logic sa prelungeasca BD Timișoara pana la centura peste calea ferata?
Bine, doar ca idee, nu vad cum lucrarile pe sensul spre capitala sa influenteze aglomeratia pe iesire, care a fost formata azi dimineata multumita unui autobuz Citaro in pana pe banda de urgenta la aprox 300m de iesirea spre centura. Undeva la ora 8 venise remorcherul stb sa il ia de acolo. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
mircea_aq |
![]()
|
In timp ce pe alte piete lanseaza masini cu motorizari corecte:
https://www.youtube.com/watch?v=EOj44InMAxI In Europa ne dau 1.2 in trei cilindri. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
Axel7 |
![]()
|
![]() Laguna fan Group: Members Posts: 80 Joined: 11 August 19 From: Bucuresti ![]() |
Foarte misto masina!
This post has been edited by Axel7: 3 Jan 2025, 23:29 |
--------------------
Renault
Laguna III
2008 2.0T / 2011 2.0T
|
|
mircea_aq |
![]()
|
Un exemplar cu 2.0T 4WD, echipare de top, toate optionalele bifate ajunge la 30.800 Euro.
Mai multe detalii pe site-ul oficial: https://www.renault.co.kr/ In Romania, pentru aceeasi bani, acelasi producator ne propune: https://www.renault.ro/vehicule-hibride/symbioz.html |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
clamba |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 280 Joined: 8 May 14 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 20 Dec 2024, 15:50) la multi ani! Nicu Sordan a fost de la bun inceput impotriva continuarii proiectului, chiar impotriva podului, a fost totusi cel mai scump viraj la stanga. cu A0 cu termen de finalizare 2026 sau 2027 si cu DNCB la 4 benzi tot cam atunci, nu stiu cat de utila ar mai fi continuarea pasajului Ciucurel. plus evacuarea autostrazii direct in splai nu e foarte utila. ati vazut cate blocuri s-au construit acolo imediat dupa ce a fost publicat proiectul strapungerii pana la Ciucurel? daca alea n-au fost manevra, sa fiu al naibii.. se mai vorbeste si de cele 10(parca) drumuri radiale pana in A0, cel din bd Timisoara included. |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer K9K 836
2013 ex Renault Twingo D4F 702 2002
ex Corsa C Z14XEP 2005 |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.714 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mircea_aq @ 4 Jan 2025, 15:05) Un exemplar cu 2.0T 4WD, echipare de top, toate optionalele bifate ajunge la 30.800 Euro. Mai multe detalii pe site-ul oficial: https://www.renault.co.kr/ In Romania, pentru aceeasi bani, acelasi producator ne propune: https://www.renault.ro/vehicule-hibride/symbioz.html Pai importa unul de acolo, ca nu ai vama din Korea in UE This post has been edited by einstein1984: 14 Jan 2025, 08:58 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.261 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mircea_aq @ 20 Dec 2024, 16:35) ..... Cineva tine blocat proiectul prelungirii pasajului Ciurel pana la centura de vreo 5 ani de zile. Ghici ghicitoarea mea cine si de ce. Pai sint oamenii care au case in zona Rosu -Chiajna Si foarte bine au facut Ca nu prea avea pe unde sa faca strapungrerea decit prin curtile lor. Nici mie nu mi-ar conveni s ama expropieze sau sa faca sosea la 5 m de casa mea Cine a aprobat monstruozitatea aia ed pod ar trebui sa ajunga la tzuhause |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
bec philips led 13w 1500 lumeni, durata de viata 15 ani sau 15000h. 2 ani si ceva a tinut. Hai 3. 2 ani garanti doar
![]() |
--------------------
ex Dacia
Spring
- .
2021
|
|
clamba |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 280 Joined: 8 May 14 From: Bucuresti ![]() |
am folosit doar osram. nu am schimbat niciunul din 2013 incoace.
au fost o serie cu probleme, ceva promotii la Mol. erau made in ro, se stricau repede. aveam bonul, mi le-au schimbat de la osram romania, mi-au dat unele made in china, luminau corect dar au inceput sa tiuie. schimbat iar cu made in de si nu mai stiu de ele. si am si care stau afara in soare, in ger, in vant. sunt ferite doar de ploaie si merg ca in prima zi. |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer K9K 836
2013 ex Renault Twingo D4F 702 2002
ex Corsa C Z14XEP 2005 |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
HOFF de la Dedeman, A60 lumina neutra, 15W , 1500 lm.... deocamdata au 4 ani. Nu stiu cat mai e un Osram / Philips....dar sigur sunt cel putin inca o data la pret, daca nu mai mult.
Mai am niste Xiaomi Smart...care de fapt sunt Yeelight.....am si uitat de cand le am....minim 7 ani. N-au decat 800 lm, dar le-am grupat cate 2 si cand strig la tanti Google Assistant sa-mi aprinda lumina, aprinde 2 deodata....deci 800 + 800lm. N-am mai cumparat Philips / Osram de ani buni. Nu vad rostul sa dau mai multi bani pe ceva care de cele mai multe ori tine mai putin si e si foarte greu (si scump ) sa gasesc cu lumina neutra sau rece, cea default la ele in majoritatea cazurilor e lumina calda, care in cazul lor e prea galbena pentru gustul meu, 2800-3400K. This post has been edited by vallixx: 21 Jan 2025, 09:40 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.404 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
Din 2019 am Philips Hue. N'am schimbat nici unul pana acum.
|
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.010 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am luat prin 2012...cred...asimilez perioada cand s a nascut un copil...4 Philips ...cred ca sunt primele aparute...doar unul nu mai merge..si asta ....anul trecut si a dat ortu popii.
sunt mai ciudatele..nu sunt rotunde..au forma de 1/2 ou kinder https://www.nwradu.ro/2014/12/un-bec-led-ph...review-mai-mic/ This post has been edited by wolfin: 21 Jan 2025, 13:21 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
mircea_aq |
![]()
|
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
einstein1984 |
![]()
|
https://www.g4media.ro/rovinieta-de-brasov-...n1en6o2ScCCuno8 Ai vineta pt DN si inca un a pt Drum judetean... Daca adera la ideea asta toate judetele sa vezi distractie sa faci cluj-constanta. Si desigur, scutire protectionista pentru riverani.
This post has been edited by einstein1984: 30 Jan 2025, 15:51 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
mircea_aq |
![]()
|
A fost intre 2009-2011 si in Constanta aceasta taxa de drum judetean pentru transportatorii cu alte numere de inmatriculare decat cele locale, pana au fost dati in judecata si intai au suspendat-o, apoi a fost anulata.
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.010 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
plus taxa lu baluta ca na i loc de parcare. am pe cineva care are de platit taxa desi parcheaza in curte/garaj
![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
O intrebare: daca de la semafor am taiat-o de pe banda unu, iar cel din spate (fara semnal, ca era pemfeu), s-a dus pe a doua, intentionand probabil sa mi se bage in fata, ca urma o intersectie unde banda doi e pentru stanga, dar nu l-a ajutat cotetul, se numeste ca a incercat sa ma depaseasca?
Eu nu l-am vazut decat in oglinzi si distanta dintre noi a crescut constant, dar la urmatorul semafor, desi incadrat gresit pe banda a doua, doar ca sa fie in paralel cu mine, m-a intrebat daca n-am vazut ca el a vrut sa ma depaseasca. Eu: sa ma… ce?! Trebuia sa raman cu viteza constanta doar pentru ca a schimbat el banda? |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.761 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Pai schimbarea de banda nu se numeste depasire. El a fost ranit in orgoliu ca nu a putut mai mult si a cautat orice farama de pretext ca sa se justifice in fata egoului.
Sa ii vezi ce se oftica cand nu pot sa se tina de un cotetz de ford ![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Asa zic si eu. Si n-a fost “liniuta”, doar ca am sperat sa prind verde si urmatorul semafor, fara sa sar cu mult peste limita de viteza. Probabil ala si-a facut alte calcule, dar eu chiar nu am avut nicio treaba cu el.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Daca nici voi astia cu masini germane nu va ajutati intre voi....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(wolfin @ 31 Jan 2025, 12:28) plus taxa lu baluta ca na i loc de parcare. am pe cineva care are de platit taxa desi parcheaza in curte/garaj ![]() Au venit de plata si celor care au loc de parcare platit. Dar te poti reconcilia online. Pentru garaj/curte teoretic e nevoie de autorizate de constructie/plan de urbanism dar de exemplu bunicul meu s-a dus doar cu actele de la casa/cadastrul si l-au scutit. Intrebarea mea este de banii aia 540 de RON primim posibilitatea de a parca gratuit pe locurile cu plata de la bulevard? Ca asa au anuntat in comunicatul initial, doar ca nu am gasit nimic in HCL. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
mircea_aq |
![]()
|
Normal, sa umbli tu sa rezolvi ce-a incurcat un primar si un consiliu incompetent si lacom. Bucurestiul e la pamant. Dupa aproape 10 ani de Firea si Nicusor, arata mai rau ca inainte.
Stateam azi la o cafea pe Calea Victoriei. In 40 de minute n-a trecut o bicicleta pe pista aia inventata de Nicsor. Toate locurile de parcare trasate de diversi idioti de la primariile de sector sau cea generala sunt paralele cu bordura, nu le-a dat prin cap sa le faca in spic. Pe Mihalache, fix la intrare in Piata Victoriei, linia de tramvai a devenit parcare in ambele sensuri. Mucusor n-o vede, in schimb ii hinghereste pe unii si altii parcati prin spatele blocurilor, pe unde au nimerit ca n-au locuri de parcare. Acelasi Muculet a trantit stalpisori in locuri in care se putea parca si ramanea destul spatiu si pentru pietoni, si pentru parcare, si pentru masinile care circula pe strada. Atata incompetenta si hotie revarsate asupra unui biet oras, rar ai ocazia sa vezi. Bine, lumea s-a cam mutat din oras, au ramas sado-masochistii si cei certati cu igiena personala, sustinatorii lui Nicusor. Ceilalti oameni, care nu isi permit sa scape din Bucuresti, stau si indura. This post has been edited by mircea_aq: 3 Feb 2025, 17:57 |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
mars |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 3 Feb 2025, 09:14) Buna asta! Cei mai “neajutorati” mi se par a fi, in ordinea numerele de pe tricou, cei cu Skoda (Octavia si Rapid), apoi cei cu Dacia Duster, urmati de cei cu BMW (de obicei modele mai vechi). Astia au mereu ceva de “semnalizat” in trafic. Toti cei de pe forum se exclud, evident ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
@mircea_aq: lasa ca niste ong-uri l-au rugat pe Mucusor sa candideze la prezidentiale, vor pompa in el ca aia nu tre sa arate sursele de finantare, o sa iasa presedinte si scapati de el;
@mars: la drum intins daca se merge in coloana cu 100-110 pe langa aia enumerati de tine mereu se gaseste cate un cazangiu sa se grabeasca el cu 120 sa arate ce tare este. This post has been edited by buzasparta: 3 Feb 2025, 19:56 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
einstein1984 |
![]()
|
Atat octaviile cat si dusterele care te deranjeaza am o banuiala ca sunt de firma, unu ajuns ori sefut ori in vanzari.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(mircea_aq @ 3 Feb 2025, 17:55) Normal, sa umbli tu sa rezolvi ce-a incurcat un primar si un consiliu incompetent si lacom. Bucurestiul e la pamant. Dupa aproape 10 ani de Firea si Nicusor, arata mai rau ca inainte. Stateam azi la o cafea pe Calea Victoriei. In 40 de minute n-a trecut o bicicleta pe pista aia inventata de Nicsor. Poate ca era o ora la care nu prea e trafic velo. Dar e evident ca sunt din ce in ce mai multi biciclisti iar benzile sunt din ce in ce mai necesare. Dar nu despre asta vorbeam noi. Dupa mine, Nicusor a fost al mai bun primar dupa Basescu. Inteleg taxa asta de 540 RON pe ideea ca nu e normal ca toti locuitorii sa plateasca pentru constructia de parcari rezervate, care clar nu se pot amortiza din taxa anuala de parcare. Problema mea tine de diferentele de politici intre sectoare. In S4 toate locurile sunt rezervate 24H din 24, ramânand doar ce e "la bulevard" de platit cu ora sau cu ziua. Intre blocuri nu ai unde parca daca nu ai loc inchiriat si punct. Ai nevoie sa te duci la un cabinet veterinar cu catelul, chemi un UBER. Ai nevoie la un cabinet de medic de familie ca are copilul febra, se merge in doi si unul sta la masina fie pregatit sa o mute, fie cu ochii dupa politia locala care blocheaza roti la masinile parcate pe spatii hasurate. Macar e ieftin : doar 150 RON deblocarea. IN S3, mai sunt locuri "la comun", unde nu stiu cum se plateste, sau nu e chiar asa represiva politica de amenzi. Si apoi in centru ai locuri "albastre", ale Primariei mari. As prefera un sistem unificat, cu mai putine locuri rezervate 24 h din 24. Locuri "la comun" unde riveranii pot parca in baza unui abonament, evident mai avantajos. Asa ajungem ca o masina sa ocupe in acelasi timp 2 locuri de parcare, ala de acasa care e rezervat tot timpul si ala unde chiar parcheaza. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
Aerius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 1 April 09 From: Bukarestburg ![]() |
|
--------------------
Cannondale
CAAD12 2019
Renault Megane RS 2020
|
|
mircea_aq |
![]()
|
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 23:24 |