Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.027 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma refer la educatie pozitiva.
Ai ramane uimit. Exceptii sunt acum nesimtitii care fenteaza banda la stanga...ratb... .intersectii blocate sau treceri de pietoni De exemplu. Daca nu respecti ce zic mai sus...nu iesi din b cu masina nelovita. This post has been edited by wolfin: 19 Jan 2023, 10:56 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
in vreo 7 ani petrecuti prin mirifica capitala .. nu am avut onoarea .. sa o pocnesc .. sau sa fiu lovit ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.023 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Sa-i dau mwye lu Iohannis.
Tata lumea ii la Davos, si aia care au importanta si aia care vor sa para ca au, numa el sade la Cotro ca muscata-n glastra, oftsnd visator cu gandul la lenejdantan. Mwye la dulap. Da' nu-i el prost, prostu-s io (si cred ca de asta-s mai nervos) ca am muscat propaganda, am condus sute de km si am stat zeci de ore la cozi sa-l votez, ba contra lu Ponta, ba la referendum, ba contra proastei parcarii. Ăsta si cu mwystii aia din Surplus mi-or ingropat orice nadejde ca in Romania o sa se intample o schimbare spre bine, cel putin in timpul vietii mele. Ma bate sincer gandu sa votez cu AUR, numa d-a ranga, asa. Mno, daca ii sa ia foc sandramaua, apai macar circ sa fie, daca pita nu-i. Hai cu Simion presedinte si AUR la 20-25%, sa vedeti atunci distractie. O sa ne radem de o sa ne cracanam, inainte sa plangem, cand o sa vedem legi contra avioanelor care lasa dare albe pe cer sau a apei imbogatite cu hidrogen. Frumi-frumi. This post has been edited by Bwwlan: 19 Jan 2023, 14:25 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.776 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Da daca tot te-ai dus in alta tara nu ai putea sa nu mai votezi in tara unde incearca sa traiasca altii?
PLM, nu poti lasa capra vecinului in pace??? |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 842 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Las sa voteze, e dreptul lui si e FOARTE bine ca si-l exercita. M-am saturat sa decida 15-20% pt restul tarii.
Iestiti la vot, USR, AUR, USL, unguri, basiti, orice, dar iesiti |
--------------------
ex Dacia
Spring
- .
2021
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Pai, atata vreme cat mai am dreptul legal sa votez, nu-i pacat sa nu fac uz de el?
Si-asa o sa vedeti o romaneasca de tip anul 2000, cand Secu l-a-mpins in turul doi pe Vadim, ca "sa-l albeasca". Indiferent cu cine altcineva ar fi intrat in turul doi, Cucuveaua ar fi pierdut. Asa, s-au cîăcat fraierii in pantaloni, ca dom'le, cum sa fie Vadim presedinte, vine iadul daca iese ala, lasa, mai bune tatucu Iliescu. La fel o sa iasa si la anu'. Simion si Ciuca sau Ciolacu in turul doi. Io votez cu Haurică. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
meg2s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 5 November 15 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
CUPRA
Formentor
(2025) e-Hybrid++ 204CP (Ex) Megane Sedan Privilege (2008) 1.5 dCi 78kW && Megane 4 GT (2018) 1.6 dCi 163CP EDC
(Ex) Skoda Octavia 4 Style++ (2022) 2.0 TDI 150 DSG |
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
|
--------------------
renault
laguna
- AR 69 ***
2003 expression,1.9dci,107cp
|
|
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 574 Joined: 24 January 17 ![]() |
@Bwwlan
PLM, la fel si eu, ma rog am condus doar cate o suta de km pe sens si n-am stat la cozi. Da' mi-am propus altfel, nu mai merg la vot ca oricum ai da-o cu 10-15% (daca si aia) care vor schimbare nu faci primavara. Statu' esuat ramane tot stat esuat. O sa merg la un cico si o cafea in duminica votului si ii las pe ailalti sa-si faca sperante ca votul lor schimba ceva. Al meu n-a schimbat nimic in mai bine de douajd' de ani (din 2000) de cand n-am ratat nici un tur de parlamentare, prezidentiale sau europarlamentare. Asa ca, la loc comanda. |
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.244 Joined: 13 October 06 ![]() |
Ei acum, lasa ca se ocupa sistemul sa produca un partid si pentru cei dezamagiti de surplus, n-aveti grija, e in interesul lor sa iasa lumea la vot, sa mimam democratia.
Sigur ca era mai simplu acum 20 de ani, era suficient PRM-ul, acum 10 PPDD-ul, dar acum lumea e mai complicata asa ca si alternativele sunt mai targhetate: surplus, haur, nu m-ar mira daca ar mai aparea vreo alba ca zapada ver 4.0. Problema e ca tot circul asta e finantat oficial si neoficial din banii nostri. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.776 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Si totusi la noi e bine (
![]() Dar cand aud de AUR... De fapt toti is aceeasi gloata, oricum nu conteaza |
--------------------
Ford
Focus
|
|
Bibanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 19 September 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bwwlan @ 19 Jan 2023, 14:23) Sa-i dau mwye lu Iohannis. Tata lumea ii la Davos, si aia care au importanta si aia care vor sa para ca au, numa el sade la Cotro ca muscata-n glastra, oftsnd visator cu gandul la lenejdantan. Mwye la dulap. Da' nu-i el prost, prostu-s io (si cred ca de asta-s mai nervos) ca am muscat propaganda, am condus sute de km si am stat zeci de ore la cozi sa-l votez, ba contra lu Ponta, ba la referendum, ba contra proastei parcarii. Ăsta si cu mwystii aia din Surplus mi-or ingropat orice nadejde ca in Romania o sa se intample o schimbare spre bine, cel putin in timpul vietii mele. Ma bate sincer gandu sa votez cu AUR, numa d-a ranga, asa. Mno, daca ii sa ia foc sandramaua, apai macar circ sa fie, daca pita nu-i. Hai cu Simion presedinte si AUR la 20-25%, sa vedeti atunci distractie. O sa ne radem de o sa ne cracanam, inainte sa plangem, cand o sa vedem legi contra avioanelor care lasa dare albe pe cer sau a apei imbogatite cu hidrogen. Frumi-frumi. Poti face o lista cu "tata lumea" care-i la Davos?Da' din cei care conteaza.Ca numai cancelarul Germaniei participa.Stii de ceva hotarari importante luate acolosi care s-au si aplicat? Si cand te duci sa votezi presedintele, uitate intai ce atributii are. Are dreptate @psychoo, vrei Simion, ia-l cu tine! |
--------------------
exRenault, Toyota
Camry
- B11xxx
2020, Hybrid 2.5/218cp
|
|
Bwwlan |
![]()
|
@Bibanu: da tati, my bad, summitul ala straluceste prin inutilitate. Bine a facut Dulapu' Prezidential ca nu s-a dus. Marturisesc ca nu-s la curent cu agenda intalnirii si ultima data cand am intrat in detaliu legat de WEF a fost in facultate.
In rest, ce am zis despre Simion si AUR ramane pe mai departe valabil. Nimurlucul asta e creatia Serviciilor si exista fiindca i se permite s-o faca. In momentul cand isi va fi indeplinit rolul, in secunda doi isi pierde din relevanta si in secunda trei dispare de parca nici n-ar fi fost. Insa pana una alta, daca e introdus in joc ca piesa viabila, atunci, ce sa zic, let's play. De castigat alegerile oricum le castiga cine trebuie. Uitati-va cine e presedinte la AEP, cine l-a numit si cam asta e raspunsul lanintrebarea "cine are voie sa castige prezidentialele". De ce credeti ca a ramas singurul tip de alegeri care se desfasoara in doua tururi? ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Sincer eu la treaba asta cu votul diaspora sunt 50%.
Inteleg si respect faptul ca sunt romani si au dreptul sa voteze, inteleg si respect faptul ca de multe ori fac un efort mai mare decat il fac eu pentru a vota (eu doar cobor din bloc nu conduc 100 km si nici nu stau la coada).......dar pe de alta parte nu inteleg de ce sa votezi daca ai ales sa pleci. Adica....cei de aici, care au ramas....cred ca au mai multa legitimitate sa voteze, pentru ca cei de aici se aleg cu ce au votat, nu cei de acolo. Discut numai ca idee, nu sunt neaparat din ala cu "sa li se taie dreptul la vot daca au plecat", dar zic si eu asa....apropo si de discutia de mai devreme......"votez AUR ca oricum nu sunt in tara si nu ma implica direct circul care ar fi daca aia ar avea mai multe procente." Pentru ca unii ca AUR care sunt doar latrai pusi acolo cu un scop precis oricum nu au nicio strategie, aia sunt doar pe sistemul "da-te-n mortii ma-tii". Asa cum si USR-ul era pe "fara penali, fara pensii speciale"....si s-au convins toti....sper.....ce le poate pielea. Personal am votat de fiecare data....dar cam gata Incep sa-mi cam bag piciorusele. AUR n-am cum sa votez....sa fim seriosi, cu USR eram lamurit deja, acum mi-am confirmat....daca mai era nevoie, PNL impreuna cu al sau vajnic fost primar de Sibiu au furat ca-n codru la adapostul pandemiei.....iar PSD....nu -mi prea vine sa votez. Deci n-am ce....deci pa. Poate maxim ma duc sa pun mai multe stampile....sau votez "desculti" d-aia fara sanse reale......gen Uniunea Nationala a Producatorilor de Motzuri de Basca. This post has been edited by vallixx: 20 Jan 2023, 10:39 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.775 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca tin bine minte, AUR a prins fix la diaspora capsunara.... Cu aia au ajuns in parlament. Acuma daca mai zic si ca unii voteaza in strainatate (si locuiesc acolo), dar cu buletin din tara,ca si cum ar aveainca domiciliul acolo si aleg in circumscriptia lor, nu la parlamentarii aia alocati disaporei, e si mai nasol.
This post has been edited by einstein1984: 20 Jan 2023, 10:38 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 574 Joined: 24 January 17 ![]() |
Habar n-ai ce vorbesti.
Cei ce voteaza in strainate aleg direct parlamentarii din circumscriptia de diaspora si atat. Si voturile lor mai intra la vot procentual/redistribuiri...in nici un caz nu-si voteaza lista din circumscriptia de domiciliu din Ro. Si pot vota pentru paralament doar daca au si rezidenta inregistrata legal/drept de sedere inafara Ro. AUR a fost votat masiv in Ro la sfaturile celor din afara, sau chiar de cei care traiesc afara dar erau in Ro la momentul alegerilor. Pentru presdedinte e altceva, pot vota toti ca acolo candidatii reprezinta o singura circumscriptie, si anume Ro. This post has been edited by Habba: 20 Jan 2023, 11:18 |
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
cj98czh |
![]()
|
vad niste comanetarii pe aici de te doare mintea ... parca atunci cand a iesit Iohanis .. a iesit ajutat masiv de voturile din diaspora la fel si USR-ul si PNL-ul .. ca daca nu ieseau iar comunistii .. atunci era ok diaspora .. acu vad idei .. ca ar face bine sa nu mai voteze .. ca daca tot au plecat ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.775 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mea culpa, atunci voteaza doar aia de vin acasa asa. Dar de ce va plangeti de condusul sute de km daca exista vot prin corespodenta? Sau exista dar nu merge?
https://www.digi24.ro/alegeri-parlamentare-...iaspora-1413605 This post has been edited by einstein1984: 20 Jan 2023, 11:30 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
psychoo |
![]()
|
Eu nu am o problema cu diaspora care voteaza in ideea ca vor sa se intarca in tara si practic doar lucreaza afara.
Dar am o problema cand vad chestii de genul: eu am plecat de acolo nu mai vin nici omorat cu pietre dar votez cu AUR ca sa arda de tot da-o dracu de tara |
--------------------
Ford
Focus
|
|
cj98czh |
![]()
|
eu am o problema mult mai mare cu aia 70% care nu merg la vot .. pe motiv ca nu am cui cine .. sau alte motive .. sunt tari unde votul este obligatoriu, asa ar trebui sa fie si la noi ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Tare asta, in caz de serviciu militar ai fi primul la granita, dar la vot sa mearga toti.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 20 Jan 2023, 11:27) Eu am discutat doar la nivel de idee, nu-s vreun taliban al ideii ca ei sa nu voteze, dar nici nu pot sa nu ma gandesc ca odata ce ai plecat.... Iar asta cu....votez pentru ca vreau sa am la ce ma intoarce acasa.....bah ma leshi! Asta e vrajeala maxima. O sa votezi de afara, o sa faci tara asta lapte si miere si in momentul ala te intorci. Hai ca-mi vine sa vomit. Altfel.....ca ai dreptul sa votezi si ca si vrei sa o faci....si mai faci si efort si cheltuiala.....be my guest, voteaza, nu-ti voi sta eu in cale. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
cj98czh |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 842 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex Dacia
Spring
- .
2021
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.027 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
am mai zis pe aici si mi am luat o in freza
votatul e o indatorie nu o libertate |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 20 Jan 2023, 11:59) Am reusit sa scap de serviciul militar obligatoriu din 2002 pana in 2007 ... ce te face sa crezi ca acum as merge de buna voie ... de buna voie as merge in caz de ceva catre alte tari .. clar. Pai daca in cazul asta vrei ca doar unii sa-si faca datoria fata de tara, de ce ceri in alte cazuri sa-si faca si altii? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.023 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 20 Jan 2023, 11:59) în '98 am hotărât să nu amân stagiul militar, că aveam de gând să-mi fac un rost în viață și încă nu se zvonea măcar că se va scoate obligativitatea. Așa că am făcut-o la aviație. O mare pierdere de timp, dacă e permisă o concluzie. Nu contează, oricum n-am învățat nimic. Sau, de s-o fi prins atunci ceva de mine, între timp s-a șters... Îs la fel de prost militar ca și oricare altul care a tras cu pușca doar în jocurile de calculator. Ideea e, conform legilor statului, că în caz de mobilizare, doar cei cu stagiul militar satisfăcut pot fi mobilizați. Abia dacă se împut rău de tot lucrurile, pot fi recrutați civilii, trimiși la stagii militare intensive și apoi mobilizați. Mno, în aceste condiții, dacă e să se facă mobilizare, e jale. Că-n prima etapă ne duc pe noi, ăștia de nu mai suntem nici tineri, nici bătrâni. Așa, cam spre 50 de ani, care am prins armata obligatorie. Suntem numa' buni la săpat tranșee. Tinerii stau pe tablete și urmăresc cu interes fenomenul... |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Chestia asta cu votatul e tare complexa. Doar cateva consideratii pe tema:
1. Votul nu e obligatoriu, desi trebuia sa fi fost inca de la 1.1.1990. 2. Dreptul de a vota e asociat cetateniei romane si nu poate fi disjuns. 3. Motivele pentru care voteaza cineva sunt perfect legitime pentru acea persoana, fie ca ne place sau nu. 4. Problema cea mai mare nu e cum voteaza cei 30% care o fac, ci de ce nu voteaza restul de 70%. 5. CI are trecuta pe ea o adresa de domiciliu, ceea ce e in sine, o mare imbecilitate. 6. Din punctul 5. decurg o serie de alte mizerii care au impact direct asupra procesului electoral, al fondurilor alocate de la buget unei anumite unitati teritoriale, al rezultatelor recensamantului, al mobilitatii fortei de munca samd. 7. Faptul ca alegerile locale se adjudeca intr-un singur tur e un tichet castigator pentru perpetuarea pe functie a incompetentilor de tot soiul. Just look at Boc. Legat de stagiul militar (obligatoriu sau nu), eu m-am achitat de sarcina in 2004, la Rosu. N-as putea spune ca ma simt capabil sa-mi apar glia cu arma-n mana, da' aparent de ceva am fost bun, ca mi s-a oferit un stagiu suplimentar de pregatire la Gheorgheni cu PSL, dupa care, vorba venea, incadrarea intr-o structura. Am zis binepa, ca nu eram curios de rapoarte la parasirea localitatii de domiciliu. This post has been edited by Bwwlan: 20 Jan 2023, 20:51 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 15:10 |